Favoriete zomerjas voor moeder en dochter

by Tatiana

Als ik zo naar buiten kijk, is het nog niet echt weer om de zomerjas aan te trekken. Maar als het zover is, wat voor zomerjas wil ik dan dragen? In dit artikel vinden jullie mijn verlanglijstje van zomerjassen voor moeder en dochter waarin ik graag gezien wil worden samen met mijn dochter.

SASS

Zomerjassen om te pronken

Chase the sun

Nummer 1: Spijkerjas.Een spijkerjas is perfect voor de zomer als je het mij vraagt. En hoort thuis bij de garderobe van een vrouw. Altijd leuk om bij een jurkje te dragen, of een short. En als je het goed weet te combineren kan het zelfs mooi staan bij een totale denim look. 

 

 

Nummer 2: Trenchcoat.Josh V is een fashionable en stijlvol merk, en dat zie je terug in deze trenchcoat in een prachtige beige kleur. Stijlvol wil niet perse zeggen netjes. Je kunt dit juist combineren met een casual look, zoals bijvoorbeeld een ripped jeans met een shirtje.  

 

Nummer 3: Bikerjack. Een onmisbaar item voor iedereen met een beetje gevoel voor fashion. De bikerjacket, in welke kleur dan ook staat stoer en casual. Dit item is bijna met alles te combineren, van jurk tot broek en rok of jumpsuit. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer zomerjassen en stijlen. Bijvoorbeeld een bodywarmer of een bomberjack. Heb jij al een zomerjas, en draag je hem al? Als je nog een zomerjas zou moeten kopen, welke stijl kies jij dan? Op Jas.nl zie je zomerjassen voor 2019/2020  die nu in de mode zijn.

Ben jij klaar voor de zomer? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

9 comments

Lodi 15 mei 2019 - 19:30

Ik heb een spijkerjasje gekocht. Soms denk ik moet ik er wel een kopen, vandaag is het heerlijk weer en loop ik weer zonder jas. Maar eerlijk is eerlijk, vanavond had ik hem aan.

Reply
Marleen Hartog - Thrillerschrijfster 15 mei 2019 - 19:58

Ha, niet zoveel gevoel voor fashion hier: zo’n bikerjack vind ik wel super, maar is op zich wel misbaar voor me. 😉 Het allerliefste loop ik lekker zonder jas rond, maar dan moet het weer wel een beetje meewerken. 🙂

Reply
Leslie 15 mei 2019 - 21:31

De spijkerjas is altijd mijn favoriet geweest. Ook dit jaar hangt er weer één in mijn kast.

Reply
Jessica - Foodie Feest 16 mei 2019 - 10:33

Jaaa geef mij maar de trenchcoat! Die kan je stijlvol/netjes en casual dragen 🙂

Reply
kiki hasselton 16 mei 2019 - 14:45

die trenchcoat is echt te gek zeg. maar dat blauw leren jasje ook! Super leuk.

Reply
Deborah 17 mei 2019 - 12:16

haha geweldig om zo samen over straat te gaan. Helaas, geen mini me, hier thuis. Wel een puberzoon. Maar die vind het niet zo tof als we het zelfde gekleed gaan.

Reply
Mandy 17 mei 2019 - 16:18

Ik heb de wereld aan spijkerjasjes, vind ze zo leuk! Heb ook veel blazers en leren jasjes. Hou niet van echte jassen haha

Reply
Frederique 18 mei 2019 - 08:04

Ik heb een leren jasje, dat draag ik nu al ook al valt het weer vies tegen!

Reply
esther 20 mei 2019 - 21:51

Hoewel ik het zelf best leuk zou vinden om te twinnen, denk ik niet dat mijn dame dat nog wil. Ze heeft wel dezelfde fiets gekozen dit weekend, dat vind ze dan wel stoer ; )

Reply