Tatiana's Blog | Essence How To Make Matt Eyes

Essence How To Make Matt Eyes

Matte oogschaduw is het helemaal voor mij. Een nude gecombineerd met donkere matte oogschaduw vind ik heel erg mooi om een Smokey Eye mee te maken. Het staat stijlvol en stoer en past bij de vorm van mijn ogen. De Essence How To Make Matt Eyes make-up box moest ik gewoon hebben.

Essence How To Make Matt Eyes 2

De Essence make-up boxjes zien er zo leuk uit en zijn er in verschillende soorten.

 • How To Make Matt Eyes
 • How To Make Bright Eyes
 • How To Make Nude Eyes
 • How To Make Smokey Eyes
 • How To Make Brows Wow
 • How To Make Face Wow

Deze Matt Eyes variant bevat 6 kleuren matte oogschaduws in een mooi kartonnen doosje. De kleuren staan allemaal duidelijk aangegeven op het kartonnetje. Het dubbelzijdige oogschaduwkwastje die erin zit vind ik een beetje overbodig, maar toch fijn dat het erbij zit.

Essence How To Make Matt Eyes Swatches

Essence How To Make Matt Eyes 3
Hieronder laat ik jullie de swatches zien op mijn hand, met en zonder een primer.

Bovenste rij met kleuren:

 • crème fatale
 • sugarcoated
 • tearose

Essence How To Make Matt Eyes Bovenste Kleuren

Essence How To Make Matt Eyes Bovenste Kleuren Swatches
Onderste rij met kleuren:

 • chai latte
 • hello hazel
 • go choco!

Essence How To Make Matt Eyes Onderste Kleuren

Essence How To Make Matt Eyes Onderste Kleuren Swatches

De swatches zijn een beetje overbelicht, en lijken hierdoor een beetje glans te hebben, maar dit is absoluut niet zo. De primer van W7 die ik hier heb gebruikt zorgt ook lichtjes voor glans en zal ik bij deze oogschaduw dus niet gaan gebruiken.

De oogschaduws zijn zacht qua structuur en ik merk een beetje fall out. De kleuren gaan subtiel van een lichte creme kleur tot een mooie choco kleur. De kleuren lopen mooi in elkaar over en dat maakt het makkelijk om te blenden.

Essence How To Make Matt Eyes | Brown Matt Look en Rosy Matt Look

Het kartonnen doosje bevat 2 instructies voor het maken van een bruine matte look en een roze matte look.

Essence How To Make Matt Eyes Brown Matt Look

Essence How To Make Matt Eyes Rosy Matt Look

 

In dit artikel laat ik jullie nog geen ooglook zien, deze houden jullie nog van mij tegoed in een artikel waarin ik tips geef voor een make-up look geschikt voor mijn ogen.

Essence How To Make Matt Eyes make-up box is voor € 5,99 – te koop bij diverse Kruidvat filialen en online hier.

Afsluiting BLOG

Welke 'How To ...' van Essence staat op jouw wishlist? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Essence How To Make Matt Eyes

Tatiana's Blog | Essence How To Make Matt Eyes

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Essence How To Make Matt Eyes

  Ik vind de swatches er behoorlijk goed uitzien, leuk!

 2. Tatiana's Blog | Essence How To Make Matt Eyes

  Matte oogschaduw is echt mooi! Wat een leuk doosje is dit. Ben benieuwd naar je ooglook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *