Fashion outfit

Daar heb je haar weer, met een wishlist. Ja dat klopt want een wishlist maken vind ik erg leuk om te doen. Niet alleen om inspiratie op te doen, maar ik heb natuurlijk ook echt wensen. Dit keer deel ik met jullie een fashion wishlist. Hoewel ik de afgelopen tijd mijn garderobe aardig heb mogen aanvullen, is er altijd plek voor meer. Kijken jullie mee naar wat er op mijn lijstje staat.

Voor de wishlist die ik vandaag heb samengesteld heb ik me niet speciaal gericht op een speciale stijl. Behalve mijn eigen stijl dan. De items die ik bij elkaar heb gezocht zijn allemaal items die ik persoonlijk graag zou dragen, en waarvan ik denk dat ze ook prima bij elkaar te dragen zijn. Maar vooral een outfit waarbij ik me prettig en zelfverzekerd zou voelen. Ik heb gekozen voor een mix van stijlen. In mijn outfit vind je basics terug die de outfit casual maken, in combinatie met stoere en klassieke items.

FASHION WISHLIST

LAARZEN KG by Kurt Geiger

[easy-image-collage id=14244]

De laarsjes die ik voor dit outfit heb uitgekozen, zijn vooral super trendy door de zwarte leren schacht, het slangenmotiefje en de gouden rits die het geheel afmaakt. Het laarsje is mooi te combineren met een skinny jeans, maar ook heel mooi onder een jurkje of rokje.

TAS Desigual Rotterdam Carlota

[easy-image-collage id=14252]

Natuurlijk is een outfit niet compleet zonder een tas. Ik ga niet, eigenlijk NOOIT de deur uit zonder een tas. Ik hou wel van een tas met behoorlijk wat ruimte waarin je makkelijk al je spulletjes kunt opbergen. En dit model tas van Desigual uitgevoerd in mooi en modieus zwart is het helemaal voor mij. Desigual vind ik echt een top merk, met net even een collectie anders dan alle anderen. Zet je 10 items op een rij, dan pluk je Desigual er zo uit, vanwege iets unieks, iets aparts. En daar hou ik wel van. Deze tas springt er misschien niet zo uit, en hiermee geef ik misschien niet zo’n goed voorbeeld. Maar dat is natuurlijk ook omdat zwart, zwart is. En toch zijn de details op de tas kenmerkend en uniek.

JURK Smash!

[easy-image-collage id=14255]

Omdat ik niet helemaal in het zwart gekleed wil, zoals ik dat vroegen eigenlijk alleen maar deed, kies ik in ieder geval voor 1 item met kleur. In dit geval heb ik gekozen voor een perfect kort jurkje die ook nu goed te dragen is en voorzien is van heel veel kleurtjes. Een jurkje waarin je vrouwelijkheid wordt benadrukt.

JAS Kaporal Cruz

[easy-image-collage id=14262]

Het jasje moet mijn outfit compleet maken. Dit getailleerde leren jasje van Kaporal is stijlvol en stoer. En dat is precies wat ik wil uitstralen met mijn outfit.

MIJN SAMENGESTELDE OUTFIT

[easy-image-collage id=14263]

Laarjses€ 188,00      € 112,80

Tas€ 89,95      € 71,96

Jurkje€ 59,85      € 47,90

Jasje€ 109,00      € 76,30afsluiting-tatiana

Zou dit outfitje iets voor jou zijn?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

  Die laarsjes en het biker jacket zijn superleuk!!

 2. Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

  Mooie combinatie ik vind de tas en de laarsjes heel mooi
  Ook wel wat voor mij ,het is niet alle daags en een beetje apart
  Echt super

 3. Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

  Je hebt een heel andere smaak dan ik, maargoed, zou ook saai zijn als iedereen hetzelfde leuk vond 😉 De laarzen vind ik wel erg mooi, die zou ik ook dragen!

 4. Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

  Die laarsjes vind ik superleuk.

 5. Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

  Oh die laarsjes spreken mij heel erg aan, love it!

 6. Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

  Aaaah die schoenen! Pretty!

 7. Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

  Het jasje vind ik heel stoer!

 8. Tatiana's Blog | Fashion Wishlist

  Die laarsjes!! Ik vind ze echt te gaaf! En in combinatie met de rest zouden ze ook geweldig staan. Super mooie wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *