Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

Een tijdje geleden kreeg ik van de lieve en mooie Claudia ( Beautytag ) een uitnodiging  voor een mini event in Groningen. Het kleine groepje Noordelijke bloggers zou elkaar ontmoeten bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen, voor een Vitamine C behandeling van 45 minuten en een IPL behandeling. Omdat ik mijn huid graag goed verzorg, en het altijd leuk is om gezellig samen te komen met een clubje meiden heb ik gelijk ‘ja’ gezegd. En vandaag vertel ik jullie heel graag over mijn ervaring bij schoonheidssalon Beauty Point.

SASS

 Mini  Event

Mooi van top tot teen

Zaterdag 22 juni ging ik voor een event eens een keer niet zover van huis. Lekker dichtbij in het mooie Groningen had Claudia in samenwerking met Ellen (eigenaresse van Beauty Point) een mini event georganiseerd. Samen met het team van Beauty Point wachtte Claudia ons (Liset: Beautydagboek, Gea: Glamview, Ciska: Ciskalala) op in een mooi verzorgde en voor de gelegenheid prachtig versierde salon. In de salon kregen we tijdens een welkomstdrankje een korte introductie en planning van het event. Het zag er zo mooi uit. De salon zelf, met prachtige stoelen waar je heerlijk kunt zitten als je nog even moet wachten op je behandeling. Voor het event was het extra mooi aangekleed met ballonnen, bubbels en heerlijke macarons.

Omdat Ellen, de eigenaar van deze mooie plek ons nog niet kent, en wij elkaar misschien alleen van Social Media, hebben we onder het genot van een bubbeltje even verteld wie we zijn en waar we over bloggen. Altijd leuk om elkaar een beetje persoonlijker te leren kennen. En ook bij naam, soms kent iemand Blog & Beauty wel, maar mij niet als Tatiana. Of je ziet elkaar op een event, en wil elkaar daarna gaan volgen, en dan blijkt dat je elkaar al volgt. En voor Ellen was het natuurlijk helemaal leuk, want zo kon zij ons ook leren kennen en wist zij ook wie er in de behandelstoel kwam te liggen.

10745477088_IMG_2111.jpg
Bron: Beauty Point
Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

 

SASS

Vitamine C behandeling

 

Beautiful skin requires commitment,
not a miracle

Nadat we elkaar een beetje beter hebben leren kennen, mochten we meelopen met een schoonheidsspecialiste. Ik liep mee met Nikky (deze prachtige meid heeft echt wenkbrauwen om jaloers op te worden), en zij heeft mij de Vitamine C behandeling gegeven. Ik kwam in een prachtig mooie behandelkamer terecht. Een kamer waar ik me gelijk helemaal zen voelde. Ik nam plaats op de behandelstoel, die lekker achterover gekanteld werd, en vervolgens kreeg ik een deken/dekbed over mij heen. Nikky vertelde precies wat ze deed en welk product ze daarvoor heeft gebruikt.

Tijdens de behandeling van 45 minuten werd mijn huid gereinigd, ik kreeg een peeling, een masker en een crème. Hieronder vertel ik jullie stap voor stap wat Nikky met mijn gezicht heeft gedaan. Ze begon de Image gezichtsbehandeling door mijn gezicht te reinigen. Dit deed ze met de Vital C Cleanser, deze cleanser bevat 3 complexen vitamine C die de huid hydrateren en er voor zorgen dat roodheden minder word, en de huid vrij is van vet en vuil. Daarna is als tweede cleanser de Ageless Cleanser gebruikt. Dit bevat salicylzuur en glycolzuur wat de huid licht exfolieert en de poriestructuur verfijnt. Daarna is mijn huid geprept met de fruitzuurblend die de huid vetvrij maakt en de huid voorbereid op de peeling. De peeling is een blend van hyaluronzuur, fruitzuurenzym en aloe vera. Dit heeft ze 4 minuten laten intrekken, en is er daarna afgehaald met koude sponsjes om de huid te verfrissen. Hierna kreeg ik een hydro sheet masker aangebracht om “glow” te geven aan mijn huid en mijn huid een hydratatie boost te geven. Tijdens het inwerken hiervan kreeg ik een heerlijke rustgevende nek, hals en schoudermassage. Als afsluiter heeft ze voor mij het Vital C Serum gebruikt die het collageen aanmaak stimuleert en de huid hydrateert. En als laatste is de Prevention 50+ aangebracht voor een optimale hydratatie. Dit bevat onder andere groene thee en anti-oxidanten die de huid vernieuwen.

 

10744108768_IMG_2129.jpg
Bron: Beauty Point
Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

SASS

ipl  behandeling

 

Never shave again. No more irritation.

 

Na de heerlijke gezichtsbehandeling, kreeg ik ook nog een proefbehandeling IPL ontharen voor de oksels. Deze “methode” werkt volgens lichttherapie. Bij een IPL kan gewerkt worden op verschillende lichtsterktes, waardoor de opperhuid minder te verduren krijgt. Hierdoor is een zeer grote groep mensen veilig te behandelen. Daarnaast hangt het ook een beetje van je eigen pijngrens af. Zo voelde ik weinig van de behandeling, en Gea (Glamview) voelde het af en toe wel. Ongeveer 80% tot 90% van de haren gaan weg en komen ook niet meer terug. Per behandeling gaat zo’n 10% van de haren weg. Ga er dus een beetje van uit om het beste resultaat te krijgen dat je ongeveer rond de 10 behandeling nodig bent, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

JE KUNT BIJ BEAUTY POINT LANGSKOMEN VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE PROEFBEHANDELING VAN DE OKSELS!

 

SASS

Mijn ervaring

 

Wat vind ik er nu eigenlijk van?

 

 

Ik heb echt een heerlijke dag gehad. En het is zeker iets dat ik vaker zou moeten doen, het geeft je zo’n goed en lekker gevoel over jezelf.  Natuurlijk was het bijpraten met collega bloggers erg gezellig. Maar ik heb het meest genoten van de gezichtsbehandeling. Tijdens het reinigen van mijn gezicht voelde ik een tintelende sensatie van de huid. De massage was zo rustgevend dat ik er kippenvel van kreeg, en het masker gaf mijn huid direct een gezonde glow. En dat is ook echt zo, want ik kwam een paar uur later weer thuis, en het viel mijn man direct op. Hij zag het echt!

Wil je ook zo’n heerlijke gezichtsbehandeling proberen? Of 1 van de vele andere behandelingen die BeautyPoint aanbied? Ga dan snel naar de site, of kijk in de shop naar de favoriete skincare producten.

Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen


Gebruik de code BEAUTYP10 en krijg maar liefst 10% korting.


Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

Hou jij van een behandeling bij de schoonheidsspecialist?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

    Wat fijn dat je er zo van hebt genoten! 🙂

  2. Tatiana's Blog | Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Beauty Point in Groningen

    It is really a nice and helpful piece of information. I am satisfied that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *