GASTARTIKEL: Vichy Slow Âge Dagcrème

by Tatiana
VICHY SLOW AGE DAGCRÈME

Als afsluiter van deze week komt er vandaag een gastartikel van mij op de blog van de mooie, lieve en geweldige Claudia ‘Beautytag’. Voor haar blog heb ik de Vichy Slow Âge Dagcrème uitgebreid mogen testen. Klik hier om naar het artikel te gaan, en Claudia en ik zouden het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Vichy Slow Âge Dagcrème

afsluiting-tatiana

Gebruik jij anti-aging producten?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

Manon 30 december 2016 - 16:26

Ik heb nog nooit iets van vichy gehoord

Reply
Dhini 30 december 2016 - 18:08

Wat leuk dat je als gastblog doet. De fles is mooi

Reply
Melike 2 januari 2017 - 13:59

Ik had het al even voorbij zien komen. Zo leuk dat jullie dit samen hebben gedaan!

Reply