Gezocht! De favoriete hotspot van!

by Tatiana

Op Blog & Beauty trappen wij binnenkort af met een nieuwe rubriek: ‘De favoriete hotspot van!’. Voor deze nieuwe rubriek ben ik op zoek naar leuke hotspots om in de spotlights te zetten. Ken jij zo’n plekje, waar je graag naar toe gaat? Twijfel vooral niet, maar deel jouw favoriete hotspot met ons.

 

In de kern van elk dorp, of in een gezellig steegje in een drukke stad liggen vaak de mooiste plekjes verscholen waar je heerlijk kunt eten of drinken. Alleen niet iedereen kent ze (nog niet!). De plek waar je lekker kunt eten, waar het zo gezellig is dat je de tijd vergeet. Dat ene plekje kan net iemands favoriete hotspot zijn.

━━━━hotspot ━━━━

 

Heb jij een plekje waar je graag heen gaat? Een klein schattig tentje, een leuke bistro, een zonnig terras, of een super de luxe restaurant. En wil jij dat plekje graag met ons delen? Meld je aan en vertel ons meer over jouw favoriete hotspot. Aanmelden kan door hier onder een reactie achter te laten met je email adres zodat wij samen jouw favoriete hotspot op de kaart kunnen zetten. Of stuur een mailtje naar info@tatianasblog.nl en dan mail ik je terug.

Ik hoop op een leuke samenwerking met jou. Zo kunnen we samen vele hotspots delen, ik ben nu al heel erg benieuwd. Jij ook?

 

 

Deel jij jouw favoriete hotspot met ons? 

 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

16 comments

Cassandra 5 september 2017 - 09:19

Wat een leuk idee! Ik heb een plekje in Enschede waar ik altijd naar toe ga als ik daar kom. Het heet Meisje en je kunt er echt heerlijk eten!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 september 2017 - 10:41

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Reply
Nicole Orriëns 5 september 2017 - 09:25

Leuk idee zeg! Zo krijg je een mooie verzameling van mooie plekjes.

Reply
mirteblogt 5 september 2017 - 09:28

Leuk idee, zo kan je alle hotpots verzamelen over heel Nederland!

Reply
Fleur 5 september 2017 - 09:56

Leuk! Ik ben benieuwd welke hotspots er allemaal voorbij zullen komen

Reply
Lotte 5 september 2017 - 10:19

Wat een leuk idee! ik kom op het moment niet op heel veel plekken maar ben heel benieuwd naar welke hotspots er langs gaan komen!

Reply
MamaPlaneet 5 september 2017 - 12:05

Rose’s launch in Arnhem is een dikke aanrader. Ik ben er wellich een aantal jaar niet geweest dus hoop niet dat er veel is veranderd.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 september 2017 - 13:02

Heb je zin om dat plekje aan ons te laten zien?

Reply
Lien 5 september 2017 - 13:26

Superleuk idee! Ik wil gerust meedoen, al heb ik natuurlijk vooral hotspots in belgie 😉

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 september 2017 - 13:51

Dat maakt niet, uit leuk juist. Als je wil dat ik je de vragenlijst toestuur heb ik je e-mail adres nodig.

Reply
Rebecca 5 september 2017 - 15:00

Wat een super leuk idee! Ik heb alleen echt totaal geen hotspots in de saaie stad waar ik woon haha

Reply
Lonneke 5 september 2017 - 16:16

Wat een leuk idee van je! Ik ken niet echt in mijn omgeving leuke hotspots die ik je kan aanraden.

Reply
Mieke | mieksmind 5 september 2017 - 22:57

Heel leuk! momenteel heb ik het er te druk voor anders had ik zeker leuke aanraders

Reply
Claudia 6 september 2017 - 09:05

Zoals je weet heb ik wel wat leuke hotspots voor je over Groningen. We zien elkaar snel en dan kan ik ze aan je doorgeven. Ik heb hierover zelf geschreven en op mijn blog gezet, dus die mag je ook gebruiken.

Reply
Tessa 7 september 2017 - 18:26

Wat een leuk idee! Ik ga daar eens over nadenken, genoeg leuke plekjes hier in Friesland!

Reply
Lieke van Veen 7 september 2017 - 19:59

Wat een leuk idee! Ik ben benieuwd naar de hotspots.

Reply