Geschenken op het gebied van beauty

by Tatiana

Mensen houden ervan om elkaar cadeautjes te geven, in de meeste gevallen geeft zowel het geven als ontvangen van een geschenk een goed gevoel. Het geven van een cadeau is tegenwoordig niet alleen beperkt tot verjaardagen en feestdagen zoals geschenken rond de kerst en sinterklaas. We geven elkaar om de meest uiteenlopende redenen geschenken. Als bedankje voor een bewezen dienst of bijvoorbeeld als waardering voor een lange vriendschap. Tegenwoordig worden de meest originele geschenken gegeven, bijvoorbeeld op het gebied van beauty en verzorging. Maar wat is nu een leuk cadeau om te geven of te ontvangen op het gebied van beauty?

SASS

Bon voor een schoonheidsbehandeling

Een klassiek cadeau dat het altijd goed doet, zeker bij de vrouwen, is het geven van een bon voor een schoonheidsbehandeling. Gezellig met je beste vriendin je heerlijk laten verwennen door een schoonheidsspecialiste. Vrouwen houden daarvan en het is nog goed voor de huid ook.

SASS

Welness giftcard voor de Zwaluwhoeve

Als je een vriend, vriendin, partner of familielid eens echt wil verwennen dan kom je goed beslagen ten ijs met de Wellness Giftcard van de Zwaluwhoeve. De Zwaluwhoeve is een Wellness resort in het plaatsje Hierden in de provincie Gelderland waar je op allerlei manieren heerlijk kunt ontspannen. De Zwaluwhoeve heeft een kuurtuin met openluchtbaden en sauna’s om even lekker te ontspannen. Daarnaast is de mogelijkheid om een ontspannende massage te krijgen of een beauty behandeling. Aan het eind van de dag kun je rustig een hapje eten in het restaurant en overnachten in het hotel. Je voelt je werkelijk herboren als je een dagje Zwaluwhoeve achter de rug hebt en mensen zullen zich dat originele cadeau nog lang blijven herinneren. Kortom, een echte aanrader als je een origineel cadeau wilt geven op het gebied van beauty en verzorging.

 

SASS

Kappersbon

Een bon voor de kapper doet het ook altijd uitstekend bij zowel vrouwen als mannen. Wij mensen zijn nu eenmaal ijdel en sommigen besteden behoorlijk wat tijd aan hun uiterlijk. Regelmatig gaan we shoppen voor nieuwe kleren, laten de vrouwen hun nagels doen in een nagelstudio en gaan we regelmatig naar de kapper. Een bon voor de kapper komt dus eigenlijk altijd goed van pas, zowel voor vrouwen als voor mannen. Wat tegenwoordig ook erg populair is, is het aan laten brengen van hairextensions. Bij hairextensions wordt echt haar vastgemaakt aan het haar van iemand om het haar op die manier dikker of langer te maken. De laatste jaren wordt er veel gebruik gemaakt van hairextensions, niet in de laatste plaats om het haar een mooie(re) kleur te geven.

SASS

Heerlijk naar de sauna

Een andere klassieker op het gebied van ontspanning is een bezoekje aan de sauna. Sommige mensen houden er niet van maar voor veel mensen is het de ultieme manier om te ontspannen. Heerlijk zweten in de sauna, de poriën openen en de spieren ontspannen, een bezoekje aan de sauna is een perfecte manier om stress kwijt te raken en geestelijk en lichamelijk even helemaal te bij te komen.

Met het geven van een geschenk op het gebied van verzorging of beauty sla je eigenlijk nooit de plank mis, iedereen vindt het eigenlijk heerlijk om verzorgd te worden en lekker tot rust te komen, zowel geestelijk als lichamelijk.

 

Ik vind het heerlijk als mensen aan mij zitten. Mijn haar laten verzorgen, mijn nagels pamperen. En jij?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

8 comments

ingrid 4 september 2018 - 13:12

helemaal waar. je geeft een verwenmomentje weg. me time. dat is altijd goed en wlkom

Reply
Nadia 4 september 2018 - 17:22

Tijd kan je niet kopen, maar met me-time komt het verdacht veel in de buurt! Heerlijk om te krijgen, goede stok achter de deur om het zeker in te lassen.

Reply
Miranda | Taxx Life Blog 4 september 2018 - 19:13

Heerlijk zo een verwenmoment, ik hou ervan. Soms wel een beetje lastig inplannen met een gezin, maar dan is het ook dubbel genieten.

Reply
kiki hasselton 5 september 2018 - 15:47

ik houd wel van die verwenmomentjes. Heerlijk even me-time, doet je zo goed!

Reply
MC Kleuver 5 september 2018 - 18:27

Persoonlijk heb ik met geen enkele van deze drie veel affiniteit. Ik denk niet dat dat voor mij de beste manier is om te ontspannen.

Reply
Daniëlle 6 september 2018 - 08:46

Altijd goed en leuk om te geven! Lekker even een momentje voor een ander regelen om te ontspannen.

Reply
Laura 6 september 2018 - 20:36

Heerlijk! Zo goed om af en toe lekker jezelf of anderen te verwennen en ik vind beauty behandelingen e.d. ook gewoon zo relaxt!

Reply
charlotte swart 7 september 2018 - 10:05

Heerlijk. Vooral de saunabon van de zwaluwhoeve doet het hier altijd super goed als cadeau

Reply