Tatiana's Blog | Een gezond tintje met Marc Inbane

Je hoort het steeds vaker; de zon heeft ondanks zijn goede invloeden ook veel schadelijke invloeden helaas. Dus dat mooie tintje dat je er van krijgt is steeds minder gemakkelijk te realiseren. En wat dacht je van de winters. Je ziet er vaak bleekjes uit. En de zonnebank is echt een no go in de 21e eeuw jongens. Dus wij van Viva Donna zijn daarom op zoek gegaan naar een van de beste zelfbruiners die momenteel te krijgen zijn; Marc Inbane.

SASS

Marc Inbane

Als we het over zelfbruiners hebben dan schrikken mensen soms. Vroeger waren de zelfbruiners echt niet mooi! Je kreeg er een lelijke ongelijke oranje kleur van. Nou in de loop der jaren zijn deze producten echt zo veel meer verbetert dat je eigenlijk niet ziet dat je zelfbruiners gebruikt. Tenminste als je ze met beleid gebruikt zoals het hoort. Marc Inbane heeft niet voor niets meerdere prijzen gewonnen met hun zelfbruinende producten.

 

De Marc Inbane producten die echt top zijn:

° Marc Inbane Tanning spray: de zelfbruiner spray

° Marc Inbane Tanning Mousse: De zelfbruiner mousse

° Marc Inbane Perle Soleil: De zelfbruinende druppels die je door je dagcrème en bodylotion kan doen.

° Marc Inbane Black exfoliator Scrub: de scrub op basis van active kool, de beste voorbehandeling voor de zelfbruiners.

Hieronder zie je deze producten.

Tatiana's Blog | Een gezond tintje met Marc Inbane

Hoe vaak gebruik je een zelfbruiner? Bij Viva Donna adviseren ze om de eerste keer de huid goed te scrubben alvorens je het Tanning  product aanbrengt. Doe dit 2 dagen achter elkaar. Hierna kan je een a twee keer per week dit proces herhalen zodat je een mooie egale tint houdt op zowel je gezicht als je lichaam. Bekijk een beetje wat goed werkt voor jou. Gebruik het niet te vaak want dan kan het onnatuurlijk overkomen en de huid ouder tonen dan het is! Natuurlijk is het goed om te weten hoe je deze producten juist aanbrengt. Je leest hier alles over het hoe en wanneer over de tanning spray:  Marc Inbane gebruiksaanwijzing

 

Marc Inbane heeft nu ook tijdelijk een leuke actie. De Tanning Spray en de Tanning mousse hebben nu een verpakking met een gratis Black Exfolianting scrub erbij! Super leuk dus. Je vindt alle Marc Inbane producten uiteraard op de website van Viva Donna en geniet van je mooie tintje!

Tatiana's Blog | Een gezond tintje met Marc Inbane

Heb jij jouw kleurtje van de zon of een zelfbruiner?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Een gezond tintje met Marc Inbane

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Een gezond tintje met Marc Inbane

    Deze lijn blijkt inderdaad echt fantastisch te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *