Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Je kent vast het spreekwoord wel: ‘1 zwaluw in de lucht maakt nog geen zomer’. Zo gaat dat bij mij ook met bikinis. Ik heb er meerdere in mijn kast liggen, alsof één niet genoeg is. En sinds kort heb ik er weer een nieuwe bij. Deze laat ik jullie vandaag zien, samen met nog een wishtlist van mijn favoriete badmode. Kijken jullie mee?

SASS

Mijn nieuwe bikini

Triangle bikini top Goldenrod & high leg bikinibroekje

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Mijn zomerlook.Het uiterlijk van de bikini, de kleur van de bikini, alles zit mee. Geel is naast rood toch wel mijn signature color. Daarom heb ik ook voor deze bikini gekozen. Het bovenstukje heeft een sluiting aan de voorkant en bandjes met ringen aan de achterkant, wat deze bikini zo mooi maakt. Het broekje is hoog uitgesneden waardoor deze maar half de billen bedekt. Dit samen maakt het tot een mooie opvallende bikini, waar ik echt heel blij mee ben.

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Perfect voor je volgende vakantie.Wit vind ik ook altijd erg mooi bij mij passen voor een bikini. Omdat ik altijd heel snel een mooie zomerse kleur heb, staat dit heel mooi in contrast met wit. De bikini Croptop Duran met bijpassend broekje zou deze zomer zomaar eens bij mij in de kast kunnen hangen. In tegenstelling van het broekje van de vorige bikini vind ik deze juist heel mooi en chique met het hoge cheeky bikinibroekje Duran.

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

 

Stralend op het strand.Een kleur die ik ook goed kan hebben is oranje. De laatste bikini die ik jullie laat zien heeft flair, en laat je stralen op het strand. Wij gaan dit jaar niet op vakantie, maar ook thuis zie ik mij wel rondlopen in deze Bandeau bikinitop Sundown I AM. Afgewerkt met een ribpatroon en schouderbandjes die je vast kunt knopen. Net als het bovenstukje kan je ook het Rio Bikinibroekje Sundown I AM aan de zijkanten vast knopen.

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomerTatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Ben jij team Bikini, of team Badpak?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

  wouw hele mooie bikini’s. krijg helemaal zin in de zomer. vandaag lekker genieten van de ongeveer 22 graden. daarna weer bluhhhhhhhhh.

 2. Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

  Wat een prachtige bikini’s zeg en je hebt er leuke foto’s van gemaakt! Dat gele kleurtje is wel heerlijk zomers..

 3. Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

  Wauw, die kleur! Echt heel mooi. 🙂

 4. Tatiana's Blog | Één bikini in de kast maakt nog geen zomer

  Adjustability features can also help ensure a custom fit. “Our bodies are all different, so having that ability to tighten up some straps and shorten the torso is great,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *