Het is best een hype geworden, ik zie het in bijna alle blogs en vlogs terug komen. Je make up verwijderen met ja ja … … Garnier Micellair Reinigingswater. Ook ik ben overstag gegaan en heb dit product gekocht. Ik was toch wel erg benieuwd naar dit product.

Garnier Micellair Reinigingswater
Ik heb gekozen voor de Essentials Micellair Reinigingswater voor de gevoelige & gemengde huid! Ik kan nog niet echt zeggen wat ik van het product vind voor mijn huid, hier gebruik ik het product nog te kort voor. Maar het verwijderd de make up goed en het feit dat je niet hoeft te spoelen is voor mij echt een uitkomst. Call me lazy!

Garnier Micellair Reinigingswater

bron – Het Essentials Micellair Reinigingswater reinigt, verwijdert make-up en verzacht in één beweging het gezicht, de ogen en de lippen zonder af te spoelen. Zonder afspoelen…? Ja echt. Nou dit is echt wat voor mij, na het verwijderen lekker beginnen aan de rest van de routine. Heerlijk toch zo makkelijk.

Garnier Micellair Reinigingswater

Tuurlijk, iedereen weet hoe je je make up moet verwijderen, maar Garnier laat op de site toch nog even leuk zien hoe je dit moet doen. Ga voor de tips en de stappen naar https://www.garnierzorgvoorjezelf.nl/gezicht/beauty/garnier/essentials/how-to-take-it-off

tips

Ben je nou ook benieuwd geworden naar de MICELLAIR BEAUTY GEHEIMEN, neem snel een kijkje op de site van Garnier. bron

Garnier Micellair Reinigingswater

Je kunt dit product o.a. kopen bij de Kruidvat voor de prijs van € 6,49.

Afsluiting naam Modern

Met welk product reinig jij je huid?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | Garnier Micellair Reinigingswater

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Garnier Micellair Reinigingswater

    Ik zou willen dat mijn huid dit kon hebben, het werkt zo makkelijk!

  2. Tatiana's Blog | Garnier Micellair Reinigingswater

    Ik heb deze ook eens een keer gehad en vind het best wel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *