Essie | Bridal Collection | Between The Seats

by Tatiana

De Bridal Collectie van Essie, die sinds begin mei beschikbaar is, bevat een aantal romantische kleuren met een zacht tintje die perfect zijn voor een bruid! Uit de Bridal Collectie is “Between The Seats” nieuw in mijn nagellak verzameling. “Non-kleuren” (kleuren die niet op de kleurencirkel staan), zoals deze hebben altijd een magische aantrekkingskracht op mij, dus ik wist direct dat ik deze niet kon laten liggen. 

Essie Between The Seats 3

Essie Between The Seats Swatches 4

“Don’t string him along if he doesn’t know you’re mrs always-right

De jurk, de schoenen en de perfecte Essie kleur. Deze zalige kleuren collectie bied zes nieuwe kleuren die perfect zijn voor de bruid! Liefde is in de lucht met de Bridal Collectie van 2016!

˜ Essie ˜

Essie Between The Seats 1

Essie Between The Seats Swatches 5

Niet alleen vind ik het kleurtje Between The Seats erg mooi, ook vind ik dat dit lakje uit de Bridal Collectie de leukste naam heeft. Lekker ondeugend. Between The Seats is een mooie off-white kleur. Een kleur waarvan ik er zeker wel 5 tussen mijn verzameling heb zitten. Het is zo’n kleur waarvan ik zwak in de knieën en alleen maar denk aan ‘deze moet ik hebben’. In het flesje zit een mengeling van kleuren tussen off-white en taupe-beige, wat de kleur haar warmte en elegantie geeft, waardoor zij perfect is voor een plekje in de Bridal Collectie.

Between The Seats 4

Essie Between The Seats Swatches 6Between The Seats is een verfijnd lakje dat heerlijk aanbrengt en goed dekt in 2 lagen. De lak is online verkrijgbaar bij Bol.com voor € 6,99.

Afsluiting naam Modern

Hebben jullie een kleurtje uit de Bridal Collectie?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

10 comments

chucky1012 22 juni 2016 - 06:00

Zo een prachtige kleur!
Je hebt je nagels zo mooi en netjes gelakt.

Xoxo

Reply
Hilde 22 juni 2016 - 07:06

Hij is geweldig!!! Ik heb gisteren mijn eerste Essie lakje gekocht, en vandaag krijg ik nog 3 binnen via Bol.com. Ik ben verliefd!! Deze is ook super, op mijn wishlist!

Reply
Babs 22 juni 2016 - 07:31

Ow, wat mooi! Krijg spontaan zin om te gaan trouwen, hahaha!

Reply
Astrid 22 juni 2016 - 11:23

Het is dat ik al getrouwd ben 😉 Mooi lakje!

Reply
Nailtalk 22 juni 2016 - 16:17

Mooi kleurtje! Hou van die off white kleuren!

Reply
Manon 22 juni 2016 - 16:19

IK vind het echt een heel mooi kleurtje

Reply
Jouvence 22 juni 2016 - 19:15

Mooie kleur! xx

Reply
Teddy 23 juni 2016 - 13:03

Wat een mooie kleur!

Reply
Hennie 25 juni 2016 - 19:09

Wat staat deze kleur jou mooi!
Ik vind zulke kleuren prachtig, maar bij mij lijkt het altijd alsof ik Typex op mijn nagels heb gesmeerd.

Reply
Eva 2 juli 2016 - 15:18

Wat een geweldige kleur!!! Die wil ik hebben!

Reply