FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

by Tatiana
Names 4 Ever ketting met foto

Ik ben een echte fotofreak, en leg echt elk moment vast op camera. Dit zijn vaak momenten van ons dochtertje. Dat doe ik eigenlijk al vanaf de geboorte. Al die duizenden foto’s blijven vereeuwigd op de harde schijf. Vroeger bladerde je door een fotoalbum, maar die tijd is geweest. Soms benauwd het mij wel, zoveel foto’s en wat als ik ze allemaal kwijt raak. Daarom zou ik het liefste alles wat me dierbaar is altijd bij me dragen. En dat kan! Names4ever vroeg mij of ik een sieraad wilde reviewen op mijn blog. Kijken jullie mee naar het sieraad dat ik speciaal heb laten ontwerpen.

 

Names4ever is een jonge onderneming met de nodige ervaring in het juweliersvak. Al jaren zijn we actief in onze winkels, groothandel en in ons atelier. Sinds 2007 zijn we uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Wij leveren aan veel consumenten en bedrijven in binnen- en buitenland.

━━━━ names4ever ━━━━

FOTO MET KETTING

Ok, ik wilde dus een sieraad van Names4ever gaan reviewen op mijn blog, nu had ik alleen nog 1 probleem. De volgende stap was een mooie foto zoeken die mij dierbaar is, en die ik altijd bij me wil dragen. Wat een moeilijke opgave is dat zeg. Ik wilde het liefste een foto van ons drietjes, maar mijn man krijgt het om een raadselachtige reden, gek genoeg altijd voor elkaar om net iets te ver van ons af te staan. Zo viel hij net buiten de foto. Ik wilde graag een wat recentere foto van Esmee, bewust geen babyfoto. Een foto waar ik fijne herinneringen aan heb is een foto van Esmee en mij samen. Het is een foto die is genomen voor mijn blog tijdens het swatchen. Beiden hadden we lekker de lipjes rood gekleurd, een heerlijk moeder en dochter momentje. En dat zijn de momenten die ik koester en waar ik ontzettend van kan genieten.

Names4ever ketting met foto

 

Names4ever ketting met foto

SERVICE KWALITEIT EN TECHNIEK

Nadat ik de foto had gekozen en doorgestuurd had naar Names4ever, kreeg ik snel antwoord terug dat bij het formaat van de foto een ander soort plaatje beter geschikt zou zijn.  Je hebt namelijk allerlei vormen zoals rond, hartvormig, vierkant, rechthoekig en ovaal. De foto die ik had uitgekozen kwam het beste uit op een rond plaatje. Een goede service kan ik altijd erg waarderen, en het feit dat ze zo met je meedenken kan ik alleen maar als erg positief ervaren.

Daarbij sturen ze ook nog een voorbeeld van de foto zoals het er op de ketting uit zal zien. Maar dat doen ze per persoon maar 1 keer anders kost het teveel tijd. Maar dat zullen jullie ook goed begrijpen. Als je tevreden bent met het voorbeeld, kan de ketting gemaakt worden. Names4ever bewerkt de fotogravure met een speciale techniek waardoor de gravure donkerder en duidelijker wordt. Dit houdt in dat de foto altijd helder en gedetailleerd zichtbaar is.

Na de bestelling werd mijn persoonlijke ketting verzonden met de brievenbus post. De ketting was verpakt in een bruin sierlijk doosje met strik. Bij het openen van het doosje was ik aangenaam verrast. Ik had natuurlijk het voorbeeld wel gezien, maar het resultaat in het echt zag er ontzettend mooi uit.

Names4ever ketting met foto

 

Names4ever ketting met foto

HET RESULTAAT VAN MIJN PERSOONLIJKE SIERAAD

De ketting en het hangertje zijn beide van goede kwaliteit, maar uiteraard een plaatje om te zien. Het is niet dat ik altijd een sieraad om mijn hals draag, en dit wissel ik nog wel eens af. Maar op tijden dat ik dit sieraad niet draag ligt het als sieraad op mijn kastje. Ik heb niets dan lovende woorden gehoord van mensen die de ketting hebben gezien. De ketting draagt lekker en voelt niet zwaar aan. Niets is sterker dan de band tussen moeder en kind, en dat benadruk ik met deze prachtige en persoonlijke, maar vooral dierbare ketting.

Names4ever ketting met foto

Wil je ook jouw foto op een zilver of gouden hanger, de foto sieraden van Names4ever zijn hier verkrijgbaar op de site in diverse modellen.  Prijzen variëren vanaf € 99,00.

Names 4 Ever

KOOP HIER: JOUW FOTO SIERAAD VANAF € 99,-

 

ZOU JIJ EEN KETTING MET FOTO DRAGEN? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

25 comments

Ciska Lala 28 juni 2017 - 08:52

Oh wauw, super mooi! ❤️

Reply
About Fashion Life 28 juni 2017 - 08:52

Wat mooi zo’n ketting! Ook leuk om aan iemand te geven als cadeau. x A

Reply
Krystle 28 juni 2017 - 09:02

Heel mooi! Ik heb ook een fotosieraard van Names4ever en ben er heel erg blij mij!

Reply
Nicole Orriëns 28 juni 2017 - 09:11

Het staat mooi. En ik vind het mooi hoe de foto is bewerkt als het ware. Dat maakt het extra bijzonder. Fijn dat de ketting ook prettig draagt.

Reply
Anne 28 juni 2017 - 09:13

Wat een mega gaaf idee is dit zeg, zo’n ketting lijkt me echt een waardevol item!

Reply
zebrazonderstrepen 28 juni 2017 - 09:37

Wauw, dat is uniek!

Reply
Sandra 28 juni 2017 - 09:52

Wat schattig zeg! Dat is nog eens wat anders dan een foto in je portemonnee… 😉

Reply
Serafina 28 juni 2017 - 10:16

Heel erg mooi.. Alleen vind ik het persoonlijk erg truttig bij beeld staan..

Reply
Sangita Paltansing 28 juni 2017 - 11:41

Echt supermooi hangertje geworden. Soms is het altijd nog maar de vraag hoe het resultaat er uiteindelijk uit komt te zien, maar deze is wel echt prachtig geworden.

Reply
Elke 28 juni 2017 - 12:57

Ik vind dat het een enorm mooi hangertje is geworden!

Reply
Dhini 28 juni 2017 - 13:03

Woow..prachtig! Mooi hangertje met persoonlijke foto.

Reply
Kim ter Stege 28 juni 2017 - 13:59

Oh wauw, super gaaf! Ook heel erg leuk als cadeau omdat het zo persoonlijk en uniek is!
Zelf zou ik het niet snel laten maken, vind het vrij prijzig. Maaarrr wel leuk om te krijgen uiteraard 🙂

Reply
Tiny 28 juni 2017 - 14:24

Wat een mooi sieraad ,ik ga kijken of er iets voor mij bij is ,wat ik leuk vind
Jou hangertje is heel leuk

Reply
Mieke | mieksmind 28 juni 2017 - 14:49

Nee dit is helemaal niks voor mij. Snap dat anderen het misschien leuk vinden maar ik vind het niks voor mijzelf (heel eerlijk)

Reply
Karin Kox 28 juni 2017 - 14:53

Wat leuk, zo’n sieraad!

Reply
Tania 28 juni 2017 - 18:11

Het resultaat is heel mooi geworden. Alleen vind ik het persoonlijk wat te groot.

Reply
Fleur 28 juni 2017 - 18:34

Heel mooi! Zou het zelf wel wat mooier vinden in een wat kleiner formaat.

Reply
Mylou 28 juni 2017 - 19:59

Wat mooi zeg! En fijn dat het bedrijf meedacht over wat het beste uit zou komen, dat is toch altijd wel fijn.

Reply
Sofie Katelijne 28 juni 2017 - 20:16

Ikzelf mocht ook wat reviewen en ben voor de naamketting gegaan! Super tevreden mee, hele fijne service 🙂

Reply
Chantoile 28 juni 2017 - 20:38

Ziet er leuk uit!

Reply
Xenja 28 juni 2017 - 21:37

Wauw wat mooi! Ik kende het niet maar ga het zeker onthouden

Reply
Iris 29 juni 2017 - 09:44

Super mooi geworden! Ik heb er zelf ook eentje mogen maken en heb deze aan mijn moeder gegeven. Die werd er gewoon een beetje emotioneel van, haha.

Reply
Marianne van de Werken 29 juni 2017 - 12:45

Prachtig en heel persoonlijk. Wordt de foto als het ware in het edelmetaal geëtst?

Reply
Daphne van Schie 30 juni 2017 - 12:09

Mooi! Dit soort sieraden zie je niet zo vaak. Heel apart

Reply
Fleur 4 juli 2017 - 12:08

Wat een lieve foto! Ik zou er eentje maken voor mijn dochter. Ze kan nog wel eens heimwee hebben

Reply