Een badkamer om bij weg te smelten

Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten

Bij een mooie badkamer kan ik echt wegsmelten. Wat ik echt prachtig vind is een natuurlijke badkamer trend. Een (droom)badkamer is voor iedereen heel persoonlijk, en smaken lopen erg uiteen. Toen wij in ons huis kwamen wonen was de badkamer totaal niet naar onze zin, en wel het laatste plekje waar ik mijn tijd wilde doorbrengen. En per dag ben ik toch wel zo’n anderhalf uur te vinden in de badkamer. Dan is het wel zo fijn om je daar lekker te voelen. Een plek waar je lekker kunt badderen, douchen, en make-uppen. Daarom laat ik jullie vandaag wat tips zien hoe wij onze badkamer hebben omgetoverd tot ‘onze’ droombadkamer, door gebruik te maken van natuurlijke materialen en accessoires.

SASS

Tropische badkamers

 

Een badkamer met planten en kruiden 

Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten
Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten

Ik hou van groen in badkamers, een beetje het tropische gevoel. Wanneer je lekker in bad ligt, of onder de douche staat heb je echt een beetje het tropisch oerwoud idee. Dat kun je creëren door een mooie palm, andere tropische planten of bamboe te plaatsen in je badkamer. Je kunt niet zomaar alle planten in een badkamer zetten, omdat je wel rekening moet houden met een aantal punten. Planten die erg geschikt zijn voor de natuurlijke badkamer zijn varens en grassoorten. Door een mix van kruiden die je ook in het badwater kunt gebruiken ruikt het ook nog eens heerlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bosje lavendel, een schaaltje met kaneel stokjes, of een bosje tijm en kamille, of eucalyptus.

Bij mijn tropische droombadkamer hoort natuurlijk een mooi vrijstaand bad en een regendouche. Maar als je daar geen plek voor hebt omdat de ruimte het niet toelaat dan  kun je ook je douche een tropisch tintje geven door te werken met natuursteen.

In de tropische badkamer spelen de wastafels en waskommen een belangrijke rol. Een waskom in dezelfde stijl als het bad. Of een mooie bewerkte houten wastafel, met daarop een betonnen waskom. Dit geeft een erg mooi natuurlijk effect. In onze badkamer hebben wij gekozen voor een mooi bewerkt houten wastafel en rechthoekige waskom. De kraan speelt daarbij een kleinere rol en zal ook in dit soort badkamers minder opvallen.

SASS

Badkamer Accessoires

 

Het zit in de kleine details

Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten

Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten

Wat natuurlijk niet mag ontbreken in je droombadkamer zijn de juiste accessoires. Accessoires zorgen voor de kleine details in de badkamer en maken de ruimte helemaal af. Daarnaast zijn de accessoires ook functioneel. Denk bijvoorbeeld aan een bad- of douchemat, een badrek, wasmand. Maar ook handige badkameropbergers, voor al je kleine rommeltjes. Je houd je badkamer netjes en overzichtelijk, en het staat ook nog eens erg leuk.

In mijn droombadkamer moet je daarbij denken aan een grote decoratieve spiegel boven de wastafel, opgerolde luxe handdoeken, en geurstokjes. Bij de wastafel een zeepbakje van bamboe voor een mooi natuurlijk effect, en nog meer houten accessoires. En in mijn badkamer zie ik ook graag een kast om alles in op te bergen. Als blogger heb ik naast make-up ook ontzettend veel douche- en badproducten, maar ook huidverzorgingsproducten. Dit hoort allemaal thuis in de badkamer, maar zet ik het liefst wel achter een deurtje.

Hier boven in het artikel had ik het er ook al over, maar ik vind het mooi staan om luxe handdoeken op een plank te leggen waar je ze echt kunt zien. Om een beetje een wellness karakter uit te stralen kun je de handdoeken oprollen. Zo kan je met accessoires die handig en functioneel zijn je badkamer aankleden tot een mooi geheel.

Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten

Wat is in jouw droombadkamer onmisbaar?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten

    De tropische look in de badkamer, een geweldige keuze voor extra ontspanning. Wij zelf leveren veel verschillende soorten palmbomen, zodat er veel keus is voor de badkamer.

  2. Tatiana's Blog | Een badkamer om bij weg te smelten

    Luxe en stijl samen voor ontspanning.
    Ik vind het gewoon geweldig, alle details zijn met plezier verwerkt, tot op de schaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *