Etos

Bijna niets is leuker dan iemand blij maken met een leuk cadeau. Daar wordt toch iedereen blij van? Dat dachten Claudia ( Beautytag ) en ik tenminste wel, en daarom organiseerden wij de Etos Beauty Valentijn Swap. In dit artikel lees je er alles over. Kijk gauw mee!

Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn SwapIn het centrum van Groningen ontmoeten Claudia en ik elkaar geregeld. Afgelopen keer spraken we af bij Wadapartja, een gezellig plekje waar je in huiselijke sferen tot de beste ideeën komt. Zo is ook het idee ontstaan om een Etos Beauty Valentijn Swap te organiseren. Op papier hebben we een plan opgezet, en een lijstje van namen gemaakt. Datzelfde weekend nog ging er een mailtje de deur uit, naar alle namen op het lijstje. Van een aantal personen kregen we een mailtje terug met: ‘Ja, ik wil!’ Van die personen werd een groep aangemaakt in Lootjestrekken.nl. Alle voorbereidingen waren getroffen, de lootjes getrokken, de verlanglijstjes ingevuld. Nu kon de pret echt beginnen!

MIJN LOOTJE!

Op mijn lootje stond de naam Manon, voorheen InspiiredByLife, nu bekend als ManonAntonia. Ik vond het erg leuk om voor haar wat uit te zoeken, en te kopen omdat ik haar via haar blog toch wel een beetje heb leren kennen. Daarnaast hebben we ook wel eens privè contact, maar persoonlijk heb ik haar nog nooit ontmoet. Maar wat een prachtmeid is het. Na een kleine blog dip heeft zij helemaal weer een frisse start gemaakt, en dat zie je. Ze heeft het roer letterlijk helemaal omgegooid. Haar blog ziet er nieuw en geweldig uit, net zoals haar foto’s.

Hier kun je zien wat ik voor haar heb gekocht! De foto’s zijn gemaakt door Manon ( ik had zelf ook foto’s gemaakt, maar toen alles mooi ingepakt was en ik de foto’s wilde bekijken, kwam ik erachter dat er geen 1 gelukt was ).

etos etos Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

TIJD VOOR MIJN UNBOXING!

Natuurlijk had ik geen idee wie mijn lootje had getrokken, maar erg nieuwsgierig was ik wel. Toen de postbode het pakketje kwam brengen kon ik ook niet wachten met uitpakken. Hoe aardig de postbode ook is, om mij bijna dagelijks blij te maken met nieuwe pakketjes, ik aarzelde geen moment en gooide de deur snel achter mij dicht. Ik zocht een rustig hoekje op en begon met uitpakken. Al snel bleek dat ik mijn pakketje had te danken aan Claudia, bekend van Beautytag. Zij kent mij natuurlijk wel, en ik had wel het een en ander op mijn lijstje staan. Maar toch vond ik dit erg spannend, wat zat er in dit prachtige pakket met ETOS eigen merk producten. Ik vertel het jullie hieronder!

ETOS STIPPLING BRUSH

ETOS Stippling Brush

ETOS Stippling Brush

Met de nieuwe kwasten van Etos maak je gemakkelijk zelf een stralende look in een handomdraai. De Stippling Brush is een handig penseel met zowel lange als korte haren voor een perfecte, egale dekking. Zeer geschikt voor de onregelmatige huid.

Gebruik:
‘Stippel’ de foundation lichtjes op je gezicht, verdeel hem daarna met de brush in ronddraaiende bewegingen over de huid.

ETOS EYESHADOW BRUSH

ETOS Eyeshadow Brush

ETOS Eyeshadow Brush

Kwasten genoeg, daar ontbreekt het niet aan, maar ik was heel blij met brush L, om oogschaduw mee aan te brengen. Met deze brush breng je gemakkelijk een basiskleur aan over de oogleden of highlights onder de wenkbrauwen. Met brush S breng je vervolgens gericht de oogschaduw aan. Handig voor het aanbrengen van een contrastkleur.

Gebruik:
Aanbrengen in deppende bewegingen en vervolgens vervagen voor een natuurlijk effect.

ETOS BANANA POWDER

ETOS Banana Powder ETOS Banana Powder

Bijna elke blogger heeft dit product denk ik wel, veel anderen zouden het anders net als ik graag willen proberen. De nieuwste hype in make-upland: de banana powder! Het is een zijdezachte, losse poeder die je kunt gebruiken als highlighter of all over om je make-up te fixeren en voor een flawless finish. De poeder bevat ultrafijne, licht reflecterende pigmenten voor een prachtige glow.

ETOS BODY BUTTER

ETOS Body Butter

ETOS Body Butter Als laatste kreeg ik nog deze bijzondere body butter. De luxe butter-textuur verandert door de warmte van de huid tijdens het aanbrengen en inmasseren in een rijke olie. Hoe fantastisch klinkt dat? Dat wil ik gaan proberen! De rijke combinatie van shea butter, cocoa butter, babassu oil, macadamia oil en vitamine E maakt de huid zacht en soepel, hydrateert intensief en laat een doffe huid weer stralen.

VOOR JOU, DIKKE ZOEN! CHOCOLA!

Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

Als laatste trof ik nog deze chocolade reep aan in het pakketje. Hoe dol ik ook ben op chocola, deze reep was niet voor mij bedoeld. Op het lieve kaartje dat ik erbij kreeg stond nadrukkelijk geschreven dat deze reep voor Esmee was en NIET voor mij. Eerlijk is eerlijk, deze lekkere traktatie ging regelrecht naar mijn meisje. En wat was ze er blij mee.

Dit was mijn inhoud van de ETOS Beauty Valentijn Swap, ik ben heel erg blij met de inhoud, maar vond het ook vooral erg gezellig om te doen. Wie weet wordt dit succes in de toekomst nog een keer herhaald. Ik ben dan zeker weer van de partij, jij ook?

Wil je weten wat de andere meiden hebben gegeven en gekregen, bezoek dan gezellig de onderstaande blogs:

♥ Manon – Manon Antonia

♥ Claudia – Beautytag

♥ Eva – De Appel Van Eva

afsluiting-tatiana

Vind jij een beauty (of andere) swap ook zo leuk om te doen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

11 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Wat een mooi Valentijn cadeau heb je gekregen
  Maar het aller liefst vond ik toch de reep voor Esmee
  En langs deze weg wil ik alle bloggers een fijne Valentijn wensen
  ????????????????????????????

 2. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  SUper leuke swap! Lief dat er een chocoladereep bij zat.

 3. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Super leuk dat jullie dit zo hebben gedaan. Hele fijne valentijnsdag xx

 4. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Wat een leuke swap hebben jullie gedaan! En allebei leuke pakketjes gehad 🙂

 5. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Wat ontzettend leuk!! Mooie producten heb je gekregen zeg. Fijne Valentijn! ❤

 6. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Wat mega leuk zeg, je hebt er ook weer een leuk artikel van gemaakt

 7. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Heeee meis, wat heb je er een prachtig artikel van gemaakt en ook weer hele mooie foto’s. Wat fijn dat je meissie zo blij was met de chocolade. Zo heeft iedereen wat aan deze swap. Ik hoop dat we dit zeker vaker gaan doen. Ik vond het super leuk! Liefs Claudia

 8. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  wat super leuk! mooie items allemaal, zou ze zelf ook wel willen hihi

 9. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Wat heb je fijne items gekregen, super leuk! Echt heel leuk hoe jullie dit gedaan hebben.

 10. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Was een leuke swap hè zo!! Mooie spulletjes heb je gehad :-)! Liefs!

 11. Tatiana's Blog | Etos Beauty Valentijn Swap

  Wat heb je leuke producten gekregen, de body butter to oil lijkt me heerlijk! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *