Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

Vandaag laat ik jullie de swatches zien van een Essence lakje uit de I ♥ Trends editie. Dit lakje konden jullie al zien samen met nog wat andere lakjes in mijn shoplog.

Essence 48 So In Love 8 Instagram

De nagellak editie The Porcelains bestaat uit een 7 tal kleuren:

♥ 47 Truly Mine

♥ 48 So In Love

♥ 49 Blue Symphony

♥ 50 Make Up Your Mint

♥ 51 It’s A Sweet Life

♥ 52 Pretty Little Thing

♥ 53 When Tomorrow Comes


Essence 48 So In Love 3 Essence 48 So In Love 4

Wat ik zo leuk vind aan deze lakjes zijn de zwarte micropigmenten. Dit zorgt voor een uniek grijzig effect, waardoor het net porselein lijkt! Dit zie je ook zeker terug op de nagel. Geen spijt van mijn aankoop.

Essence 48 So In Love 7

So In Love van The Porcelains lakjes is een mooie oud roze kleur. De nagellak kunnen je herkennen aan de I ♥ Trends opdruk op het potje. Hierin zitten zoals jullie waarschijnlijk wel weten nog meer categorien, zoals ook The Nudes. Verder is de verpakking niet heel erg spannend maar ik vind het mooi genoeg.

Essence 48 So In Love 5 Essence 48 So In Love 6

De lak brengt fijn aan, zoals ik dat gewend ben van lakjes van Essence. Voor en volledige dekking heb ik 2 lagen aangebracht. De lak heeft van zichzelf al en mooie glans waardoor het niet nodig is om en glans topcoat aan te brengen.

Essence 48 So In Love 2 Essence 48 So In Love 1

Afsluiting naam Modern

Wat vinden jullie van de I ♥ Trends lakjes van Essence?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

  Oh deze is echt heel mooi zeg!!

 2. Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

  oeeeh, dit is wel echt een heel mooi lakje!! X

 3. Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

  Wat een mooi en lief lakje is dit.

 4. Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

  de ZWARTE SHIMMERTJES HADDEN VAN MIJ NOG WEL IETS DUIDELIJKER GEMOGEN, MAAR WAUW, DEZE GA IK OOK HALEN! pRACHTIG!

  1. Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

   Oh man, alles staat in capslock bij mij op je site (niet je tekst in het artikel hoor) Dus kan niet zien wat ik doe qua hoofdletters, excuus!

   1. Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

    Geeft niet hoor, jouw reactie SCHREEUWT gewoon om aandacht 😉

 5. Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

  Wat een leuke kleur is dit en je hebt ook hele mooi foto’s gemaakt.

 6. Tatiana's Blog | Essence So In Love swatches

  Mooie kleur zeg! De zwarte shimmertjes zien er ook heel leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *