Etos Limited Edition make-up

Op tal van blogs zagen we het al voorbij komen, en ik kan het niet laten om vandaag ook nog even de Etos Limited Edition make-up met jullie te delen. De eyecatching limited edition make-up collectie van Etos, met alle musthaves voor een betoverende look, is gewoon te mooi. En ook al loop ik nu waarschijnlijk ver achter de feiten aan, ik zou het leuk vinden als je meekijkt.

Tijdens de feestdagen haalt iedereen alles uit de kast. Iedereen weet dan ook dat December de maand bij uitstek is om lekker uit te pakken met make-up. Etos heeft nu de speciale limited edition make-up lijn, die bestaat uit maar liefst 11 producten.

Etos Limited Edition make-up

Limited Edition Make-up van Etos

♥ Color Care lipstick (in 4 kleuren)

♥ Strobing highlighter

♥ Volume mascara (ook in waterproof)

♥ Sparkling body powder

♥ Eyeshadow palettes (in de kleuren nude/smokey en glitter)

♥ Sparkling eyeliner

Al deze essentials maken het creëren van de perfecte party look mogelijk. En de gorgeous Rosé Gold verpakking zorgt helemaal voor liefde op het 1e gezicht.

Ik ben 1 van de lucky ones die een aantal van deze producten toegestuurd kreeg. Bij het openen van het pakketje verscheen daar een explosie van Rosé goud wat één en al luxe uitstraalt.  Daarmee zijn de essentials alleen al flatteus om neer te zetten als pronkstuk op je kaptafel. Het zijn beauty’s waar je mee gezien wilt worden, op je kaptafel en in je make-up tasje.

Color Care lipstick

Etos Limited Edition make-up LipstickVan de 4 limited edition kleuren lipsticks kreeg ik de Red Obsession en de Forbidden Pink. De lipstick voelt super zacht aan op de lippen. Het pigment is erg goed en zorgt voor een mooie dekking. Forbidden Pink is een zachte roze tint die neigt naar een mooie nude kleur, wat ik dus een erg mooie kleur vind. Red Obsession is een vel rode tint, erg mooi voor de feestdagen. Ik snap zeker waarom deze kleuren in de limited edition zitten. De kleuren zijn uitstekend te dragen voor de feestdagen, maar ook voor daarna is het een mooie alledaagse kleur.

RED OBSESSION

Etos Limited Edition make-up Lipstick

Etos Limited Edition make-up Lipstick

Etos Limited Edition make-up Lipstick

FORBIDDEN PINK

Etos Limited Edition make-up Lipstick

Etos Limited Edition make-up Lipstick

Etos Limited Edition make-up Lipstick

Sparkling eyeliner

Bij mijn make-up look hoort vaak wel een eyeliner, maar een sparkling eyeliner met gouden glitters is voor mij nieuw. Dat is niet iets wat ik vaak gebruik. Het is natuurlijk wel dé eyeliner die je ooglook de Kerst-sparkles geeft. Met de dunne applicator kun je de eyeliner gemakkelijk aanbrengen en hoef je geen ster te zijn om bijvoorbeeld een mooie winged eyeliner look te maken. Ook al ga je voor een hele transparanta of subtiele look, een randje van deze gouden glitters geeft een super mooi en feestelijk effect.

Etos Limited Edition make-up EyelinerEtos Limited Edition make-up Eyeliner

Volume mascara

Etos Limited Edition make-up Mascara Etos Limited Edition make-up Mascara Etos Limited Edition make-up MascaraDe volume mascara gehuld in een feestelijke rosé verpakking, daar was ik natuurlijk ook erg benieuwd naar. Het grove borsteltje werkt wel fijn, maar dat de mascara veel volume geeft aan mijn wimpers kan ik niet zeggen. Voordat ik tevreden was met een mooi resultaat heb ik wel meerdere lagen aan moeten brengen.

Eyeshadow palette

Etos Limited Edition make-up Eyeshadow Etos Limited Edition make-up Eyeshadow Etos Limited Edition make-up EyeshadowNaar het oogschaduw palette was ik zelf erg benieuwd, het palette bevat namelijk kleuren die ik ook voor een every day look gewoon dagelijks zou gebruiken. Het palette bevat 6 verschillende kleuren – van licht tot donker – die je apart kunt gebruiken of met elkaar kunt combineren. De kleuren komen bijna allemaal met een lichte shimmer zoals je op de swatches kunt zien. Maar de shimmer is zo licht dat het amper opvalt. Ik merk wel dat het pigment beter te zien is op het oog zelf dan op mijn arm. Op mijn arm heb ik meerdere swipes aangebracht om de kleur een beetje goed te kunnen laten zien. Hieronder zien jullie de every day look die ik met het palette heb gemaakt. Kleur 1 heb ik aangebracht op het bewegende deel van mijn ooglid. Kleur 2 heb ik aangebracht op de binnenste ooghoek. En de 2 donkere kleuren heb ik aangebracht op de buitenste ooghoek, die ik afgemaakt heb met een randje van de gouden glitter eyeliner.

Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

De prijzen:

Color Care Lipstick || € 4,99

Strobing Highlighter || € 5,99

Sparkling Eyeliner || € 4,99

Volume Mascara || € 4,99

Eyeshadow Palette || € 7,99

Sparkling Body Powder || € 6,99

afsluiting-tatiana

Wat is jouw favoriete product uit deze LE collectie?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

 

Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

  Ze ziet er zeer luxe uit voor de prijs en ook gezellig voor de feestdagen!

 2. Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

  Ik vind dit een geweldige lijn! Die eyeliner is prachtig, schijnt ook al bijna overal uitverkocht te zijn

 3. Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

  Wat mooi die kleuren ,en weer een mooie foto
  Die kleur lipstick vind ik heel mooi
  Ik ga wel eentje kopen denk ik want de prijs valt erg mee

 4. Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

  Ik vind de lipsticks je echt heel erg mooi staan!

 5. Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

  Die verpakking… Rose goud, wat mooi!
  Vind je look prachtig. Mooie producten!

 6. Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

  Red Obsession is een prachtkleur en die kleur van de verpakkingen vind ik zo sprankelend! Mooie lijn van de Etos!

 7. Tatiana's Blog | Etos Limited Edition make-up

  Hihi super leuk om jou review hiervan te zien. Zo mooi he deze producten. De rode lipstick kleur had ik niet, en wat is hij mooi! Die wil ik eigenlijk nog wel even halen;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *