Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

Begin van de week liet ik jullie in een shoplog zien wat voor leuke accessoires en producten ik had gekocht.

Essence Moisturizing Cuticle Cream

Vandaag vertel ik jullie over de Moisturizing Cuticle Cream van Essence Studio Nails.

Essence over Moisturizing Cuticle Cream

Essence schrijft het volgende over deze cream: Balsem voor je nagels. De hydraterende nagelriemcrème biedt volop verzorging en vocht aan je nagels en vertroetelt nagelriemen met vitamines, panthenol, glycerine en rijke oliën. Zeg maar dag tegen droge en broze nagels en nagelriemen.

Mijn oordeel

Als ik een product koop kijk ik in de winkel altijd naar de verpakking. Dit doe ik voor de hygiëne. Ik kijk daarbij naar de afsluiting van het product. Dit product is geseald en geeft mij de zekerheid dat niemand anders dit product heeft getest.

Door de uitstraling en oranje kleur van het potje wil ik het product meteen ruiken. De Moisturizing Cuticle Cream van Essence ruikt fris en fruitig.

Ik heb het product uitgebreid getest en ik ben verliefd. Ik vergeet vaak mijn nagelriemen te verzorgen en dat zie je, droge en ruwe randjes. Dat is niet goed voor mijn nagels en niet mooi voor productfoto’s van bijvoorbeeld NOTD. Na gebruik van dit product zag ik wonderbaarlijk direct verschil.

Het enige ienie mienie piepklein nadeeltje, waar meerdere bloggers mij al voor waarschuwden, is wat achterblijvend residu tussen de nagelriemen. Je moet het dus heel goed uitsmeren.

Desondanks is dit de nieuwe liefde voor mijn nagelriemen!

Essence Moisturizing Cuticle Cream

Ingrediënten

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, glycerin, GLYCERYL STEARATE SE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, STEARIC ACID, palmitic acid, PROPYLENE GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, BAMBUSA ARUNDINACEA LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CETEARETH-20, DIMETHICONE, carbomer, silica, SODIUM HYDROXIDE, phenoxyethanol, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, propylPARABEN, butylPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), CI 16035 (RED 40), CI 19140 (YELLOW 5).

Inhoud en prijs

De inhoud van dit potje bevat 15 ml, klein en dus makkelijk mee te nemen in je tas zodat je het onderweg ook kunt gebruiken.

De prijs van dit potje is € 1,99 bij de meeste Kruidvat filialen en online. Het is namelijk een product uit de Studio Nails serie.

Essence Moisturizing Cuticle Cream

Afsluiting BLOG

Wat is jullie favoriete product voor het verzorgen van nagelriemen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

  Ik gebruik het ook en vind het echt heel erg fijn! De geur is ook lekker.

 2. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

  Heb deze ook gebruikt maar sinds ik de Lsh lemony flutter heb ondekt wil ik niet anders.

 3. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

  klinkt als een heel fijn product! En helemaal voor die prijs.

 4. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

  Deze gebruik ik ook, erg fijn product!

 5. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

  Klinkt goed! Zelf gebruik ik altijd Lemony Flutter.
  x

 6. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Moisturizing Cuticle Cream

  Hij klinkt goed! Ik gebruik er op dit moment eentje van P2, maar als die op is kan ik hier wel eens naar gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *