Friis en Company 5

Als iemand mij vraagt of ik een paar nieuwe schoenen wil, dan voel ik me net Cinderella: “A new pair of shoes can change my life!” Ik hou van sprookjes. En dit sprookje begon zo! Er was eens een webshop, genaamd “Footway“, dit bedrijf stuurde een mailtje naar een shoe-aholic om samen te werken. Geen glazen muiltje, geen kroontje, geen kasteel … maar wel een paar mooie schoenen in ruil voor een digitaal geschreven boodschap! Lezen jullie mee hoe het sprookje verder gaat!

 

 

Footway

Yes, I’m a shoe-aholic! No, I don’t need help! 

 

In dit sprookje ben ik de prinses en is Footway mijn prins. De prins bracht Cinderella haar glazen muiltje, en Footway bracht mij een paar prachtige schoenen. Footway is een internationale webshop voor schoenen, zo lekker he dat online shoppen. Gevestigd in Zweden, dus niet helemaal naast de deur. Rust en ruimte, ongerepte natuur, winters Lapland, rendieren, het land van de acht seizoenen, noorderlicht en de middernachtzon. Niet gek zo’n tripje, zet mij maar op de bus naar Zweden. Maar voor het shoppen van schoenen is dat niet nodig want het online shoppen bij Footway is zo ontzettend easy. Voordat zij contact met mij zochten had ik nog nooit van Footway gehoord, maar nu zal ik ze nooit meer vergeten.

 

Footway Footway

CHOCOLATE IS GOOD, BUT SHOES ARE CARB-FREE


Schoenen uitzoeken bij Footway?

Deze moderne Cinderella kroop achter haar laptop om een paar mooie schoenen uit te zoeken. En dat was nog niet zo gemakkelijk. Wel eenvoudig, maar wat moest ik kiezen uit zoveel moois. Ik riep de hulp in van het vergrootglasje om mijn zoekoptie een beetje te verkleinen. Als eerste vink ik het hokje dames aan, wat de zoekresultaten al een beetje verkleind van 29.629 naar 17.319 paar schoenen. Daarna selecteer ik mijn maat 36, hierdoor wordt het zoekresultaat verkleind naar 10.162. Nog steeds ontzettend veel, dus ik moet nog maar een beetje gaan filteren. Ik selecteerde het soort schoen, door middel van een image aan te klikken. Zo handig dit! Ik ben gegaan voor een hoge hak. En voila, er blijven 218 over. Als ik dan ook nog mijn kleur kies, zwart in dit geval blijven er slechts 53 over. En dat moet te doen zijn, toch!

 

Footway Footway

KEEP YOUR HEAD, HEELS & STANDARDS HIGH


Welke schoenen heb ik gekozen?

Tromgeroffel! Voor welke schoenen heb ik gekozen? Ik heb gekozen voor een paar mooie pumps van het merk Friis & Company, en voor een stoere lage schoen van het merk S-Bar. Waarom juist deze 2? De zwarte pump omdat ik echt toe was aan een paar nieuwe pumps voor feestjes, of nette / zakelijke afspraken. Ik geef toe dat het een standaard smoes is van een shoe-aholic, maar in mijn geval was het ook echt zo. De zwarte Albina pump is van suede en heeft op de neus een mooie strik. De hak is 10,5 cm hoog en heeft een mooie vorm! Alles waar een pump aan moet voldoen, echt een plaatje om te zien. De prijs die je voor deze prachtige pump moet neerleggen is € 65,00. De pump is naast zwart ook nog verkrijgbaar in rood / paars.

Daarnaast koos ik ook nog voor een stoere lage schoen, met toch een beetje allure. Deze stoute Loafer instapper met army print wordt nog stoerder gemaakt door de aanwezigheid van tientallen studs. Deze schoen is makkelijk voor in de zomer, want je schiet ze zo even snel aan, en het loopt makkelijk. Voor deze fijne instappers betaal je € 39,00. Naast army print is er ook de animal print. Wahhhhhh deze had ik destijds nog niet gezien, die wil ik ook!!!

Footway Footway

Footway Footway

IF THE SHOE FITS BUY A MATCHING OUTFIT


Mijn ervaring met Footway

Er is enorm veel keuze in de webshop, dus als je niet op een speciale missie bent, dan moet je wel even rustig de tijd nemen om te kijken en te zoeken. Maar ben je net zoals ik op zoek naar die ene schoen, dan kun je gemakkelijk filteren waardoor de keuze alvast verkleind wordt en het voor jou dus iets makkelijker wordt gemaakt.

De communicatie verloopt erg leuk en informeel, je hebt echt leuk contact, en al je vragen worden snel beantwoord. Zodra je de juiste schoen hebt uitgezocht is het wachten tot het pakketje wordt afgeleverd bij jou thuis. En bij mij ging de levering erg snel. Zijn de schoenen die je hebt uitgezocht, om wat voor reden dan ook niet goed, of niet wat jij er van had verwacht, ruilen kan gewoon binnen 30 dagen en kosteloos. En let ook goed op, want schoenen die vandaag misschien iets te duur zijn, staan er morgen misschien ineens op in de SALE. Flinke korting dus!

Footway Footway

NEE IK HEB GEEN BEZOEK, DIE SCHOENEN ZIJN ALLEMAAL VAN MIJ!


Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

18 Reacties

 1. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Wauw die loafers zijn echt helemaal mijn ding zeg!! Heel gaaf

 2. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Die hakken passen zo goed bij jou. heel mooi!

 3. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Prachtige mooie schoenen ,maar helaas niet meer voor mij weggelegd
  Ik draag comfort schoenen hihihi puur leeftijd hoor 👟👢

 4. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  OMG die loafers <3 wat zijn die super leuk!
  Ik had ze duurder verwacht toen ik ze voorbij zag komen.
  zwz ook super leuk geschreven dit artikeltje.

 5. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Ik kende Footway nog helemaal niet. Vooral die instappers vind ik heeeeel gaaf!!

 6. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  niet mijn stijl schoenen, maar de pumps zien er schattig uit!

 7. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  De lage schoen is niet zo mijn ding. De pump daarentegen wel.

 8. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Die loafers zijn gaaf! Al denk ik dat H. gaat huilen als hij ze ziet 😉 Hij is meer fan van mijn collectie stiletto heels. In het kader van wie wat bewaart heeft wat, heb ik zo’n (ik durf het niet te zeggen) aantal boven staan in mijn speciale kast. Met hakken / pumps / heels let ik altijd op dat de hak van hout is. Daarmee bedoel ik niet van leer of suède. Maar dat komt omdat ik jaren in Amsterdam heb gewerkt en een hak zo geruïneerd is als je op de fijne steentjes loopt in de straten van Amsterdam. Ooit is zelfs een hak afgebroken. En toen moest ik op een hak teruglopen naar mijn werk. Not a good idea.

 9. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Ik ben helemaal niet van de loafers (sorry), maar een goed stel pumps zeker wel. Zijn mooi!

 10. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Ik vind je zwarte pumps echt prachtig. En je hebt er een originele post van gemaakt zeg : )

 11. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Wat heb je leuke schoenen uitgekozen. Zelf ben ok meer van de sneakers en boots.

 12. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  haha dit sprookje, kan ook zo een van mij zijn 😉 leuk, de zwarte hakken zou ik ook kunnen kopen, de platte schoenen zijn niet mijn smaak, maar staan wel heel stoer.

 13. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Wat heb je het grappig geschreven, leuke blogpost en de keuze is nice! ik kende ze helemaal niet, leuke ontdekking

 14. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Prachtig die mooie lange hakken – zo spijtig dat ik ze zelf niet meer kan dragen – ik sla bij het minste mijn voeten om 😮

 15. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  De schoentjes zijn niet helemaal mijn ding, maar door je positieve ervaring ga ik alvast eens rondkijken op de site!

 16. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Ik vind de pumps met het strikje erg mooi! De andere zijn mij iets te gevaarlijk 😉

 17. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Ik kende dit bedrijf helemaal nog niet, wat gek! Ik ben toch echt wel gek op schoenen. Wat een mooie exemplaren heb je! Zelf zou ik gaan voor de flats met studs, zo cool.

 18. Tatiana's Blog | FOOTWAY A Cinderella Story

  Super leuke blog die je fantastisch bent begonnen met het sprookje. Ik denk dat je goede schoenen hebt uitgezocht. Mooie ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *