Tatiana's Blog | Eten wat de pot schaft

Een tijdje geleden deed Annemieke van de blog eethetbeter een oproepje voor de rubriek ‘Eten wat de pot schaft!’. Zij vroeg een aantal bloggers om een reactie op een vraag over kind en (op)voeding. Ik gaf mijn reactie over de eetproblemen van mijn dochter, en of ik deze problemen herkende in mezelf. Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden, je vind ze hier terug. Ik zou het erg leuk vinden als jullie komen kijken.

eat-567451_1920

Inspiratie op doen op het gebied van voeding en gezondheid.

˜ Annemieke | Eet het beter ˜

Op de foodblog van Annemieke vind je recepten, reviews en tips voor het hele gezin. Aan recepten vind je hier van alles, van huisgemaakte kipsate tot aan chocoladesmoothies. In reviews en tips behandeld ze onder andere boekrecenies, 1 daarvan is De Poepdokter – gezond van mond tot kont. Erg leuke titel!

Haar blog is zeker de moeite waard om even en kijkje nemen.

Afsluiting naam Modern

Zie je jouw eetproblemen terug in die van je kinderen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Eten wat de pot schaft

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Eten wat de pot schaft

    Superleuk om zo te lezen, dankjewel! Liefs, Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *