Essie Winter Collectie 2016

Hello ladies! Op KimterStege.nl laat ik jullie vandaag de Essie Winter Collectie 2016 zien. Klik HIER om rechtstreeks door te gaan naar het artikel, daar zien jullie rond de klok van 12.00 uur deze mooie kleuren uitgebreid terug. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie gezellig langskomen en een berichtje achterlaten.

ESSIE Winter Collectie 2016

Essie Winter Collectie 2016

Op KimterStege.nl zagen jullie al eerder lakjes van Essie voorbij komen, die jullie hier kunnen terugvinden: ESSIE || GEL COUTURE COLLECTIEESSIE || FALL 2016 COLLECTION

afsluiting-tatiana

Welke kleur uit de Essie Winter Collectie 2016 is jouw favoriet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

15 Reacties

 1. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

  Ze zijn allemaal zo ontzettend mooi!!!

  1. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

   Eigenlijk te mooi om een favoriet te kiezen.

 2. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

  Wouwwwww wat een kleuren. ♡♡♡

 3. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

  wauw het zijn prachtige kleuren zeg

  1. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

   Ik ben het helemaal met je eens, ik zag de kleuren en dacht ook WOW.

 4. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

  Wat wil ik eigenlijk zeggen ,weet ik niet zo
  Jullie hebben zo veel mooie nagels en kleuren laten zien ,zo dat je er hebberig van word
  Ik persoonlijk hou van lichte kleuren (niet opvallend ) maar sinds ik op blog&Beauty en bij kim ter Stege kijk heb ik wat meer donkere kleuren leren waarderen en voor de kerst dan ook drie donkere lakjes gekocht
  Ik vind het steeds leuker ,maar vooral omdat Blog&Beauty ook hele mooi versierde nagels laat zien
  Ik hoop dat jullie 2017 ons nog meer mooie blog’s laten zien
  Fijne Feestdagen ?

  1. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

   Ik hield eerst ook erg van lichte nude kleuren of pastel tinten, maar hoe meer je gaat experimenteren met gewaagde kleurtjes hoe meer je ze ook gaat waarderen. In het begin zou ik nooit rood dragen, en nu vind ik het zo vrouwelijk en zo classy. Bedankt voor al je leuke reacties, dat maakt het zo fijn om ook in 2017 door te gaan met mijn blog.

 5. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

  De gouden en rode lak zijn super mooi!!

 6. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

  Wat een super mooie kleurtjes zeg! Rood, zalm en goud voor mij! 😀

 7. Tatiana's Blog | ESSIE Winter Collectie 2016

  Zo mooi deze kleurtjes! Ik heb ze nog niet ontvangen en nu zit ik Portugal haha. Hoop zo dat ze als ik terug ben op me liggen te wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *