Flormar Revolution Perfect Lipstick

by Tatiana
Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission Uitgelicht

De laatste tijd pak ik steeds weer vaker mijn Flormar Revolution Perfect Lipstick erbij. Ook al is het niet een typisch herfstkleurtje, ik vind het een fijne kleur om nu te dragen. Daarom wil ik dit mooie intense kleurtje graag met jullie delen.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission 2

Vorig jaar op het I Love Beauty Event nam ik deze Flormar Revolution Perfect Lipstick mee. Ik draag de lipstick geregeld en heb sindsdien ook alleen nog maar goede berichten gelezen of gehoord van andere bloggers overFlormar Revolution Perfect Lipstick of andere lipsticks van Flormar. De kleur die ik koos van de Flormar Revolution Perfect Lipstick is de Burgundy Mission (R16), een heftig diep rode kleur met een paarse ondertoon.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission 1
De verpakking is opvallend en anders dan andere lipsticks die ik ken. De huls heeft een ergonomische vorm, ligt fijn in de hand, en houdt erg prettig vast, iets wat ik toch wel een pluspunt vind. De witte dop is versierd met een zwarte boog. De ergonomische vorm, de kleur en de boog geven het geheel een beetje een futuristisch uiterlijk.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission 5
Op de lipstick zie je dezelfde boog terug als dat van de dop. Ik ben echt een sucker voor dat soort kleine details. Het geeft een lipstick net dat beetje extra’s, terwijl het eigenlijk niets toevoegt. Maar ja het oog wil ook wat, en bij mij werkt het.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission 3

 Flormar Revolution Perfect Lipstick R16 Burgundy Mission

Burgundy Mission R16 is een knallende, maar toch een chique kleur. De kleur springt eruit. Je kan wel zeggen dat ik echt lyrisch ben over de kleur. Het is een dieprode kleur met een paarse ondertoon.

De lipstick is mat met een lichte glans, en zoals ik eerder al zei intens van kleur. De lipstick smeert lekker en voelt niet droog. Burgundy Mission overleeft makkelijk een lunch. Ik vind de R16 Burgundy Mission een mooie kleur voor deze periode van het jaar.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission

imageJammer genoeg is er nog geen online Flormar shop. Flormar Revolution Perfect Lipstick € 7,95  is te koop bij de winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam.

 

Afsluiting naam Modern

Van welke kleur word jij lyrisch?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

mariëlle 9 oktober 2015 - 10:53

Echt een mooie kleur, staat je goed!

Reply
Manon 9 oktober 2015 - 11:56

Gave kleur staat je goed!

Reply
YuSt 9 oktober 2015 - 19:13

Wauw, ik zie een hele mooi lipstick hier. Prachtig! En de huls doet mij aan StarWars denken, leuk!

Reply
Petra 9 oktober 2015 - 20:20

hij is echt heel, heel erg mooi…

Reply
Hennie 10 oktober 2015 - 20:24

WOW! Zowel de huls als de kleur zijn ontzettend mooi!
Kan me voorstellen dat je er lyrisch over bent!

Jammer dat het voor ons Grunnigers gelijk een wereldreis naar Amsterdam is. Aan de andere kant: misschien ook maar beter….

Reply
lavinia 12 oktober 2015 - 18:46

Ik heb hem samen met jou gekocht en ben er zelf ook helemaal blij mee. Het is niet perse een herfstkleur maar toch is dat wel het seizoen voor mij dat ik hem draag. Super mooie kleur.

Reply