Essence Long Lasting Lipstick

Tatiana's Blog | Essence Long Lasting Lipstick

Essence Long Lasting Lipstick 04 On The Catwalk 14 Adorable Matt Swatches

Een tijdje geleden heb ik in Duitsland 2 lipsticks van Essence gekocht. Ik had er al vaker mee in mijn handen gestaan maar steeds de knoop niet door gehakt. Dat komt nog wel dacht ik. Ik wilde eigenlijk gaan voor de kleur 01 Coral Calling, maar die hadden ze niet meer. Ik had destijds dus niet moeten twijfelen en gewoon moeten kopen.

Essence Long Lasting Lipstick | On the Catwalk! (04)

Essence Long Lasting Lipstick 04 On The Catwalk

Essence Long Lasting Lipstick 04 On The Catwalk 1

De kleur die ik nu meegenomen heb is een rode kleur lipstick met een paarse ondertoon, maar niet echt rood rood. Het is een degelijke kleur die je makkelijk kunt gebruiken voor dagelijks gebruik. Het rood knalt niet van de lippen af.

Swatches On the Catwalk! (04)

Essence Long Lasting Lipstick 04 On The Catwalk Nummer
Essence 04 On The Catwalk Swatches

Je ziet op de foto direct dat het minder rood is als je in eerste instantie zou denken. Het beloofde ‘Long Lasting’ effect, dat heb ik jammer genoeg niet ontdekt. De lipstick blijft redelijk goed en lang zitten en overleeft een kop thee nog wel, maar zal daarna toch bijgewerkt moeten worden. Je kunt de lipstick dus beter niet thuis laten liggen, maar meenemen voor onderweg. De lipstick brengt lekker aan door de creamy finish en daardoor zie je als resultaat ook een glossy effect.

Essence Long Lasting Lipstick | Adorable Matt

Essence Long Lasting Lipstick 14 Adorable Matt 1

Essence Long Lasting Lipstick 14 Adorable Matt

Als 2e kleur heb ik voor jullie de Adorable Matt! (14). Deze lipstick heeft dezelfde huls als de Essence Longlasting Lipstick lijn. De kleur Adorable Matt! is een rode kleur met een mat effect, en dat merk je. Rood vind ik persoonlijk mooi bij mij staan, vanwege mijn getinte huid, het is ook zeker niet mijn eerste rode lipstick.

Het mat effect van deze lipstick merk ik direct bij het aanbrengen  van de lipstick. Zeker met de lipstick On The Catwalk merk ik het verschil. Zelf hou ik wel van een matte lipstick, en ben ook blij met deze aankoop.

Swatches Adorable Matt!

Essence Long Lasting Lipstick 14 Adorable Matt Nummer

Essence 14 Adorable Matt Swatches

Op de full face foto kunnen jullie het rood gehalte het beste zien. De andere close-up foto’s zijn genomen met zonlicht wat het rood een beetje tegenhoudt. Wat je op de foto goed terug ziet is een subtiele glans, ondanks dat het hier om een matte lipstick gaat. De pigmentatie van de lipstick is erg goed.

Ook bij deze lipstick mag je na een kleine versnapering wel weer bijstiften. Ik vind het een prima lipstick, zeker qua prijs- en kwaliteitverhouding. Als je net als ik houdt van een matte lipstick dan is dit zeker een aanrader. Nog een extra pluspunt is de hydratatie van deze lipstick. Sommige matte lipsticks drogen de lippen uit, en dat is bij deze niet het geval.

De essence lipsticks zijn te koop bij de Kruidvat en Trekpleister of als je toevallig in Duitsland bent bij de DM drogisterij en deze kosten € 2,39.

Afsluiting BLOG

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Essence Long Lasting Lipstick

Tatiana's Blog | Essence Long Lasting Lipstick

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Essence Long Lasting Lipstick

  Hele mooie kleuren, maar ik heb ze zelf nog niet gekocht! Ik heb al zoveel rode tinten, anders draag ik het toch niet haha!

 2. Tatiana's Blog | Essence Long Lasting Lipstick

  Wat een mooie kleur is dit zeg!

 3. Tatiana's Blog | Essence Long Lasting Lipstick

  Wat een prachtige tinten zijn dit, heel neutraal zonder saai te zijn….mooi hoor!

 4. Tatiana's Blog | Essence Long Lasting Lipstick

  Beiden zijn heel mooi. Love de lipsticks van Essence! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *