Geef je nagels een Oscar waardige look met de mooie winterse kleuren van Striplac Showtime!

by Tatiana

Je merkt het al goed; het is eerder donker ’s avonds, de nachten worden langer, het is weer tijd voor de winter. Reden te meer om je stijl qua kleding en make-up een beetje aan te passen op de tijd en de trend. Natuurlijk Heeft Alessandro weer een super stijlvolle look gemaakt waarmee jij als een Hollywood diva kan schitteren in deze feestelijke tijd. Of het nu gaat om glansvol optreden tijden de kerst of adembenemend eruit zien tijden oud en nieuw. Er is voor ieder wat wilt. De Striplac Showtime Look is geïnspireerd door de stijliconen van de filmindustrie en heeft gegarandeerd de actuele kleuren-range het red carpet feeling pur sang!

Striplac Showtime Collectie

Award Winning Red!Dit is een super mooie donkere rode kleur. Zowel Sensueel als elegant.

La Diva!Deze warme rode kleur met een vleugje pastel is echt een  glamour diva onder de trendkleuren.

Creme de la creme!Deze subtiele crème kleurige tint zijn vooral heel trendy in de bloggerscene. Een echte musthave voor mooie korte nagels.

Ready for the Evening!Deze kleur is een perfecte styling bij elke avond gelegenheid. De Glitterende zilver antraciet kleur is ideaal te combineren met andere Striplac kleuren voor het meest betoverende effect.

Thanks Everyone!Met deze Metallic blauw groene kleur ben je echt heel Hollywood waardig chique. De nagels glanzen meer dan ooit!

Vivia Donna heeft uiteraard alle nieuwe kleuren al weer op voorraad. Ze zijn het grootste Striplac -point van Nederland en zijn bij uitstek de expert op Striplac gebied. Heb je vragen dan kan je altijd contact met ze opnemen via : mailto:info@vivadonna.nl

Verder is er ook nog een super leuke cadeauset in de Striplac lijn gelanceerd: De Striplac Glitterset. Het is een 4 delige set met de volgende items:

  • Striplac Wine & Soul 5ml
  • Striplac Rose me if you can 5ml
  • Striplac Topcoat 5ml
  • Glitterpigment 2gr.

Met deze producten ben jij het stralende middelpunt van de feestdagen of heb jij het juiste cadeau om te geven! Wist je dat je Striplac ook super leuk kunt combineren? Lees er hier meer over in de Blog .

Heb jij een favoriete kleur voor de feestdagen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

CommentLuv badge