Een vleugje glamour aan de muur met posters van Pixers

by Tatiana
pixers posters

Ik hoef jullie niet te vertellen dat een outfit veel zegt over wie jij bent als persoon. Maar wie jij bent is ook terug te zien in jouw interieur. Dat is, net als een outfit, een weerspiegeling van wie jij bent. Zelf hou ik van foto’s en posters aan de muur. Aan de foto’s bij mij thuis kan je al zien dat ik echt een familiemens ben, en dat ik graag dingen onderneem met mijn gezin. En aan de posters kun je zien dat ik onder andere heel erg van beauty en natuur hou. Hoe zien jouw muren in huis eruit? Heb jij ook posters aan de muur? Of kijk jij tegen kale muren aan, en wil je daar graag verandering in brengen? Pixers betoverd jouw omgeving om, zodat jij wakker wordt in de wolken, tussen de bloemen, in het woud. Hier vind je zeker inspiratie genoeg voor je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Kijken jullie mee?

SASS

Slaapkamer

Dear bed, I love you

Het fotobehang, canvas of poster dat ik voor in de slaapkamer wil is qua thema erg rustig. Omdat dit toch wel de plek in huis is om echt tot rust te komen. En hoewel we onze ogen sluiten in de slaapkamer wil ik toch wel iets moois hebben om naar te kijken. Als je een mooie grote en vrije muur hebt dan is fotobehang heel erg mooi. Heb jij maar een klein gedeelte van de muur tot je beschikking dan kan een canvas of poster erg mooi staan, of misschien wel een drieluik. Hieronder zien jullie enkele voorbeelden.

 

SASS

Kinderkamer

Time spent playing with children, is never wasted

Ook voor in de kinderkamer zijn er hele mooie posters waar je uit kunt kiezen. Wij hebben dat voor Esmee ook, één wand helemaal vol met prachtige bloemen en vlinders. Rustig, maar toch heel veel te zien. En ook iets blijvend, wij hadden het direct al in de babykamer, maar is ook blijven hangen in haar peuterkamer en kan zelfs nog heel goed in haar tienerkamer. Hieronder een aantal hele leuke voorbeelden. Als ik nu voor Esmee iets uit moest zoeken, dan zou ik voor de hartjes kiezen. En jij?

 

SASS

Woonkamer

You are living your story

Ik vind een beetje kleur in de woonkamer erg mooi staan, en het is ook trendy. Eerder was ik altijd van de witte wanden, maar nu niet meer. Ik vind bepaalde kleuren erg mooi, en die zie je hieronder ook terugkomen. Bij elk plaatje heb ik wel iets waar ik echt het thuis-gevoel voel. Dit is toch heerlijk thuiskomen. En er is nog heel veel keus. 

 

 

Alle bovenstaande fotobehang heb ik geselecteerd op mijn persoonlijke smaak. Hou jij meer van minimalistisch, dan zijn er ook hele mooie posters, ingelijste afbeeldingen en stickers in verschillende stijlen en thema’s.

Zou jij gaan voor fotobehang, of een mooie poster?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

Tania 18 januari 2019 - 12:44

Er zitten echt hele mooie dingen tussen. Ik ben nog op zoek naar iets voor in onze woonkamer

Reply
Yvonne 18 januari 2019 - 13:09

Gafe posters!!

Reply
Evelien 22 januari 2019 - 15:54

Ik vind zoiets echt heel leuk aan de muur! Vooral zo’n botanische print lijkt me erg tof, helemaal als behang.

Reply