Flormar Revolution Perfect Lipstick

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission Uitgelicht

De laatste tijd pak ik steeds weer vaker mijn Flormar Revolution Perfect Lipstick erbij. Ook al is het niet een typisch herfstkleurtje, ik vind het een fijne kleur om nu te dragen. Daarom wil ik dit mooie intense kleurtje graag met jullie delen.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission 2

Vorig jaar op het I Love Beauty Event nam ik deze Flormar Revolution Perfect Lipstick mee. Ik draag de lipstick geregeld en heb sindsdien ook alleen nog maar goede berichten gelezen of gehoord van andere bloggers overFlormar Revolution Perfect Lipstick of andere lipsticks van Flormar. De kleur die ik koos van de Flormar Revolution Perfect Lipstick is de Burgundy Mission (R16), een heftig diep rode kleur met een paarse ondertoon.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission 1
De verpakking is opvallend en anders dan andere lipsticks die ik ken. De huls heeft een ergonomische vorm, ligt fijn in de hand, en houdt erg prettig vast, iets wat ik toch wel een pluspunt vind. De witte dop is versierd met een zwarte boog. De ergonomische vorm, de kleur en de boog geven het geheel een beetje een futuristisch uiterlijk.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission 5
Op de lipstick zie je dezelfde boog terug als dat van de dop. Ik ben echt een sucker voor dat soort kleine details. Het geeft een lipstick net dat beetje extra’s, terwijl het eigenlijk niets toevoegt. Maar ja het oog wil ook wat, en bij mij werkt het.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission 3

 Flormar Revolution Perfect Lipstick R16 Burgundy Mission

Burgundy Mission R16 is een knallende, maar toch een chique kleur. De kleur springt eruit. Je kan wel zeggen dat ik echt lyrisch ben over de kleur. Het is een dieprode kleur met een paarse ondertoon.

De lipstick is mat met een lichte glans, en zoals ik eerder al zei intens van kleur. De lipstick smeert lekker en voelt niet droog. Burgundy Mission overleeft makkelijk een lunch. Ik vind de R16 Burgundy Mission een mooie kleur voor deze periode van het jaar.

Flormar Revolution Perfect Lipstick Burgundy Mission

imageJammer genoeg is er nog geen online Flormar shop. Flormar Revolution Perfect Lipstick € 7,95  is te koop bij de winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam.

 

Afsluiting naam Modern

Van welke kleur word jij lyrisch? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | Flormar Revolution Perfect Lipstick

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Flormar Revolution Perfect Lipstick

  Echt een mooie kleur, staat je goed!

 2. Tatiana's Blog | Flormar Revolution Perfect Lipstick

  Gave kleur staat je goed!

 3. Tatiana's Blog | Flormar Revolution Perfect Lipstick

  Wauw, ik zie een hele mooi lipstick hier. Prachtig! En de huls doet mij aan StarWars denken, leuk!

 4. Tatiana's Blog | Flormar Revolution Perfect Lipstick

  hij is echt heel, heel erg mooi…

 5. Tatiana's Blog | Flormar Revolution Perfect Lipstick

  WOW! Zowel de huls als de kleur zijn ontzettend mooi!
  Kan me voorstellen dat je er lyrisch over bent!

  Jammer dat het voor ons Grunnigers gelijk een wereldreis naar Amsterdam is. Aan de andere kant: misschien ook maar beter….

 6. Tatiana's Blog | Flormar Revolution Perfect Lipstick

  Ik heb hem samen met jou gekocht en ben er zelf ook helemaal blij mee. Het is niet perse een herfstkleur maar toch is dat wel het seizoen voor mij dat ik hem draag. Super mooie kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *