FotoFabriek

In het verleden heb ik leuke samenwerking mogen doen met de webwinkel FotoFabriek. De keuze uit fotoboeken, agenda’s, kalenders, kaarten en wanddecoratie was zo groot, dat ik niet wist waar ik kijken moest of wat ik moest kiezen.

Omdat ik een enorme fotofreak ben en altijd elk moment wil vastleggen heb ik mijn keuze toen laten vallen op een hardcover fotoboek. Zo kon ik mijn familie het vakantie album in handen geven en konden ze er lekker doorheen bladeren. Het artikel kun je hier nog even terug lezen.

FotoFabriek

Op dit moment heeft Fotofabriek een hele leuke actie lopen op hun site, met enorm leuke prijzen. In dit artikel vertel ik jullie hoe je meedoet met het Fotofabriek Prijsparadijs en wat je allemaal kan winnen. De prijzen zijn echt gigantisch! Winnen, winnen, winnen!

De actie loopt al vanaf 10 januari 2016 maar je kan nog meedoen tot en met 31 januari 2016, om kans te maken op 1 van de prijzen uit het Fotofabriek Prijsparadijs! Tijdens deze winactie geeft Fotofabriek enorm veel leuke prijzen weg, waaronder een scooter, digitale fotocamera’s, een theaterarrangement en nog veel meer!

Hoe doe je mee met het Fotofabriek Prijsparadijs?

  1. Plaats vanaf 10 januari t/m 31 januari 2016 een bestelling bij Fotofabriek.
  2. Zodra je bestelling afgerond is, ontvang je een ordernummer.
  3. Voer jouw ordernummer in op de speciale actiepagina.

Natuurlijk als je iets bij Fotofabriek besteld krijg je al iets moois in huis. Alleen het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als je met jouw bestelling ook nog eens een leuke prijs in de wacht weet te slepen. Ik zou in ieder geval een gat in de lucht springen, jij ook? Zal ik jullie gewoon even laten zien wat de prijzen zijn?

Fotofabriek Prijsparadijs

HOOFDPRIJS: SYM SYMPHONY SCOOTER

De hoofdprijs is een SYM Symphony ST 50, een prachtige scooter t.w.v. 2099 euro!

1E PRIJS: 2X SONY DSC-HX60V + SANDISK 16GB GEHEUGENKAART

Fotofabriek verloot maar liefst 2 digitale fotocamera’s van Sony, inclusief SanDisk 4 GB geheugenkaart, t.w.v. 285 euro!

2E PRIJS: DAGTOCHT PIPPIN IN CARRÉ + BEHIND THE SCENES

De tweede prijs is een geheel verzorgde dagtocht voor twee personen naar PIPPIN – The Broadway Show in Carré t.w.v. 238 euro!

3E PRIJS: DIGITALE FOTOCURSUS + DOCENT

De derde prijs is een digitale fotocursus inclusief docent t.w.v. 159 euro!

4E PRIJS: HOTELOVERNACHTING + KAARTJES STRIPMUSEUM

De thuishaven van Fotofabriek is Groningen, en dit is ook tevens mijn thuishaven. En het gezegde ”er gaat niets boven Groningen” is zeker waar! Maak daarom kans op een hotelovernachting in Groningen inclusief kaartjes voor Het Nederlands Stripmuseum t.w.v. 150 euro.

MOCHT JE MET JE BESTELLING DEZE PRIJS GEWONNEN HEBBEN, DAN VIND JE HET MISSCHIEN WEL LEUK OM NOG WAT MEER VAN GRONINGEN TE ZIEN. IN DAT GEVAL MAG JE EEN BEROEP DOEN OP MIJ, EEN MEET & GREET EN PERSOONLIJKE TOUR GUIDE MET BLOG & BEAUTY.

… EN VELE OVERIGE PRIJZEN! Verder Fotofabriek zelf ook nog een aantal producten beschikbaar! Je maakt dus ook nog kans op o.a. fotoboeken, kalenders, foto op canvassen en cadeaubonnen!

Voor meer informatie over deze prijzen of de actie kun je even op deze pagina kijken. Daar vind je alle informatie terug.

Afsluiting naam Modern

WIL JIJ OOK ÉÉN VAN DEZE LEUKE PRIJZEN WINNEN?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Fotofabriek Prijsparadijs

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Fotofabriek Prijsparadijs

    Ooooooh leuk!
    Ik hoef de hoofdprijs niet eens, ben al blij met het fototoestel! 🙂
    Even gluren hoor, dit zijn altijd toch weer fijne tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *