Names 4 Ever ketting met foto

Ik ben een echte fotofreak, en leg echt elk moment vast op camera. Dit zijn vaak momenten van ons dochtertje. Dat doe ik eigenlijk al vanaf de geboorte. Al die duizenden foto’s blijven vereeuwigd op de harde schijf. Vroeger bladerde je door een fotoalbum, maar die tijd is geweest. Soms benauwd het mij wel, zoveel foto’s en wat als ik ze allemaal kwijt raak. Daarom zou ik het liefste alles wat me dierbaar is altijd bij me dragen. En dat kan! Names4ever vroeg mij of ik een sieraad wilde reviewen op mijn blog. Kijken jullie mee naar het sieraad dat ik speciaal heb laten ontwerpen.

 

Names4ever is een jonge onderneming met de nodige ervaring in het juweliersvak. Al jaren zijn we actief in onze winkels, groothandel en in ons atelier. Sinds 2007 zijn we uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Wij leveren aan veel consumenten en bedrijven in binnen- en buitenland.

━━━━ names4ever ━━━━

FOTO MET KETTING

Ok, ik wilde dus een sieraad van Names4ever gaan reviewen op mijn blog, nu had ik alleen nog 1 probleem. De volgende stap was een mooie foto zoeken die mij dierbaar is, en die ik altijd bij me wil dragen. Wat een moeilijke opgave is dat zeg. Ik wilde het liefste een foto van ons drietjes, maar mijn man krijgt het om een raadselachtige reden, gek genoeg altijd voor elkaar om net iets te ver van ons af te staan. Zo viel hij net buiten de foto. Ik wilde graag een wat recentere foto van Esmee, bewust geen babyfoto. Een foto waar ik fijne herinneringen aan heb is een foto van Esmee en mij samen. Het is een foto die is genomen voor mijn blog tijdens het swatchen. Beiden hadden we lekker de lipjes rood gekleurd, een heerlijk moeder en dochter momentje. En dat zijn de momenten die ik koester en waar ik ontzettend van kan genieten.

Names4ever ketting met foto

 

Names4ever ketting met foto

SERVICE KWALITEIT EN TECHNIEK

Nadat ik de foto had gekozen en doorgestuurd had naar Names4ever, kreeg ik snel antwoord terug dat bij het formaat van de foto een ander soort plaatje beter geschikt zou zijn.  Je hebt namelijk allerlei vormen zoals rond, hartvormig, vierkant, rechthoekig en ovaal. De foto die ik had uitgekozen kwam het beste uit op een rond plaatje. Een goede service kan ik altijd erg waarderen, en het feit dat ze zo met je meedenken kan ik alleen maar als erg positief ervaren.

Daarbij sturen ze ook nog een voorbeeld van de foto zoals het er op de ketting uit zal zien. Maar dat doen ze per persoon maar 1 keer anders kost het teveel tijd. Maar dat zullen jullie ook goed begrijpen. Als je tevreden bent met het voorbeeld, kan de ketting gemaakt worden. Names4ever bewerkt de fotogravure met een speciale techniek waardoor de gravure donkerder en duidelijker wordt. Dit houdt in dat de foto altijd helder en gedetailleerd zichtbaar is.

Na de bestelling werd mijn persoonlijke ketting verzonden met de brievenbus post. De ketting was verpakt in een bruin sierlijk doosje met strik. Bij het openen van het doosje was ik aangenaam verrast. Ik had natuurlijk het voorbeeld wel gezien, maar het resultaat in het echt zag er ontzettend mooi uit.

Names4ever ketting met foto

 

Names4ever ketting met foto

HET RESULTAAT VAN MIJN PERSOONLIJKE SIERAAD

De ketting en het hangertje zijn beide van goede kwaliteit, maar uiteraard een plaatje om te zien. Het is niet dat ik altijd een sieraad om mijn hals draag, en dit wissel ik nog wel eens af. Maar op tijden dat ik dit sieraad niet draag ligt het als sieraad op mijn kastje. Ik heb niets dan lovende woorden gehoord van mensen die de ketting hebben gezien. De ketting draagt lekker en voelt niet zwaar aan. Niets is sterker dan de band tussen moeder en kind, en dat benadruk ik met deze prachtige en persoonlijke, maar vooral dierbare ketting.

Names4ever ketting met foto

Wil je ook jouw foto op een zilver of gouden hanger, de foto sieraden van Names4ever zijn hier verkrijgbaar op de site in diverse modellen.  Prijzen variëren vanaf € 99,00.

Names 4 Ever
KOOP HIER: JOUW FOTO SIERAAD VANAF € 99,-

 

Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

ZOU JIJ EEN KETTING MET FOTO DRAGEN? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

25 Reacties

 1. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Oh wauw, super mooi! ❤️

 2. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Wat mooi zo’n ketting! Ook leuk om aan iemand te geven als cadeau. x A

 3. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Heel mooi! Ik heb ook een fotosieraard van Names4ever en ben er heel erg blij mij!

 4. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Het staat mooi. En ik vind het mooi hoe de foto is bewerkt als het ware. Dat maakt het extra bijzonder. Fijn dat de ketting ook prettig draagt.

 5. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Wat een mega gaaf idee is dit zeg, zo’n ketting lijkt me echt een waardevol item!

 6. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Wat schattig zeg! Dat is nog eens wat anders dan een foto in je portemonnee… 😉

 7. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Heel erg mooi.. Alleen vind ik het persoonlijk erg truttig bij beeld staan..

 8. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Echt supermooi hangertje geworden. Soms is het altijd nog maar de vraag hoe het resultaat er uiteindelijk uit komt te zien, maar deze is wel echt prachtig geworden.

 9. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Ik vind dat het een enorm mooi hangertje is geworden!

 10. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Woow..prachtig! Mooi hangertje met persoonlijke foto.

 11. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Oh wauw, super gaaf! Ook heel erg leuk als cadeau omdat het zo persoonlijk en uniek is!
  Zelf zou ik het niet snel laten maken, vind het vrij prijzig. Maaarrr wel leuk om te krijgen uiteraard 🙂

 12. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Wat een mooi sieraad ,ik ga kijken of er iets voor mij bij is ,wat ik leuk vind
  Jou hangertje is heel leuk

 13. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Nee dit is helemaal niks voor mij. Snap dat anderen het misschien leuk vinden maar ik vind het niks voor mijzelf (heel eerlijk)

 14. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Het resultaat is heel mooi geworden. Alleen vind ik het persoonlijk wat te groot.

 15. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Heel mooi! Zou het zelf wel wat mooier vinden in een wat kleiner formaat.

 16. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Wat mooi zeg! En fijn dat het bedrijf meedacht over wat het beste uit zou komen, dat is toch altijd wel fijn.

 17. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Ikzelf mocht ook wat reviewen en ben voor de naamketting gegaan! Super tevreden mee, hele fijne service 🙂

 18. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Wauw wat mooi! Ik kende het niet maar ga het zeker onthouden

 19. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Super mooi geworden! Ik heb er zelf ook eentje mogen maken en heb deze aan mijn moeder gegeven. Die werd er gewoon een beetje emotioneel van, haha.

 20. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Prachtig en heel persoonlijk. Wordt de foto als het ware in het edelmetaal geëtst?

 21. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Mooi! Dit soort sieraden zie je niet zo vaak. Heel apart

 22. Tatiana's Blog | FOTO SIERAAD VAN NAMES4EVER

  Wat een lieve foto! Ik zou er eentje maken voor mijn dochter. Ze kan nog wel eens heimwee hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *