Tatiana's Blog | FASHIONABLE UGLY SNEAKERS
Ook jij hebt de Ugly Sneakers vast al gespot. Ze zijn hotter dan hot! De comfortabele sneakers met chunky look en futuristic looking zolen zijn een echte musthave. Niet voor niets kon je ze afgelopen seizoen al zien bij vele bloggers, vloggers en influencers. En ik wil ze ook. Al staat mijn schoenenkast vol met sneakers, en andere schoenen. Deze ontbreken bij mij nog.

SASS

Bristol

Ugly “dad sneaker

Tatiana's Blog | FASHIONABLE UGLY SNEAKERS

Wil jij deze zomer trendy voor de dag komen? Ook nu mogen de Ugly Sneakers niet ontbreken op je wishlist. Bristol zit bovenop de nieuwste trends en heeft een enorme variatie aan betaalbare Ugly Sneakers in het assortiment.

 Ga je voor een toffe uni kleur, een vrolijke mix & match of juist voor basic wit? Bristol heeft het allemaal, en ook nog eens goedkoop!

Ze zijn super comfortabel en eindeloos combineerbaar. 

De sneakers hebben iets weg van de tennisschoenen waarmee vaders vroeger liepen. Vandaar ook wel de naam ‘Dad Sneakers’, geinspireerd op de sneakers die je papa in de jaren ’90 droeg. Met een trendy sausje eroverheen is het nu een fashionable sneaker geworden. Helemaal niet ugly maar super fashionable! Ik heb een nieuwe outfit voor de zomer en daar wil ik nog heel graag de gele Dad sneaker 2-Bizzy bij hebben. Ik zou deze sneakers dan combineren met mijn skinny jeans en mijn okergele overslagtop met wijde mouwen.

Niet alleen dames hebben bij Bristol een ruime keuze aan Dad sneakers, ook heren shoppen hun favoriete paar ugly sneakers in de webshop van Bristol! Is deze trend net iets te gewaagd voor jou? Dan vind je vast en zeker een leuk alternatief in onze collectie!

 

Zie ik jou deze zomer ook in Ugly sneakers rondlopen, of gaat jou dit wat te ver?Tatiana's Blog | FASHIONABLE UGLY SNEAKERS

In welke kleur zou jij ze willen hebben? En in wat voor combinatie zou jij ze dragen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | FASHIONABLE UGLY SNEAKERS

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | FASHIONABLE UGLY SNEAKERS

    Ik vind ze wel leuk! Net name de witte en roze variant. 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *