Eco Masters™ Stijlborstel

De Eco Masters™ Stijlborstel die ik jullie vandaag laat zien is echt zo’n product voor je haar die je gewoon moet hebben. Tenminste als je een vrouw bent, en net als ik graag met je haar bezig bent. Ik zag ze al veel voorbij komen bij andere bloggers, de één helemaal extatisch en de ander vind het een total failure. Nu kreeg ik de kans om te ervaren of deze borstel mijn haar kan stijlen op een eenvoudige manier.

 

De Eco Masters Stijlborstel is een musthave voor vrouwen die graag hun haren op een gemakkelijke manier in model willen brengen. De Eco Masters Straightener Brush is een innovatieve borstel die jouw haren snel glad kan maken. De opzetborstel zorgt ervoor dat je haar minder wordt beschadigd, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van stijl en zacht haar.

 

━━━━ WeightWorld ━━━━

 

Eco Masters™ Stijlborstel

Eco Masters™ Stijlborstel

Ik heb de borstel die je haar stijlt al veel voorbij zien komen, maar nieuwsgierig als ik ben wilde ik graag zelf ervaren of dit ook iets is waar mijn haar straks niet meer zonder kan. Het klinkt natuurlijk als een sprookje, een elektrische haarborstel waarmee je je haren kunt stijlen. Want ik heb een flinke bos haar dat graag haar eigen kant op gaat.

Van nature heb ik een dikke bos met stijl haar. Mijn haar is snel statisch waardoor het alle kanten op staat. Dit probeer ik normaal te verbergen met producten speciaal hiervoor bedoeld. In de before foto heb ik mijn haar lekker messy zoals ik het graag draag. Hiervoor gebruik ik zeezout ( It’s like my new addiction ).

Eco Masters™ Stijlborstel

Eco Masters™ Stijlborstel

De Eco Masters Straightener Brush maakt het haar stijl door middel van nieuwe en innovatieve functies. Zoals je misschien niet zou verwachten is de borstel licht en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast warmen de keramische platen snel op, zodat je de borstel direct kunt gebruiken. De keramische platen van de Stijlborstel zorgen voor stijl en zacht haar en beperken de schade aan je haar. Ook wordt de borstel aan de buitenkant niet erg heet, waardoor je niet snel je hand zult verbranden zoals bij een stijltang.

Op de borstel zitten 54 verwarmde keramische borstelharen, die klaar voor gebruik zijn in 30 seconden. Door het gemak van een LED temperatuur display kun je nauwkeurig zien op welke temperatuur de borstel staat.

Eco Masters™ Stijlborstel

 

Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

Voor gebruik is het wel belangrijk dat je haren droog en gekamd zijn. Als je dat hebt gedaan (of tijdens) druk je ongeveer 3 seconden lang op de ‘’On / Off’’ knop en stel je de gewenste temperatuur in voor je haar. Het duurt maar een paar seconden voordat de juiste temperatuur is bereikt. Pak een pluk haar en plaats de borstel dicht bij de haarwortels. Houd de borstel stevig vast en schuif de borstel naar beneden over de gehele lengte van je haar, tot in de punten. Herhaal dit tot je de gewenste look hebt bereikt. Je kunt de borstel uitschakelen door enkele seconden de ‘’On / Off ‘’ knop in te drukken. En natuurlijk even laten afkoelen he.

Eco Masters™ Stijlborstel

 

Eco Masters™ Stijlborstel

Eindconclusie

Deze borstel vind ik super handig. Nu had ik wel alleen messy haar en geen krullen, waarvoor het haar misschien in eerste instantie wel bedoeld is. Maar voor mij doet de borstel wat ik ervan verwacht had. De borstel ligt lekker in de hand en is makkelijk te bedienen en wordt niet heel warm. Zoals ik al zei is mijn haar stug en weerbarstig, en om dat gladder te maken is deze borstel ideaal. Maar als ik de before en after foto kijk, vind ik dat juist die messy look mij goed staat. De stijle finish maakt mij té braaf.

De Eco Masters™ Stijlborstel verpakt in een mooie doos met fluwelen inleg kost € 59.95 en je koopt hem bij WeightWorld.

Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel
KOOP HIER:
Eco Masters™ Stijlborstel
€ 59,95

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

Welke producten en tools gebruik jij om je haar te stijlen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

12 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Zo dat is best een groot verschil. Fijn dat je haar niet meer pluist.

 2. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Dit is echt een ding waar ik al jaaaaaaren op wacht!

 3. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Klinkt goed. Ik heb een hele fijne stijltang die ik graag en vaak gebruik. Maar met dik haar lijkt me deze wel handiger.

 4. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Mooi verslag. Ik weet wat ik voor de verjaardag van dochterlief ga kopen Thnx!

 5. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Wat een groot verschil in foto’s, het werkt dus zeker. Hier kort haar dus niet nodig, maar lijkt me voor vrouwen met lang haar helemaal niet verkeerd.

 6. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Wat een grappig concept zeg. Het lijkt net een gewone borstel! Hij lijkt me heel handig.

 7. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Mooi resultaat geeft de borstel zeg! Nu heb ik heel steil haar van mezelf, dus heb hem niet nodig, maar anders leek het me heel handig.

 8. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Ooh hier ben ik benieuwd naar!!

 9. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Ik vind de messy look ook beter bij je staan 😉 ik ben idd benieuwd of het voor mijn krullen zou werken.

 10. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Wat handig zeg! Ik heb zelf al jaren een chitang maar gebruik het eigenlijk nauwelijks meer. Maar deze borstel ziet er lekker snel en simpel in gebruik.

 11. Tatiana's Blog | Eco Masters™ Stijlborstel

  Goed te zien welk resultaat het geeft. Maar ja hebt gelijk, je messy haar staat beter bij je 😉 Ikzelf heb dit niet nodig, ik wil juist krullen in mijn stijle haar. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *