Garnier Skinactive

In mijn voortdurende zoektocht naar de beste gezichtsreinigers heb ik al heel veel producten geprobeerd. En nog steeds ben ik er niet achter welke dat voor mij is. Maar ik weet wel dat ik braaf elke dag mijn gezicht reinig, en op dit moment gebruik ik daarvoor de GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging.

 

Skinactive Botanische huidverzorging … met ingrediënten die je begrijpt

 

━━━━ GARNIER ━━━━

HET VERHAAL VAN DE INGREDIËNTEN

Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging

TRANSPARANTIE Garnier SkinActive Botanische huidverzorging zijn rituelen met ingrediënten die je begrijpt. 96% hiervan is van natuurlijke oorsprong en staat vermeld op de verpakking. Garnier is transparant over de ingrediëntenlijst en de herkomst en werkzaamheid van ingrediënten, zodat wij weten wat we gebruiken.

DE OVERIGE 4% Maar, hoe zit het dan met de overige vier procent? Deze bestaat uit ingrediënten die zorgen voor een plezierige zintuigelijke ervaring en een goede conservering van onze formules. De formule bevat geen synthetische kleurstoffen, parabenen of siliconen. Kortom, no nasties! Deze formule bevat geen parabenen, geen siliconen en geen synthetische kleurstoffen.

DE HONING Bloemenhoning staat bekend om haar rijke voedingstoffen. Het is een belangrijk ingrediënt dat onze formule verrijkt, voor een verzorgende voeding van de huid. De gezichtsroutine met bloemenhoning voedt en herstelt de droge huid, en laat deze weer zacht en comfortabel aanvoelen. Onze honing is afkomstig uit het Sheka Forest Biosphere reservaat in Ethiopië waar het op een duurzame manier gewonnen wordt. De traditionele bijenteelt methoden zijn in harmonie met de natuur en de lokale imkers geven deze vaardigheden, ook wel beewhispering genoemd, generatie op generatie door. De imkers houden rekening met de natuurlijke cyclus van de bijen, een sterke bijenkolonie produceert ongeveer twee tot drie keer meer honing dan de kolonie zelf nodig heeft. Hierdoor wordt zowel de lokale imkercultuur als de biodiversiteit in het Sheka regenwoud behouden.

En laat ik nou eens ontzettend fan zijn van producten met bloemenhoning als ingrediënt. Daarom wilde ik ook dolgraag het setje van 3 proberen. Bloemenhoning heeft namelijk een voedende werking, waarmee het de droge huid verzacht en repareert. En dat is precies wat mijn huid nodig heeft.

Het aanbrengen van deze producten doe je in deze volgorde:

1: Verwijder de make-up met de reinigingsmelk;

2: Reinig je gezicht met de reinigingsgel;

3: Breng het masker aan op de gereinigde huid.

Botanische Reinigingsmelk

Garnier Skinactive Reinigsmelk

Garnier Skinactive Reinigsmelk

De reinigingsmelk gebruik ik om mijn make-up verwijderen. Dit doe ik met een wattenschijfje doordrenkt met de reinigingsmelk. Ik merk direct hoe zacht mijn huid aanvoelt.

Botanische Reinigingsgel

Garnier Skinactive Reinigsgel

Garnier Skinactive Reinigsgel

Na het gebruik van de reinigingsmelk, reinig ik mijn gezicht met de botanische reinigingsgel. Deze gebruik ik ’s avonds door aan te brengen op een vochtige huid en licht in te masseren. Ik spoel het af met water en vermijd hierbij contact met de ogen.

Botanische 3-in-1 Balsem 

Garnier Skinactive Botanische Balsem

Garnier Skinactive Botanische Balsem

Na de melk en gel voelt mijn huid al lekker zacht en niet droog aan. Ik maak het ritueel af door ’s ochtends en ’s avonds als crème te gebruiken, en 1x per week als masker. Als je de balsem als masker gebruikt breng je een dikke laag aan, waarbij je de oog- en lipcontouren vrijlaat. Je laat dit ongeveer 10 minuutjes intrekken waarna je het overtollige inmasseert en de restjes verwijdert met een wattenschijfje. Door de crème als dagverzorging te gebruiken, hydrateer je de huid, en ondersteunt de dagelijkse bescherming van de huid. Door het ritueel ’s avonds te herhalen voedt en verzacht je de huid. Met het gebruik van de balsem als masker, verbeter je de huid intens, en ziet de huid er stralend uit. En het ruikt ook nog eens ontzettend lekker.

Shop hier de producten uit deze lijn bij Bol.com

Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging
KOOP HIER: Garnier SkinActive Botanische Balsem € 7,19

Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging
KOOP HIER: Garnier SkinActive Botanische Reinigingsgel € 5,28

Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging
KOOP HIER: Botanische Reinigingsmelk €6,60

 

 

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging

Hoe vaak reinig jij je gezicht op een dag? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging

    Oeh deze honing lijn klinkt ook echt heerlijk! ik heb de producten met rozenwater maar dit lijkt me ook echt enorm fijn

  2. Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging

    Helaas kan ik Garnier niet gebruiken, omdat het niet dierproefvrij is maar het klinkt wel goed.

  3. Tatiana's Blog | GARNIER Skinactive Botanische huidverzorging

    Elke ochtend en elke avond en ik sla het geen dag over;-) Ik koop zelf regelmatig het micellair water van Garnier en dat bevalt me altijd erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *