FotoFabriek | Fotoboek Hardcover A4

FotoFabriek Album

In samenwerking met de webwinkel FotoFabriek mocht ik iets uitzoeken. De keuze uit fotoboeken, agenda’s, kalenders, kaarten en wanddecoratie is zo groot, wat de keus voor mij erg moeilijk maakt. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een fotoboek, om de herinnering van onze afgelopen vakantie vast te leggen. Hoe en wat lees je in dit artikel!

Fotoboek Hardcover A4 staand

FotoFabriek Album

Het Fotoboek Hardcover A4 Staand is het populairste fotoalbum in het assortiment van FotoFabriek. Bij de prijs inbegrepen zijn 24 bladzijden, maximaal kunnen er 200 bladzijden in dit fotoboek. Het Fotoboek Hardcover A4 Staand heeft een stevige hardcover omslag, gratis voorzien van foto, tekst en rugtitel.

 • A4 staand fotoalbum met harde kaft (21x30cm)
 • Inclusief 24 pagina’s, uit te breiden tot 200 pagina’s
 • Voorzien van hardcover omslag met gratis foto, tekst en rugtitel
 • Perfect gedrukt, hoogwaardig gebonden en snel geleverd
 • Mogelijk te maken met de lay-flat bindtechniek voor een perfecte vlakligging

Alle pagina’s van dit luxe fotoalbum zijn voorzien van een beschermende coating die beschadiging van uw mooie foto’s tegengaat.

Werkwijze met behulp van software

FotoFabriek Album

Gebruik de geavanceerde fotoalbum software en maak zelf een professioneel fotoboek. Tevens begint en eindigt elk fotoboek met een schutblad. Standaard bevat het fotoboek witte schutbladen, maar het is ook mogelijk om voor andere kleuren schutbladen te kiezen. FotoFabriek zorgt er dan voor dat je bestelling perfect gedrukt en afgewerkt wordt.

De software is gebruiksvriendelijk en is dus voor iedereen te doen. Stap voor stap helpt fotofabriekSoftware jou er doorheen om een geweldig resultaat neer te zetten. Zodra je album klaar is, kun je een account aanmaken en het bestand naar je account uploaden. Na het uploaden kun je gemakkelijk de bestelling afronden.

De kwaliteit

FotoFabriek Album

Alle pagina’s van dit luxe fotoalbum zijn voorzien van een beschermende coating die beschadiging van de mooie foto’s tegengaat. Lever je kwalitatief goede foto’s aan, dan zie je dat ook zeker terug in het album.

Lopende korting en acties van FotoFabriek

FotoFabriek

Voortdurend heeft FotoFabriek leuke acties en kortingen, ook nu weer! Kijk snel mee, of klik direct hier om naar de desbetreffende pagina te gaan.

GRATIS VERZENDING VANAF € 30,-

Als je deze maand een bestelling plaatst van minimaal € 30,- dan betaal je geen verzendkosten!

Normaalgesproken heeft elk product een apart verzendtarief. Dit is gebaseerd op het gewicht van het product. Plaats je in maart een bestelling van € 30,- of hoger dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Deze actie is geldig op het gehele assortiment.

20% KORTING OP VERSCHILLENDE WANDDECORATIES

De lente is weer begonnen!

Om er voor te zorgen dat je het komende jaar weer in een frisse omgeving woont en om het begin van de lente te vieren, krijg je nu bij Fotofabriek 20% korting op verschillende wanddecoraties. Leuk om de muren mee te decoreren!

    Voor in huis:

Laat je mooiste foto’s op Aluminium, Hout of Plexiglas drukken. Op deze bijzondere soorten wanddecoraties krijgen je foto’s stuk voor stuk een bijzonder effect. Bij alle wanddecoraties wordt een ophangsysteem geleverd of kun je nog kiezen voor een alternatief ophangsysteem.

    Voor in de tuin:

Geef je tuin een extra dimensie door middel van een unieke tuinposter. Gebruik je mooiste vakantiefoto’s of bijvoorbeeld foto’s die je in het bos gemaakt hebt en hang de tuinposter gemakkelijk op met behulp van ringen of zeilklemmen.

Deze actie is geldig op alle formaten en de korting wordt automatisch in mindering gebracht bij het afrekenen in de winkelwagen.

Ik ben heel erg blij met het album, en zal deze nog vaak even opslaan om deze momenten opnieuw te beleven. Bedankt FotoFabriek! Willen jullie ook zo’n mooi fotoboek, kijk dan snel hier!

Afsluiting BLOG

Geven jullie speciale momenten ook graag een leuk plekje in huis? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | FotoFabriek | Fotoboek Hardcover A4

Tatiana's Blog | FotoFabriek | Fotoboek Hardcover A4

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | FotoFabriek | Fotoboek Hardcover A4

  Heel mooi je foto album en de kwaliteit ziet er goed uit. Doet mij aan herinneren dat ik ook weer een fotoboek moet laten maken van het afgelopen jaar.

 2. Tatiana's Blog | FotoFabriek | Fotoboek Hardcover A4

  Heel mooi! Altijd leuk om er weer eens bij te pakken en herinneringen op te halen. Ik wil er ook nog steeds een paar maken van de bijzondere reizen.

 3. Tatiana's Blog | FotoFabriek | Fotoboek Hardcover A4

  Zo een fotoboek is echt super mooi!

 4. Tatiana's Blog | FotoFabriek | Fotoboek Hardcover A4

  Super mooi zo’n fotoboek. Ik heb zelf ook goede ervaringen bij Fotofabriek.

 5. Tatiana's Blog | FotoFabriek | Fotoboek Hardcover A4

  Hoi Tatiana,

  Ziet er mooi uit!
  Hoe vond jij de samenwerking met Fotofabriek. Vandaag ben ik benaderd voor een samenwerking.
  Ik hoor graag je ervaring..

  Groetjes Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *