Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

IMG_3764 Wie kent ze niet!? Die schattige lipbalsem, die vergelijkbaar is met de vorm van een eitje. Iedereen kent ze, en bijna iedereen heeft ze.

IMG_3765IMG_3758

Eos is een 100% natuurlijke lipverzorging. De lipbalsem is rijk aan antioxidanten, vitamine E, sheabutter en jojoba olie. Eos lipbalsem behoudt de natuurlijke vochtbalans van de lippen en maakt ze zijdezacht.

Eos is verkrijgbaar in vier prachtige geuren: Strawberry Sorbet, Zomer Fruit, Blueberry Acai en Sweet Mint.

˜ DOUGLAS ˜

Van de vier prachtige geuren die Douglas heeft, mocht ik de Blueberry Acai uitproberen. En als blijkt dat deze natuurlijke lipbalsem mijn lippen tijdens de zomermaanden goed verzorgt, en mijn lippen soft en smooth houdt, dan is EOS mijn Ultimate Summer Love! De EOS producten vallen op door de schattige vorm en de vrolijke kleurtjes, het is een echte eyecatcher. Daarnaast ruiken ze ook heerlijk! Na wat speurwerk op internet kwam ik nog wat andere smaken tegen, die bij Douglas (online) niet verkrijgbaar zijn: Honeysuckle Honeydew, Lemon Drop, Pomegranate Raspberry, Tangerine.

IMG_3760IMG_3761

Blueberry Acai ruikt naar bosbessen, heel erg aangenaam en zeker niet te sterk. De lipbalsem houdt mijn lippen vrij lang vochtig, waardoor je het niet om de haverklap opnieuw hoeft aan te brengen. Het brengt ook makkelijk aan, waar ik eerst mijn twijfels nog bij had, puur door de vormgeving.

Wil je EOS lipbalsem ook proberen, klik dan snel hier en bestel 1 van de geuren met een inhoud van 7 gr voor € 5,95.

IMG_3762

Afsluiting naam Modern

Welk geurtje/smaak EOS lipbalsem is jouw favoriet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

 HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

  EOS lip balms zijn echt heel fijn! Deze heb ik nog nooit geprobeerd maar de Mint zit wel standaard in m’n tas.

 2. Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

  ik ken ze niet, maar o, o, wat zien ze er leuk uit!

 3. Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

  Ik vind de eos er altijd erg leuk uitzien! Ik heb ze nog nooit geprobeerd, maar ik ben wel benieuwd.

 4. Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

  Iedereen is altijd zo enthousiast dat ze eigenlijk alleen maar goed kunnen zijn hihi!

 5. Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

  Hij ziet er echt heel schattig uit! Ik heb hem helaas nog niet uitgeprobeerd. -x-

 6. Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

  Lijkt me een heel fijn product. Ben dol op bosbessen, hmm!

 7. Tatiana's Blog | EOS Lip Balm | Blueberry Acai

  Alleen om het uiterlijk wil je ze toch al hebben 😀 Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *