Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

Het is weer de laatste vrijdag van de maand, tijd voor een nieuwe ‘De favoriete hotspot van!’. Hier vind je de voorgaande hotspots terug, als je ze gemist hebt. En deze keer is het aan Varenka om haar hotspotje met ons te delen. Lees gauw verder!

 

 

Hallo, ik ben Varenka , geboren en getogen in Vlissingen. Het is heerlijk wonen in Zeeland, vooral als je net als ik zo dicht bij de boulevard en het strand woont dat je met de ramen open de zee hoort ruizen.

 

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

 

WAT IS JOUW FAVORIETE HOTSPOT?

Het mag dan ook logisch zijn dat mijn hot spot op de Boulevard, en aan het strand staat. Ik mag het dan gewent zijn dat er enorme schepen vlak langs de kust varen, het blijft een bijzonder gezicht. Bij Brasserie BLVD zit je dan ook echt eerste klas. Waar je ook zit op het ruime terras, je hebt overal uitzicht op de duinen, strand en de zee. Zelfs in het winter zonnetje is het nog heerlijk zitten buiten omdat het hele terras goed is afgeschermd.

Als ze ergens gastvrij zijn in Vlissingen dan is het zeker bij BLVD. De eigenaren zijn schatten net zoals de serveersters, de energie straalt er van af. Het kan niet anders of je gaat hier weg met een lach op je gezicht. Ik kan maar één klein minpuntje bedenken, je blijft hier altijd veels te lang zitten. De sfeer is zo relaxt, het uitzicht zo mooi en zomer of winter, op één of andere manier schijnt de zon hier altijd.

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

 

WAT IS JE LIEVELINGSETEN?

Lunch!

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

KUN JE BIJ “BRASSERIE BLVD” ONTBIJTEN, LUNCHEN EN/OF DINEREN?

Binnen is het niet zo groot, maar doordat het zo licht is (en weer dat prachtige uitzicht haha) doet het beslist niet klein aan. Maar goed, je komt hier natuurlijk niet alleen om naar de bootjes te kijken en uit te waaien. Het is hier ook heerlijk genieten van de lekkere hapjes zoals een proeverij met verschillende hartige hapjes of heerlijk robuust brood met smeerseltjes. Maar ook de zoete kauwen hebben genoeg keus, cheesecake van pure chocola, bananenbrood met gezouten caramelsaus, maar ook een trio van kleine zoete hapjes bijvoorbeeld.

Geen honger maar wel dorst? Er is veel keuze uit speciaal biertjes, aparte soorten thee en natuurlijke altijd verschillende soorten koffie. Ontbijten kan met crossantjes maar ook met bijvoorbeeld kwark met granola en fruit of voor de echte ontbijters roerei met ham en kaas. De lunch is bij mij toch wel altijd favoriet. Boeren broodjes met gerookte ribeye of voor degene die liever wat minder vlees eet een broodje warme camembert met peer en pompoen jam en nootjes.

En hoewel ik zelf niet van vis hou, hoor ik hier alleen maar lovende woorden over. Vooral de kabejauwkroketjes naar eigen recept blijken meer dan lekker te zijn. Wat vooral fijn is, is dat er ook echt rekening met vegetariërs word gehouden, ik kom het eigenlijk zelden tegen dat er zoveel keus is voor ons.

Ze houden zwz veel rekening met dieet wensen hoor. En ook kinderen worden niet afgescheept met een saaie friet met appelmoes( wat natuurlijk ook kan) maar zij hebben ook keus uit hele “volwassen kinder” gerechten zoals bijvoorbeeld kinderzalmforel of heerlijke macaroni met kaas en ham.

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

 

WAAR VINDEN WE “BRASSERIE BLVD”?

In Vlissingen.

 

HOE VAAK KOM JE BIJ JOUW FAVORIETE HOTSPOT? DEEL JE DIT PLEKJE WEL EENS MET IEMAND?

Ik zou er veel vaker willen komen dan slechts 1 x in het half jaar, maar de tijd ontbreekt mij gewoon.

 

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

 

WAT EET OF DRINK JE HET LIEFST?

De carrot cake is de best. En op het laatste menu stond een pulled pork waar ik nog steeds van droom.

Dus ben je van plan een tripje richting Zeeland te plannen, mijn tip is een bezoekje aan Brasserie BLVD aan de boulevard in Vlissingen. Zeker in de zomer is het een geliefde hotspot, er word veel georganiseerd op en rond de boulevard en dan is het wel handig als je van te voren reserveert als je er wilt dineren.

Brasserie BLVD

Boulevard Evertsen 9

4382 AG Vlissingen

OPENINGSTIJDEN:

Brasserie BLVD is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. 

De keuken is dagelijks geopend tot (min.) 20.00 uur.

 

Heb je na het lezen vann deze blogpost ook zin gekregen om mee te doen aan ‘De favoriete hotspot van …’? Laat hieronder een reactie achter of mail naar info@tatianasblog.nl en dan zien wij jouw favoriete hotspot graag terug op Blog & Beauty!

 

 

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

Heb jij weleens gegeten bij Brasserie BLVD? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Geweldige tent echt zoals beschreven.

 2. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Echt zoals beschreven een geweldig leuke tent.

 3. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Ik ben dus nog nooit in Vlissingen geweest 😊
  Maar het ziet er top uit. Dus als ik er nou eens kom (wordt weleens tijd toch..) dan weet ik waar ik moet zijn!

 4. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Wauw, het lijkt me heel bijzonder om vanuit je eigen raam de zee te kunnen horen! Dat lijkt me echt heel fijn!

 5. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Heerlijk, vlissingen is prachtig ooit heel, heel lang gelden geweest met tienertoer notabene. Je zult er echt rust en ruimte hebben en het horen van de zee is een verademing lijkt me!

 6. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Met mijn ex ging ik heel vaak op reis naar zeeland, bezoekjes aan Vlissingen zaten er dan ook vaak bij. Het is er echt prachtig, eigenlijk jammer dat ik er sindsdien niet meer ben geweest

 7. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Die foto van het uitzicht is echt prachtig, alleen daarvoor zou ik er al heen gaan.

 8. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Oeh dat ziet er goed uit zeg. Lijkt me prachtig om eens heen te gaan

 9. Tatiana's Blog | De favoriete hotspot van VARENKA

  Leuke hotspot! Ik kwam vroeger vaak in Vlissingen om de boot te nemen naar Breskens. Helaas ben ik echter nooit in Vlissingen zelf geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *