De favoriete hotspot van TATIANA

by Tatiana
hotspot

Op mijn blog komen jullie niet heel veel food tegen, maar toch vind ik dat ook erg leuk. Daarom begin ik met de nieuwe rubriek: ‘De favoriete hotspot van!’ Iedere laatste vrijdag van de maand laat ik jullie een favoriete hotspot van iemand zien, en vandaag is het die van mij. Benieuwd waar ik graag kom? Kijk mee!

 

 

Restaurant de Boerderij Fraeylemaborg is gelegen op het prachtige landgoed Fraeylemaborg in Slochteren. Het is een unieke locatie op één van de mooiste plekken van Groningen. Waar anders kun je zowel dineren, vergaderen, recepties houden of feesten met de mogelijkheid tot wandelen in een prachtig bos of het bezoeken van de Fraeylemaborg (ingericht als trouwlocatie en museum) op loopafstand. 

 

hotspot

WAT IS JE LIEVELINGSETEN?

Het is vooral de gezelligheid wat het hier zo leuk maakt. Na een heerlijke wandeling in het bos kan ik op een koude dag echt zo genieten van een Latte Macchiato met een sandwich van Boerenlandbrood met mozzarella, pesto en tomaat uit de oven. Maar ’s zomers op het terras vind ik een heerlijk koud biertje ook lekker samen met een portie bourgondische bitterballen of nachos met gesmolten kaas en jalapeños en dipsaus.

 

WAT IS JOUW FAVORIETE HOTSPOT?

In Groningen heb je best heel veel plekken waar je lekker kunt eten en drinken, maar mijn favoriet is toch wel Restaurant De Boerderij Fraeylemaborg. Een unieke locatie waar je lekker kunt eten en drinken en met de mogelijkheid tot wandelen in een prachtig bos.

 

KUN JE BIJ “DE BOERDERIJ” ONTBIJTEN, LUNCHEN EN/OF DINEREN?

Je kunt hier veel. Het is geen à la carte restaurant en ze zijn dan ook niet standaard ‘ s avonds geopend. Maar voor gezelschappen vanaf 8 personen maken ze graag een uitzondering, en wordt er een menu op maat samengesteld. Wil je graag dineren op een ongedwongen manier, dan kun je kiezen voor een buffet, bijvoorbeeld een hapjesbuffet.

Maar je kunt na een lekkere wandeling ook genieten van een kop koffie met een stuk appeltaart of een eenvoudige tot uitgebreide lunch, een high tea of de lekkere hapjes en bittergarnituur.

 

 

hotspot

 

WAAR VINDEN WE “DE BOERDERIJ”?

Slochteren, in de provincie Groningen, op een prachtige locatie aan de voet van de Freaylemaborg. Het landgoed leent zich uitstekend voor  dineren, vergaderen, recepties en feesten zoals een bruiloft.

 

HOE VAAK KOM JE BIJ JOUW FAVORIETE HOTSPOT? DEEL JE DIT PLEKJE WEL EENS MET IEMAND?

Ik kom er geregeld, omdat wij graag wandelen. En hier kun je een wandeling makkelijk combineren met nog wat gezelligheid achteraf. Wat voor weer het is maakt niet uit, want je kunt binnen en buiten zitten. Ik kom hier graag met mijn gezin, maar ik neem ook vaak anderen mee, zoals mijn zusje, moeder, en vriendinnen.

hotspot

 

WAT EET OF DRINK JE HET LIEFST?

De raspatatjes waren echt hemels, maar die serveren ze jammer genoeg niet meer. En ik heb dus echt iets met nachos en gesmolten kaas. Dat vind ik zo lekker.

Hotspot

 

Restaurant”De Boerderij” Fraeylemaborg vind je in Groningen, aan de Hoofdweg 28 in Slochteren. Als je in de buurt bent is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Want naast dat je er heerlijk kunt eten, kun je er echt prachtig wandelen.

Hotspot

 

Heb je na het lezen van deze blogpost ook zin gekregen om mee te doen aan ‘De favoriete hotspot van …’? Laat hieronder een reactie achter of mail naar info@tatianasblog.nl en dan zien wij jouw favoriete hotspot graag terug op Blog & Beauty!

 

 

━━━━ ♡ ━━━━

Heb jij hier toevallig al eens geweest? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

19 comments

Girls-Things 26 januari 2018 - 11:22

Ziet er heel leuk en gezellig uit daar! Ik ben nog nooit in Groningen geweest, maar klinkt goed daar 😉

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2018 - 15:33

Misschien toch eens een keer deze kant op komen?

Reply
sophia 26 januari 2018 - 11:42

Hele leuke nieuwe rubriek! Ik ben benieuwd naar meer hotspots! Hier ben ik alvast nog niet geweest!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2018 - 15:34

Ik hoop dat er nog heel veel aanmeldingen binnenkomen, en deze rubriek lang blijft. Maar er komen in ieder geval hele leuke plekjes voorbij.

Reply
Lindsey Beljaars 26 januari 2018 - 12:48

Oh wauw, wat ziet het er gezellig uit zeg!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2018 - 15:35

Het is ook echt heel erg gezellig! En dus ook nog eens heel mooi.

Reply
Tiny 26 januari 2018 - 13:18

Het ziet er niet erg gezellig uit ,het is dar super gezellig en prachtig om te wandelen
Ik ben er al eens geweest

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2018 - 15:36

Ik dacht al, hoezo niet gezellig! Maar inderdaad het is er gezellig en prachtig om te wandelen.

Reply
Dhini 26 januari 2018 - 13:24

Woow…wat superleuk plek en die food hmmm ziet er lekker uit

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2018 - 15:42

Ja heerlijk he! Het smaakt ook echt goed!

Reply
Nicole Orriëns 26 januari 2018 - 14:18

Wat een mooie plek. Ik snap heel goed dat dit een hotspot is als ik de foto’s zo bekijk.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2018 - 15:49

Ik wilde in het filmpje nog veel meer foto’s / plekjes laten zien, maar ik laat ook nog graag wat over aan de verbeelding. Het is echt de moeite waard.

Reply
Eva 26 januari 2018 - 14:36

Wat leuk deze nieuwe rubriek! Ik zou best mee willen doen 🙂
Zelf ben ik nog nooit in Groningen geweest (*schaam schaam) maar het lijkt me wel heel mooi!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2018 - 15:50

Helemaal geen schaamte hoor, ik ben nog op zoveel plekken niet geweest. Wat niet is kan nog komen, toch! Zal ik je het formulier toesturen, dan kan je er in ieder geval even naar kijken.

Reply
Eva 26 januari 2018 - 16:00

ja is goed! Je mag het sturen naar fashionillustrationsbyme@outlook.com 🙂 dat is het adres dat ik voor mij blog gebruik

Reply
Rinette - Geld voor Nop 26 januari 2018 - 16:16

De boerderij ziet er prachtig uit! Het lijkt haast meer op een klein kasteeltje. Helaas is Groningen een beetje ver, maar als ik in de buurt ben is het zeker iets om te onthouden.

Reply
Anna 27 januari 2018 - 15:37

Wat grappig zeg! Mijn ouders wonen hier vlakbij, vroeger gingen wij hier vaak samen heen op de fiets! In de zomer ga ik er vast wel weer eens naartoe. Voor mij heel herkenbaar dus!

Reply
Judith 28 januari 2018 - 11:18

wat een prachtige plek, dat eten ziet er alleen al prachtig uit

Reply
Debbythechocoholic 29 januari 2018 - 12:35

De omgeving lijkt me echt prachtig! Zalig als je zo kan genieten van een lekker hapje en drankje.

Reply