Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

In het artikel van vandaag review ik een pen. En niet zomaar een pen, maar een pen uit de Essence Studio Nails lijn.

Als nagellak liefhebber is het voor mij belangrijk om mijn nagels goed te verzorgen. In een eerder artikel konden jullie meer lezen over de Nail Polish Corrector Pen uit deze lijn. Vandaag vertel ik jullie meer over de Nail Cuticle Remover Pen. Ik ga er de deur niet voor uit, als je net zo makkelijk thuis een manicure zelf doen. En ook nog eens voor een vriendelijk prijsje.

Essence Studio Nails nail cuticle remover pen 6

Essence over 

De pen verwijdert op zachte wijze overhangende nagelriemen. Breng eenvoudigweg aan, laat het even zitten en duw dan de nagelriemen terug. Geschikt voor alle nageltypen.

Essence Studio Nails nail cuticle remover pen 5

Essence Studio Nails nail cuticle remover pen 4Ik liep als een verstrooide professor door het schap van Essence. Nergens naar op zoek en niet wetend wat te kiezen. En toch vertrek ik (bijna) nooit met lege handen. Ik zag deze mooie gele pen, die opviel door de kleur. Ik trok de dop eraf en dacht meteen: ‘He, hier kan ik mijn nagelriemen mee verzorgen!’ Ik stopte het product in mijn mandje en keek verder niet naar het hoe of wat van de pen. Ik was gehypnotiseerd door de stevige punt, die mij deed denken aan een bokkenpoot. Waar ik bij thuiskomst pas achter kwam, en eigenlijk toen nog niet eens, maar pas bij het eerste gebruik: Uit de tip komt een heerlijk ruikende olie. Het is dus meer dan alleen een bokkenpoot.

Essence Studio Nails nail cuticle remover pen 3Essence Studio Nails nail cuticle remover pen 1Mijn nagelriemen kan ik niet verwaarlozen en verdienen echt wel de nodige zorg. En omdat ik vrij vaak nagellak swatch of een nail art laat zien, wil ik met mijn handen toch wel representatief overkomen. Mijn nagelriemen zijn vrij dun en liggen als het ware plat op mijn nagel. Dat maakt het ook moeilijk om ze terug te duwen, omdat ik er dan vaak over heen glij. En dat kan pijnlijk zijn! Dit vertel ik uit ervaring. Daarom was ik des te meer in de mood om deze vrolijk uitziende pen te proberen.

Doordat de punt lekker stevig is, en juist niet zo soepel als het rubberen bokkenpootje, kan ik mijn nagelriemen goed terug duwen. Met de olie als extraatje is dit voor mij echte verwennerij. Ik zal jullie eerlijk zeggen, ik was echt zo enthousiast, dat ik al schreeuwend op mijn man afliep of ik alsjeblieft zijn nagels mocht doen. Ik denk dat iedereen zich de blik wel voor kan stellen die ik toegeworpen kreeg.

Essence Studio Nails nail cuticle remover pen 2

Essence Studio Nails nail cuticle remover pen 9

PhotoGrid_1460353350244Denk jij dat deze pen de juiste tool is voor jouw nagelriemen, dan kan je de pen hier online bestellen of bij een Kruidvat filiaal. Ik ben echt heel blij met deze pen, voor mij persoonlijk is dit een pareltje rechtstreeks uit een oester!

Afsluiting naam Modern

Hoe verzorgen jullie je nagelriemen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

  hahaha wat je schrijft klinkt wel goed zeg, misschien neem ik hem de volgende keer mee!

 2. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

  Ik heb ook de nail polish corrector, en eigenlijk doe ik niets speciaals voor mijn nagelriemen. Ik smeer handcrème meestal ook flink op mijn nagelriemen.
  Ik neem hem de volgende keer dat ik bij het Kruidvat ben ook mee. (Ik neem ook altijd iets mee van Catrice of essence)
  Ben ook nu heel benieuwd naar die geur, klinkt geweldig!

 3. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

  Leuke review! Lijkt me een fijne pen 🙂

 4. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

  Klinkt goed. Ik verzorg mijn nagelriemen heel slecht…oeps.

 5. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

  Ah ja ik heb deze ook, hij is echt heel erg fijn en handig! 🙂

 6. Tatiana's Blog | Essence Studio Nails | Nail Cuticle Remover Pen

  Dit klinkt als een product dat ik ook moet aanschaffen. Mijn nagels inclusief nagelriemen lijken echt op die van een bouwvakker. Ik wil ze echt weer een beetje pimpen, want ik vind mooie nagels altijd prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *