Geniet van je momentje in de zon met de nieuwe producten van NIVEA SUN Sensitive

NIVEA SUN Sensitive

Een dagje eropuit gaan is op dit moment natuurlijk geen optie, waarschijnlijk zit een vakantie er dit jaar zelfs niet in. Wat we ook gaan doen, het zal dichter bij huis zijn. Intussen stijgt het kwik, en de zonnestralen laten zich steeds vaker zien. Om er toch van te genieten kunnen we de zon opzoeken in de tuin, op het balkon of tijdens een korte wandeling. Ook al doen deze zonnestralen wonderen voor je humeur, we mogen vooral niet vergeten om voor onze huid te blijven zorgen. Het is belangrijk om ook op de momenten rondom het huis beschermd te zijn tegen de zon. Zeker voor mensen met een gevoelige huid is extra voorzichtigheid belangrijk, om huidreacties door de zon te voorkomen. Vandaag laat ik jullie een aantal van de nieuwe NIVEA SUN Sensitive producten voor de gevoelige huid zien. Lees je mee!

SASS

Sun Sensitive

Betrouwbare zonbescherming speciaal voor de gevoelige huid

 

Verzachtende zonbescherming voor de gevoelige huid.In het verleden wilde ik nog wel eens eigenwijs zijn om zonder bescherming van het zonnetje te genieten. Dat doe ik nu niet meer, en zeker niet nu ik het grote voorbeeld ben voor mijn dochtertje. De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende lijn (SPF30) is een uitbreiding van de huidige Sensitive lijn die beschermt tegen huidreacties en irritaties veroorzaakt door de zon. Deze nieuwe productlijn is speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor de zon. De formule verzacht de gevoelige huid en biedt betrouwbare bescherming die het risico op huidreacties veroorzaakt door de zon helpt te verminderen. Deze nieuwe lijn bevat verzachtende ingrediënten zoals natuurlijke Aloë Vera en Jojoba-olie en is ongeparfumeerd. De lichte formule smeert makkelijk uit, is niet vet en is bovendien waterbestendig. De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende lijn bevat zeer effectieve UVA en UVB bescherming en is verkrijgbaar in zowel een zonnespray (200ml) als een zonnemelk (200ml).

NIVEA SUN Sensitive

NIVEA SUN Sensitive

NIVEA SUN Sensitive

Face the sun.Wat ik naast de zonproducten voor het lichaam ook gebruik zijn producten voor het gezicht. De NIVEA SUN Sensitive lijn heeft ook een formule speciaal voor de gevoelige gezichtshuid. De zonnecrème met zonbeschermingsfactor SPF 50 heeft een verzachtende werking. Bovendien vermindert de hydraterende formule onmiddellijk het trekkerige gevoel bij huidreacties door de zon. De gezichtscrème (50ml) is ongeparfumeerd, heeft een lichte, niet-vette textuur en biedt ultra spectrum bescherming. Dit product is dus ideaal voor dagelijks gebruik.

NIVEA SUN Sensitive

NIVEA SUN Sensitive

NIVEA SUN Sensitive

Voor de kleintjes.Ik vind het wel zo fijn om voor de kleintjes een speciale formule, geschikt voor kinderen te gebruiken. Esmee heeft niet zozeer een gevoelige huid, maar ik wil haar huid wel goed beschermen. Naast de lijn voor volwassenen heeft NIVEA ook een formule speciaal voor de gevoelige kinderhuid: NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play. De lijn (met SPF 50+) is evenals de NIVEA SUN Kids Protect & Play producten extra waterbestendig en heeft een zeer hoge zonbeschermingsfactor. Daarnaast is deze net zoals de Sensitive lijn voor volwassenen ongeparfumeerd en daardoor nog geschikter voor de meest gevoelige kinderhuid.

Een aanrader.Ik vind het allemaal prima producten, en zeker een aanrader als je net als ik toch wel een zonaanbidster bent. Als we dan toch van het zonnetje gaan genieten, moeten we dat wel veilig doen. Zowel de producten die ik gebruik, als de producten voor de kleintjes voelen fijn aan, en smeren goed uit. De huid voelt daarna niet vettig aan.

Adviesprijzen en beschikbaarheid.Een overzicht van alle NIVEA SUN Sensitive producten:

 • NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende zonnespray SPF 30 200ml, € 19,99
 • NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect Verzachtende zonnemelk SPF 30 200ml, € 20,99
 • NIVEA SUN Sensitive UV gezicht SPF 50 50ml, € 14,99
 • NIVEA SUN After Sun Sensitive Crème-Gel 175ml, € 19,99
 • NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play zonnespray SPF 50+ 300ml, € 22,99
 • NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play zonnespray SPF 50+ 200ml, € 20,99
 • NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play zonnemelk SPF 50+ 200ml, € 19,99
 • NIVEA SUN Kids Sensitive Protect & Play roll-on SPF 50+ 50ml, € 9,99

Bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, Etos, Da, Bol.com en Plein. Daarnaast zijn NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive zonnespray SPF 50+ in 300ml en 200ml ook te vinden bij Albert Heijn.

 

Tatiana's Blog | Geniet van je momentje in de zon met de nieuwe producten van NIVEA SUN Sensitive

Welke producten gebruik jij tegen de zon?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Geniet van je momentje in de zon met de nieuwe producten van NIVEA SUN Sensitive

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Geniet van je momentje in de zon met de nieuwe producten van NIVEA SUN Sensitive

  Top producten! Ik gebruik deze lijn ook altijd voor mijn kinderen.

 2. Tatiana's Blog | Geniet van je momentje in de zon met de nieuwe producten van NIVEA SUN Sensitive

  Awesome article! I want people to know just how good this information is in your article. It’s interesting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *