Tatiana's Blog | Fashion tips voor de feestdagen

Ohh nee! Loopt jouw hoofd ook helemaal over, tijdens deze hectische tijden. Word het je allemaal te veel. December is nou eenmaal niet alleen de meest gezellige, maar zonder twijfel ook de drukste maand van het jaar. Sinterklaas is nog niet voorbij, en Kerst staat al weer voor de deur. Je kunt er niet omheen: de feestdagen en de bijbehorende sociale verplichtingen, … cadeautjes kopen, je huis versieren, een kerstdiner voorbereiden. En door alle stress ben je misschien het belangrijkste wel vergeten: je outfit! WAT NU? Geen tijd, en geen geld om nog een nieuwe outfit te kopen. No stress, dit is de oplossing.

SASS

Kerst stress – outfit –

… forget the stress, you’ve got it all under control

LITTLE BLACK DRESS || Ik kijk altijd eerst wat ik aantrek, en daarna bepaal ik welke make-up ik gebruik om een bijpassende look te maken. Natuurlijk mag het rond de feestdagen wat feestelijker dan normaal, opvallen mag. Laten we beginnen bij de basics. Je kent het gezegde vast wel “Every woman needs a little black dress!” Dat is voor situaties zoals deze. Een simpel zwart jurkje doet het goed bij rampen zoals deze. Ik heb er zeker meer dan 6 (zeg ik heel bescheiden) in mijn kast hangen. En daar ben ik heel blij om.

STATEMENT KETTING || Rond de feestdagen draait het eigenlij allemaal om wat je normaal niet draagt, trek je dan juist aan. Om het simpele zwarte jurkje iets minder simpel te maken, grijpen we tussen al onze sieraden naar een opvallende statement ketting. Dit verandert je hele look in één oogopslag.

PANTY || We mogen natuurlijk niets vergeten, dus panty’s of een maillot moeten we eigenlijk ook altijd in huis hebben. Als je wat vaker panty’s draagt heb je waarschijnlijk sowieso meer in huis. Want je kent het wel, die mooie ladders in je panty, net als je helemaal klaar bent om van huis te gaan. Daarom heb ik dit altijd op reserve. You’ll never know.

HIGH HEELS || Je draagt ze nooit, maar ze staan al jaren in de kast. Mooie pumps met veel te hoge hakken om normaal op te kunnen lopen. Je voelt de blaren branden als je er alleen nog maar aan denkt. Het scheelt dat je (waarschijnlijk) niet veel hoeft te lopen. Ik heb een paar pumps en enkellaarsjes met hoge hakken in mijn kast staan. Ik loop het liefste op sneakers, daarmee kom ik veel sneller vooruit. Maar voor dagen zoals deze, dan zet ik de knop om en denk ik aan het gezegde “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden!”

HAAR & MAKE-UP || Omdat we uiteindelijk willen gaan voor een feestelijke look mag de make-up best een beetje intenser zijn dan normaal. Het mag opvallen, het mag er wat dramatisch uitzien. Doe eens gek en maak een mooie wing, draag in plaats van 1 laag mascara, een extra laag. En ga voor mooie rode lippen, lekker gewaagd maar de perfecte kleur. Als finishing touch kun je je haar nog even mooi in de krul zetten, stijlen of in een mooie rommelige knot.

MET AL DEZE TIPS EN ZONDER IETS NIEUWS AAN TE SCHAFFEN BEN JIJ HELEMAAL CHRISTMAS PROOF! HAPPY HOLIDAY!

Tatiana's Blog | Fashion tips voor de feestdagen

Weet jij al wat je aantrekt met Kerst?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Fashion tips voor de feestdagen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Fashion tips voor de feestdagen

    Leuke outfit. Ik ben dol op kerst. Allemaal mooie spullen liggen er dan in de winkels.

  2. Tatiana's Blog | Fashion tips voor de feestdagen

    Heel mooi. Ik ga dit jaar met kerst niet helemaal over the top. Gewoon wat ik lekker vind. En dan gewoon lekker genieten van al het andere mooie versierde in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *