hotspot

Op mijn blog komen jullie niet heel veel food tegen, maar toch vind ik dat ook erg leuk. Daarom begin ik met de nieuwe rubriek: ‘De favoriete hotspot van!’ Iedere laatste vrijdag van de maand laat ik jullie een favoriete hotspot van iemand zien, en vandaag is het die van mij. Benieuwd waar ik graag kom? Kijk mee!

 

 

Restaurant de Boerderij Fraeylemaborg is gelegen op het prachtige landgoed Fraeylemaborg in Slochteren. Het is een unieke locatie op één van de mooiste plekken van Groningen. Waar anders kun je zowel dineren, vergaderen, recepties houden of feesten met de mogelijkheid tot wandelen in een prachtig bos of het bezoeken van de Fraeylemaborg (ingericht als trouwlocatie en museum) op loopafstand. 

 

hotspot

WAT IS JE LIEVELINGSETEN?

Het is vooral de gezelligheid wat het hier zo leuk maakt. Na een heerlijke wandeling in het bos kan ik op een koude dag echt zo genieten van een Latte Macchiato met een sandwich van Boerenlandbrood met mozzarella, pesto en tomaat uit de oven. Maar ’s zomers op het terras vind ik een heerlijk koud biertje ook lekker samen met een portie bourgondische bitterballen of nachos met gesmolten kaas en jalapeños en dipsaus.

 

WAT IS JOUW FAVORIETE HOTSPOT?

In Groningen heb je best heel veel plekken waar je lekker kunt eten en drinken, maar mijn favoriet is toch wel Restaurant De Boerderij Fraeylemaborg. Een unieke locatie waar je lekker kunt eten en drinken en met de mogelijkheid tot wandelen in een prachtig bos.

 

KUN JE BIJ “DE BOERDERIJ” ONTBIJTEN, LUNCHEN EN/OF DINEREN?

Je kunt hier veel. Het is geen à la carte restaurant en ze zijn dan ook niet standaard ‘ s avonds geopend. Maar voor gezelschappen vanaf 8 personen maken ze graag een uitzondering, en wordt er een menu op maat samengesteld. Wil je graag dineren op een ongedwongen manier, dan kun je kiezen voor een buffet, bijvoorbeeld een hapjesbuffet.

Maar je kunt na een lekkere wandeling ook genieten van een kop koffie met een stuk appeltaart of een eenvoudige tot uitgebreide lunch, een high tea of de lekkere hapjes en bittergarnituur.

 

 

hotspot

 

WAAR VINDEN WE “DE BOERDERIJ”?

Slochteren, in de provincie Groningen, op een prachtige locatie aan de voet van de Freaylemaborg. Het landgoed leent zich uitstekend voor  dineren, vergaderen, recepties en feesten zoals een bruiloft.

 

HOE VAAK KOM JE BIJ JOUW FAVORIETE HOTSPOT? DEEL JE DIT PLEKJE WEL EENS MET IEMAND?

Ik kom er geregeld, omdat wij graag wandelen. En hier kun je een wandeling makkelijk combineren met nog wat gezelligheid achteraf. Wat voor weer het is maakt niet uit, want je kunt binnen en buiten zitten. Ik kom hier graag met mijn gezin, maar ik neem ook vaak anderen mee, zoals mijn zusje, moeder, en vriendinnen.

hotspot

 

WAT EET OF DRINK JE HET LIEFST?

De raspatatjes waren echt hemels, maar die serveren ze jammer genoeg niet meer. En ik heb dus echt iets met nachos en gesmolten kaas. Dat vind ik zo lekker.

Hotspot

 

Restaurant”De Boerderij” Fraeylemaborg vind je in Groningen, aan de Hoofdweg 28 in Slochteren. Als je in de buurt bent is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Want naast dat je er heerlijk kunt eten, kun je er echt prachtig wandelen.

Hotspot

 

Heb je na het lezen van deze blogpost ook zin gekregen om mee te doen aan ‘De favoriete hotspot van …’? Laat hieronder een reactie achter of mail naar info@tatianasblog.nl en dan zien wij jouw favoriete hotspot graag terug op Blog & Beauty!

 

 

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

Heb jij hier toevallig al eens geweest? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

19 Reacties

 1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  Ziet er heel leuk en gezellig uit daar! Ik ben nog nooit in Groningen geweest, maar klinkt goed daar 😉

  1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

   Misschien toch eens een keer deze kant op komen?

 2. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  Hele leuke nieuwe rubriek! Ik ben benieuwd naar meer hotspots! Hier ben ik alvast nog niet geweest!

  1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

   Ik hoop dat er nog heel veel aanmeldingen binnenkomen, en deze rubriek lang blijft. Maar er komen in ieder geval hele leuke plekjes voorbij.

 3. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  Oh wauw, wat ziet het er gezellig uit zeg!

  1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

   Het is ook echt heel erg gezellig! En dus ook nog eens heel mooi.

 4. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  Het ziet er niet erg gezellig uit ,het is dar super gezellig en prachtig om te wandelen
  Ik ben er al eens geweest

  1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

   Ik dacht al, hoezo niet gezellig! Maar inderdaad het is er gezellig en prachtig om te wandelen.

 5. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  Woow…wat superleuk plek en die food hmmm ziet er lekker uit

  1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

   Ja heerlijk he! Het smaakt ook echt goed!

 6. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  Wat een mooie plek. Ik snap heel goed dat dit een hotspot is als ik de foto’s zo bekijk.

  1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

   Ik wilde in het filmpje nog veel meer foto’s / plekjes laten zien, maar ik laat ook nog graag wat over aan de verbeelding. Het is echt de moeite waard.

 7. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  Wat leuk deze nieuwe rubriek! Ik zou best mee willen doen 🙂
  Zelf ben ik nog nooit in Groningen geweest (*schaam schaam) maar het lijkt me wel heel mooi!

  1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

   Helemaal geen schaamte hoor, ik ben nog op zoveel plekken niet geweest. Wat niet is kan nog komen, toch! Zal ik je het formulier toesturen, dan kan je er in ieder geval even naar kijken.

   1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

    ja is goed! Je mag het sturen naar fashionillustrationsbyme@outlook.com 🙂 dat is het adres dat ik voor mij blog gebruik

 8. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  De boerderij ziet er prachtig uit! Het lijkt haast meer op een klein kasteeltje. Helaas is Groningen een beetje ver, maar als ik in de buurt ben is het zeker iets om te onthouden.

 9. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  Wat grappig zeg! Mijn ouders wonen hier vlakbij, vroeger gingen wij hier vaak samen heen op de fiets! In de zomer ga ik er vast wel weer eens naartoe. Voor mij heel herkenbaar dus!

 10. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  wat een prachtige plek, dat eten ziet er alleen al prachtig uit

 11. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van TATIANA

  De omgeving lijkt me echt prachtig! Zalig als je zo kan genieten van een lekker hapje en drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *