Het geheim voor grotere en vollere borsten?

by Tatiana

Lieve beauties, vandaag stap ik even helemaal uit mijn comfort zone, met een artikel van een heel ander genre. Borsten, grotere en vollere borsten. Mijn borsten.

Piroche Cosmétiques 6

Veel vrouwen hebben net als ik de wens om wat grotere, vollere borsten te hebben. Tijdens mijn zwangerschap werd mijn cup ineens veel voller. Wow dacht ik, en ik kon mijn ogen er niet van af houden. Waren die prachtexemplaren echt van mij!? Dit effect was natuurlijk maar tijdelijk. Want na het geven van borstvoeding, namen ze in volume weer af en werden mijn borsten slapper.

Je kunt dus oprecht zeggen dat een baby op de wereld zetten een aanslag is op je figuur. Ik kan niet ontkennen dat de gedachte van een borstvergrotende operatie nooit bij mij is opgekomen. Maar wat mij ervan heeft tegengehouden om het niet te doen, is dat ik die stap nooit heb durven zetten, en de risico’s vind ik te groot voor een zeer hoge prijs. Geef mij maar natuurlijke borsten! Toen ik hoorde van het concept om je borsten een oppepper te geven werd ik wel heel nieuwsgierig, en ik probeerde het uit.

Piroche Cosmétiques 5

Vandaag review ik voor jullie de Piroche Cosmétiques | Breast Firming Gel. Een product wat eigenlijk zegt: ‘Smeer je borsten mooi en voller’. Kan het echt zo simpel? Kennen jullie het gezegde: ‘If it sounds to good to be true, it probably is!’ Zou dat met dit product ook zo zijn? Ik heb het verstevigende verzorgingsproduct voor jullie (en mezelf) mogen testen en vandaag deel ik met jullie mijn bevindingen. Kijk je mee?!

Hoe werkt het?

Piroche Cosmétiques 2

De Breast Firming Gel heeft een Triple Action (3-voudige werking). Het effect van Volufiline is meer volume. Het Pisum sativum extract verhoogt de elasticiteit. De celvernieuwing wordt gestimuleerd door het Criste Marin extract.

De behandeling

Piroche Cosmétiques 1a

Elke ochtend heb ik de Breast Firming Gel zachtjes ingemasseerd van onder de borst tot aan de nek, in cirkelvormige bewegingen. Wat ik hierbij gelijk erg fijn vond is dat je op deze manier ook direct je borsten kunt onderzoeken. Uit angst of nalatigheid doen we dit vaak niet, terwijl het toch wel heel belangrijk is. Dus dan is het wel zo leuk om je borsten te onderzoeken en ze intussen meer volume te geven.

Beloftes en alternatieven

Piroche Cosmétiques 4

Ik denk dat iedereen wel sceptisch is over een product als deze, toch verdient het een eerlijke kans. Ook zijn ze heel eerlijk in hun beloftes. Ze zeggen namelijk dat het kan zorgen voor borsttoename in 60 dagen en dat je het verschil na enkele dagen kunt voelen. Ze beloven niet dat je van een kleine A cup zo in een mooie volle B cup veranderd.

Geloof je helemaal niet in dit soort producten, dan kan je ook je borsten verstevigen door bepaalde oefeningen te doen. Ik zal jullie aan het einde van dit artikel nog een aantal oefeningen opnoemen.

Prijs en Inhoud

Piroche Cosmétiques 3De prijs voor dit product is € 32,50. Je krijgt voor deze prijs een airless bottle met een inhoud van 150 ml. Het product zit in een airless bottle systeem omdat dit hygiënischer is, en luchtdicht zodat de actieve werkstoffen niet verloren gaan. Ook zorgt dit ervoor dat je alles uit de verpakking haalt.

Boobcamp voor je borsten!

Je kunt je borsten stevig trainen door de volgende simpele oefeningen te doen. Simpel maar effectief.

OEFENING 1: Druk je handpalmen voor je borst tegen elkaar en hou een paar tellen vast. Loslaten en herhalen. Alsof je aan het bidden bent.

OEFENING 2: Zeg ‘iii’ en trek je mondhoeken stevig naar beneden, zodat ook je borstspieren zich aanspannen.

Mijn behaalde resultaten

Nu zijn jullie natuurlijk heel nieuwsgierig naar het resultaat van dit product op mijn borsten. Ik was ook zo nieuwsgierig voordat ik eraan begon, en kon niet wachten tot de tube leeg was.

Voor mijn review en vergelijk materiaal zou het leuk geweest zijn om slechts 1 borst te testen. Bij dit idee werd ik een beetje huiverig. Mocht het product niet werken, dan zou je geen verschil zien in beide borsten en was er dus eigenlijk niets aan de hand. Stel het zou wel werken en ik had ineens 2 verschillende borsten. Ik ging voor save en smeerde beide borsten in. Zou het wel werken, dan ga ik er vanuit dat jullie mij op mijn woord geloven, zonder het te horen zien. Ik ga er vanuit dat jullie mij niet door het leven willen laten gaan met 2 verschillende borsten? Als vrouwen / bloggers onder elkaar gunnen we elkaar toch ook een partij mooie borsten!

Nu dan tromgeroffel en het resultaat! Voordat ik het product testte had ik een mooi B-cupje, waarbij de strijd tegen de zwaartekracht te zien was. Niet uitgerekt tot op de knieën hoor, nee slechts wat verzwakt. Nu is de tube leeg en eerlijk gezegd merk ik er weinig van. De huid is wat steviger geworden, dat wel. Maar meer volume waar ik het eigenlijk voor deed, dat niet.

Afsluiting naam Modern

Ben jij blij met jouw borsten?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

 HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

2 comments

chucky1012 5 mei 2016 - 07:33

Goede en eerlijke review!
Ik geloof niet in zo een créme dat wonderen moet verrichten.

Reply
Marushi 5 mei 2016 - 10:00

Leuk review! Maar ik geloof niet echt in zulk soort smeersels voor borsten hihi. -x-

Reply