Voorkom kraaienpootjes met FOREO’s BEAR™ 2 Eyes & Lips

FOREO BEAR 2 eyes _ lips_Model Lifestyle _04

Ouder worden zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine in het lichaam afneemt, wat leidt tot minder volume en elasticiteit van de huid. Het is geen geheim dat het gebied rond de ogen en mond gevoeliger is voor het ‘aging-proces’. Het gevolg hiervan is dat rimpels sneller zichtbaar zijn. Hoe worden deze zogeheten crow’s feet en fijne lijntjes verminderd? FOREO, het Zweedse beauty-tech merk, heeft onlangs BEAR™ 2 Eyes & Lips en de FOREO SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Booster gelanceerd. Het apparaat om de huid in het gezicht strakker te maken en een perfecte glow te geven.  Lees mee!

 

Tatiana's Blog | Voorkom kraaienpootjes met FOREO's BEAR™ 2 Eyes & Lips

BEAR tm 2 Eyes & Lips

BEAR™ 2 Eyes & Lips staat bekend om de microcurrent technologie, waardoor het een perfect alternatief is voor chirurgie en injecties. Microcurrent zorgt ervoor dat de fijne lijntjes in het gezicht worden vervaagd. BEAR™ 2 Eyes & Lips maakt daarnaast gebruik van Lifting Microcurrent en Tapping Microcurrent, waardoor de lippen voller lijken. Zo voorkomt dit apparaat kraaienpootjes en helpt mee aan de versteviging van de huid en lippen.

FOREO BEAR 2 eyes _ lips_Model Lifestyle _04

 

 

Lees ook het artikel:

Natuurlijke schoonheid 

 

 

FOREOtm  Supercharged Eye & Lip Contour Booster

De FOREO SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Booster maakt fijne lijntjes en rimpels rond de ogen en de mond gladder. Deze booster is voor 93% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze formule wordt snel door de huid opgenomen en bevat lichtreflecterende deeltjes die ervoor zorgen dat de huid rondom de ogen en lippen straalt. 

FOREO BEAR 2 eyes _ lips_Model Lifestyle _04 FOREO BEAR 2 eyes _ lips_Model Lifestyle _04

Cosmeticalijn

Daarnaast heeft FOREO ook een cosmeticalijn ontwikkeld om de ogen goed te verzorgen. Ontdek hieronder de verschillende producten:

 • IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask patches: geen donkere kringen meer met deze verfrissende en verzachtende oogmaskers. Deze zijn geformuleerd met zeemos om de elasticiteit te verbeteren en de bloedsomloop te stimuleren. Verhelderende retinol helpt de teint te egaliseren.
 • IRIS™ Firming PM Eye Serum: word wakker met een verjongde blik. De verstevigende retinol stimuleert de collageenproductie en verstevigt de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Terwijl hydraterende extracten van sneeuwschimmel en reishi de elasticiteit van de huid verbeteren en donkere kringen opvullen. 
 • IRIS™ C-Concentrated Brightening Eye Cream: deze crème zorgt voor onmiddellijk resultaat. Met onder andere vitamine C, cafeïne, en yerba mate, stimuleert het de bloedsomloop en vermindert het wallen. 
IRIS_Firming-PM-Eye-Serum_Glass-Bottle-on-white_Open-_3_ IRIS_Firming-PM-Eye-Serum_Glass-Bottle-on-white_Open-_3_ IRIS_C-Concentrated-Eye-Cream_Glass-Bottle-on-white_Open-_1_

 

Over FOREO

FOREO is ’s werelds toonaangevende merk voor beauty tech. FOREO’s Swedish Beauty Routine is een efficiënte benadering van huidverzorging die zich richt op functionaliteit en resultaat, met behulp van een combinatie van apparaten en huidverzorgingsproducten. Deze Zweedse FOREO-routine is niet-invasief en is gericht op het bereiken van langetermijneffecten door het activeren, ondersteunen en versterken van de lichaamseigen processen voor een gezonde huid. FOREO zet een nieuwe standaard in beauty- en wellnessoplossingen, van de bekroonde LUNA gezichtsreinigingsapparaten, tot LUNA body, het lichaamsreinigings- en toningapparaat, tot het creëren van een nieuwe manier van slimme gezichtsverzorging met UFO-apparaten, en gaat zelfs in op niet-invasieve gezicht verstevigende technologieën met BEAR, ’s werelds veiligste microstroomapparaat. FOREO heeft ook het merk FAQ gelanceerd, met apparaten die gebruik maken van LED-, NIR-infrarood- en radiofrequentie-technologie. Daarnaast heeft FOREO een cosmeticamerk voor gecombineerd gebruik met de apparaten en een lijn mondverzorgingsapparaten voor kinderen en volwassenen: ISSA.

FOREO is aanwezig in meer dan 80 landen op 6 continenten en heeft sinds 2013 meer dan 20 miljoen apparaten verkocht. Wil jij ook de FOREO BEAR TM aanschaffen, dat kan o.a. bij Bol.com, heel eenvoudig door op het plaatje hieronder te klikken.

Tatiana's Blog | Voorkom kraaienpootjes met FOREO's BEAR™ 2 Eyes & Lips

 

Ik heb al kraaienpootjes. Jij ook, of ontspring je de dans?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Voorkom kraaienpootjes met FOREO

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Voorkom kraaienpootjes met FOREO

  Het is mooi dat je aan zulke producten mee kan doen
  Ik ben in de leeftijd dat het niet zo veel meer uit maakt
  Maar voor beginnende, ja dan is het een uitkomst

 2. Tatiana's Blog | Voorkom kraaienpootjes met FOREO

  Zeer leuke artikelen en de producten dat je test zijn meestal iets dat ik nog niet had ontdekt zoals deze eyes en lips tool. Lijkt ook effective gezien het niet gemakkelijk is om de oogcreme goes the laten absorberen door de huid random de ogen. Het zou super zijn als je ooit eens zin en tijd hebt om ook onze Biobey producten te testen. We hebben leuke producten zoals De Nuy Botox effect creme voor het gelaat, mascara voor gevoelige ogen etc.. (https://www.biobey.be/product-cat/verzorging/ ). Alvast bedankt! Heel veel groetjes, Biobey team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *