Een feestje is pas echt compleet met een rode loper

by Tatiana
YOU DON’T HAVE TO BE FAMOUS, TO LIVE OUT YOUR OWN RED CARPET MOMENT! Je hoeft geen model te zijn in een wel héél onthullende jurk om over de rode loper te mogen lopen. Rode lopers worden vaker uitgerold dan je denkt, en zonder er over na te denken heb je zelf waarschijnlijk ook vaker over de rode loper gelopen zonder dat je het zelf door had. Ik wel, zomaar was daar een rode loper, en dat was echt niet omdat fotografen het op mij gemunt hadden, of dat ik een bijzondere entree moest maken. En jij, wanneer liep jij voor het laatst over de rode loper?

SASS

Over de rode loper

 

Er zijn genoeg speciale gelegenheden waarbij de rode loper wordt uitgerold. De rode lopers zijn er voor nog veel meer gelegenheden en veel meer personen dan alleen de filmsterren en modellen. Zo heb ik mijn dochtertje op school al heel wat keren over de rode loper zien lopen. Bij een speciale gebeurtenis wordt de rode loper op school graag uitgerold, bijvoorbeeld bij het afsluiten van het school jaar, of de komst van Sinterklaas. En dat maakt zo’n gebeurtenis toch net even iets specialer. En als kers op de taart kun je met afzetpalen erbij een leuke entree maken.

Met het uitrollen van een rode loper kun je de omgeving laten weten waar ze moeten zijn voor bijvoorbeeld een open dag of een ander festiviteit. Heb je zelf bijvoorbeeld een winkeltje, of een gezellig boetiekje, maar valt het niet heel erg op? Heb jij in een historisch straatje een restaurantje, maar lopen de gasten voorbij? Of bevind jouw winkeltje zich in een drukke straat waar het winkelend publiek kruislings door elkaar loopt, en zijn de rijen kilometers lang en wil iedereen voordringen?

Voor al deze situaties biedt het een uitkomst om een rode loper met afzetpalen te plaatsen. Je merkt direct het verschil en ervaart gelijk het voordeel van wat dit qua uitstraling doet met het straatbeeld. Je winkeltje valt op, en klanten worden naar binnen gelokt. Want zo’n rode loper ligt er niet voor niets. Mensen willen zien wat er achter de rode loper schuilt gaat. Sta je ook wel eens in een rij waarvan je eigenlijk niet waar de rij begint of eindigt. En dan blijkt uiteindelijk dat je aan de verkeerde kant bent gaan staan, en alsnog achteraan mag aansluiten. Winkels beginnen er steeds meer mee om bij de kassa’s afzetpalen te plaatsen, waar de klant langs moet lopen om bij de kassa uit te komen. Echt heel handig en praktisch!

Ben jij net begonnen met je restaurantje, doe jij mee met de laatste trend, en heb je een huiskamer-restaurant, wat sowieso al niet zo opvalt. Of heb je net een klein boetiekje aan huis geopend, maar heb je nog geen naambordje aan de gevel? Of ben je net begonnen met je eigen onderneming en wil je dat groots vieren met een opening? Geef je klanten een speciaal gevoel, laat ze weten dat ze vooral binnen mogen komen, door de rode loper uit te leggen met mooie afzetpalen. Succes gegarandeerd!!!

 

 

Wat doe jij als je een rode loper ziet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

9 comments

rachel 9 september 2019 - 12:33

dat is voor mij heel lang geleden dat ik over een rode loper ben gelopen

Reply
girls-things 9 september 2019 - 19:22

Een rode loper is altijd bijzonder. Ik weet nog met mij diploma uitreiking dat er een rode loper was 😉

Reply
Deborah 10 september 2019 - 10:00

Rode lopers kom ik eigenlijk nooit tegen.
Oh wacht, bij de kapper bij ons op de hoek staat hij vaak uitgerold. Daar loop ik dan uiteraard heel gracieus over wanneer ik de winkel IN en weer UIT ga hahah.

Reply
Daisy de Vos Burchart 10 september 2019 - 10:57

Hier inderdaad bij de jaarafsluiting op de basisschool standaard een rode loper.
Verder kom ik niet heel vaak een rode loper tegen. Als we er al een tegenkomen, is ie vaak super goor van alle mensen die eroverheen zijn gelopen. Zonde eigenlijk.

Reply
Nicole Orriëns 10 september 2019 - 11:54

Een rode loper geeft inderdaad een instant feestelijk en mooi effect. En ze zijn niet eens zo duur!

Reply
Juliette - Strongbody.nl 10 september 2019 - 19:53

Een rode loper maakt een evenement toch wel speciaal dus ik vind het zelf altijd leuk wanneer het er ligt!

Reply
Tiny 10 september 2019 - 21:26

ik was een keer in de stad ,en dacht hé ze hebben voor mij een rode loper uit gelegd .maar niets was minder waar .het lag bijna overal in de stad ,dat was dan mijn laatste rode loper

Reply
ingrid 11 september 2019 - 18:59

ja klopt helemaal. geeft een beetje extra, chic idee. love it

Reply
Esther 11 september 2019 - 22:10

Rode loper…dat is een tijdje geleden. Laatste keer was bij een filmpremiere. Blijft toch iets speciaals hebben!

Reply