EFERO Collageen Oogmasker

by Tatiana
Efero Collageen Oogmasker

Wie mij goed kent weet dat ik dol ben op het gebruik van maskers. Peel-off, sheets het maakt niet uit, het geeft mij gewoon een momentje vol overgave en ontspanning waarin ik alles kan vergeten. Maar de eye patches zijn nieuw voor mij. En daar ben ik dus heel benieuwd naar! Jullie ook? Kijk mee!

SASS

EFERO Collageen Oogmasker

Vermindert donkere kringen en fijne lijntjes

Efero Collageen Oogmasker

De eerste tekenen van ouder worden, waren bij mij zichtbaar op de huid rondom mijn ogen. Kraaienpootjes en een aantal fijne lijntjes. Je doet er niets aan, of wel!? Als ik echt onder de stress zit en weinig rust heb gehad, merk ik ook dat er wat vochtophoping onder mijn oog komt. Om dit grotendeels te verhelpen en de huid onder mijn ogen een opkikker heb ik dit oogmasker geprobeerd. 

Het EFERO Collageen Oogmasker is verpakt in een doorzichtig pakketje waardoor je het overtollig vloeistof direct kunt zien. Op de achterkant staat vermeld wat het masker doet, en hoe je het moet gebruiken.

EVEN WITH ALL MY WRINKLES I AM BEAUTIFUL  


SASS

Hoe te gebruiken 

Efero Collageen Oogmasker Efero Collageen Oogmasker

1. Reinig gezicht en ogen met warm water
2. Open de verpakking en haal het masker eruit, breng aan onder de ogen
3. Druk het masker voorzichtig aan op de huid en laat het masker 30 minuten inwerken
4. Verwijder het masker en reinig je huid met water
5. Geschikt voor alle huidtypes en het best te gebruiken in liggende positie

Het oogmasker voelt een beetje jelly aan en blijft op zichzelf goed zitten op de huid. Toch is het belangrijk om de pads nog even goed aan te drukken onder de ogen. Maar doe dit wel voorzichtig en vermijd direct contact met de ogen. Ik ben er toch even lekker bij gaan liggen omdat ze na een tijdje een beetje los kwamen. Na 30 minuten heb ik de pads afgehaald en de kleine restjes van het serum wat is achtergebleven op mijn huid heb ik in gemasseerd. Het voelt verkoelend en verfrissend aan. – Voor nog extra verkoeling zou je het masker ook even in de koelkast kunnen leggen voor gebruik. Ik kan me voorstellen dat dit in de zomer erg lekker en aangenaam aanvoelt.  –

LIFE IS LIKE A BATH, THE LONGER YOU’RE IN IT THE MORE WRINKLED YOU GET  


SASS

Het resultaat 

Efero Collageen Oogmasker

Nadat je het masker hebt aangebracht, en hebt laat zitten voor 30 minuten merk je al dat de pads iets hebben gedaan. Ik zou niet zeggen dat ze uitgedroogd zijn, maar je voelt wel dat het serum zo goed als verdwenen is uit de pads, en is ingetrokken in de huid. En de patches voelen ook een beetje strak (trekkend) aan op de huid. Het verschil is subtiel maar zeker waarneembaar. Het is geen groot verschil, maar ik zie en voel het zeker. Mijn huid onder de ogen ziet er frisser uit en mijn gezicht in het gebied rondom mijn ogen lijkt een beetje gelift.

PLEASE DON’T RETOUCH MY WRINKLES, IT TOOK ME SO LONG TO EARN THEM 


EFERO collageen oogmasker elimineert donkere kringen en fijne lijntjes. Verkrijgbaar bij onder andere AliExpress voor € 1,68  je krijgt dan 16 stuks = 8 pakjes, dat is ongeveer € 0,11 per stuk.

Verzorg jij de huid onder je ogen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

Lavinia 22 oktober 2018 - 16:11

Ik hou van dit soort maskers. Heerlijk als je even wat tijd voor jezelf hebt.

Reply
Tiny 23 oktober 2018 - 19:54

Mooie foto’s en ik kan zeker een oogmasker gebruiken
Ik wil het graag proberen

Reply
Marjolein 25 oktober 2018 - 08:03

Ohh ik ben ook dol op maskers, meestal gebruik ik maskers van Rituals maar dit ziet er ook goed uit.

Reply