Gezonde voeten met de Healthy Feet Crème van Etos

by Tatiana
Zolang het weer het toelaat loop ik zomers het liefst op slippers. Maar met de verandering van het seizoen heb ik mijn slippers inmiddels al lang aan de wilgen gehangen. En ik merk dat mijn voeten het best zwaar hebben gehad, want slippers geven je voeten natuurlijk weinig bescherming. Ik merk het aan de huid van mijn voeten, die wat droger is dan normaal. Daarom verzorg ik mijn voeten nu intensief met de Healthy Feet Crème van Etos.

SASS

Verzorging van mijn voeten

 

Etos Healthy Feet Crème

Mijn voeten willen ook aandacht. Een crème voor je gezicht, een masker voor je haar, overal hebben we wel wat voor maar hoe zit het eigenlijk met onze voeten? Verzorg jij je voeten wel, of verstop jij ze liever in je sokken en onder je dekbed! Vooral na de zomer is het alsof mijn voeten een signaal afgeven, dat ze ook aandacht willen. Meer dan alleen een kleurtje nagellak op de nagels, wat leuk is voor de show. Nee, echte aandacht. Even je voeten lekker insmeren, inmasseren, een beetje me-time voor je voeten, waarbij het ook heerlijk is om een beetje aandacht te besteden aan de drukpunten op je voetzool.

Etos Healthy Feet Crème

Al jaren gebruik ik voor mijn man de voedende crème voor de voeten van Etos. Deze crème werkt echt heel goed. De verpakkingen van het Etos eigen merk zijn veranderd. Maar Etos heeft nog steeds een heerlijk crème voor de voeten. Nu onder de naam: Healthy Feet Crème. Etos Healthy Feet Crème intensief is geschikt voor de verzorging van extreem droge gebarsten huid. Glycerine helpt de vochtbalans te verbeteren en je huid te herstellen. Allantoïne stimuleert celvernieuwing waardoor beschadigd weefsel wordt geprikkeld tot het vormen van nieuw weefsel wat zorgt dat je huid glad en zacht aanvoelt.

Etos Healthy Feet Crème

De dermatologisch geteste vette crème is geschikt voor droge en geïrriteerde huid, plakt niet en trekt snel in. En dat is fijn hoor, want ik heb in het verleden ook wel eens een crème gebruikt die was zo vet dat ik er op weg kon schaatsen. Ik moest na het smeren altijd verplicht sokken aan trekken. Met deze crème van Etos heb ik daar gelukkig geen last van.

Etos Healthy Feet Crème

Ingrediënen die onder andere in deze crème zitten zijn glycerine en allantoïne. Glycerine zie je veel terug op de ingrediëntenlijst van huidverzorgingsproducten. En dan met name bij producten voor de droge huid.  De glycerine zocht voor hydratatie en verzachting van de huid. Allantoïne is een ingrediënt die je veel terugziet in gezichtscrèmes en lotions en zorgt ervoor dat de huid zichzelf beter beschermt tegen invloeden van buitenaf. Iets dat mijn voetjes wel weten te waarderen.

Etos Healthy Feet Crème

Hoe reageren mijn voeten op de crème? Ik kan je verzekeren dat mijn voeten erg blij zijn met deze verzorging en dat ze dit vaker willen. De crème is vrij dik van structuur, maar laat zich wel makkelijk uitsmeren op de huid. Het trekt vrij snel in de huid en laat een heerlijke geur achter. Direct na het insmeren voelen mijn voeten zacht en verzorgt aan. Voor mij deze winter geen droge en schrale voeten.

Etos Healthy Feet Crème

Mijn Mening
Ik kan niet anders dan concluderen dat de Etos Healthy Feet Crème mijn voeten de juiste aandacht geven. Daar is geen high-end merk voor nodig. Dit huismerk volstaat aan al mijn wensen voor de persoonlijke verzorging van mijn voeten.

Je kunt deze crème vinden in de schappen bij Etos, of online voor € 4,52. Hebben jouw voeten iets meer verzorging nodig omdat je bijvoorbeeld last hebt van kloven dan heeft Etos ook nog de Etos Healthy Feet Klovenzalf voor € 4,28. Heb je naast kloven ook nog last van eelt, dan is er ook nog de Etos Healthy Feet Eeltcrème 2-in-1 Peeling voor € 3,88. En in de voetverzorgingslijn van Etos is ook nog de Etos Healthy Feet Crème Stick 2-in-1 Combi beschikbaar voor € 5,64.

Geef jij je voeten voldoende aandacht?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

9 comments

lodi 2 oktober 2019 - 09:48

Dank je wel voor de tip, ik moet, na de hele zomer op slippers gelopen, ook echt weer de aandacht aan mijn voeten geven. Goed te lezen dat er ook crème is voor eelt, want daar heb ik nu weer erg veel last van. Ik ga er even voor kijken!

Reply
rachel 2 oktober 2019 - 09:55

ik vind de huismerken altijd juist fijner dan de duurdere!!

Reply
Nicole Orriëns 2 oktober 2019 - 12:59

Nee, totaal niet eigenlijk. Ik gebruik ze echt alleen maar en doe er verder niets mee.

Reply
ingrid 2 oktober 2019 - 16:38

altijd fijn wanneer een betaalbaar huismerk gewoon doet wat je nodig hebt

Reply
Merel - Lotus Writings 3 oktober 2019 - 06:58

Heerlijk, zo’n goed betaalbare crème voor je voeten! En daarbij zijn zachte voeten in de winter ook fijn. Loop zelf ook het liefst op slippers.

Reply
Sherry 3 oktober 2019 - 20:44

Ik ga deze gauw halen. Ik ben gek op voetencremes.

Reply
Fleue 4 oktober 2019 - 21:48

Ik heb hele droge voeten, dus ik moet altijd wel smeren. Ik ga zeker de voetencreme van de Etos proberen

Reply
Manon 4 oktober 2019 - 23:41

Ik doe eigenlijk nooit wat aan mijn voeten maar zou ik wel moeten doen haha. Niet te duur ben ik altijd voor te porren. I’ll give it a try.

Reply
Elles 5 oktober 2019 - 16:50

Het klinkt als een goed product! Ik zal het alleen niet aanschaffen want ik hou zelf totaal niet van crème op mijn voeten, haha!
Liefs,
Elles

Reply