Wilkinson Sword Intuition Variety Edition

by Tatiana

Als de zon zo lekker schijnt als de afgelopen week, willen wij vrouwen er weer op en top uitzien. De korte rokjes en teenslippers komen tevoorschijn, maar ooooooohhhhhhhh nee onze benen ook. Mijn benen zijn helemaal klaar voor de zomer dankzij de Wilkinson Sword Intuition Variety Edition.

Wilkinson Sword Intuition Variety Edition 7

Ik mocht de Wilkinson Sword Intuition Variety Edition proberen. Je kunt drie verschillende varianten van de Intuition proberen, waaronder de variant met sheaboter. De Variety Edition bestaat uit twee reeds bestaande mesjes; de Intuition Naturals voor de gevoelige huid (met als conditioner aloë vera en vitamine E) en de Intuition voor de droge huid (met als conditioner natuurlijke kokosmelk en amandelolie).

Wilkinson Sword Intuition Variety Edition 6

Net zoals de voorgaande varianten van de Intuition heeft ook de sheaboter variant vier uiterst doeltreffende mesjes omgeven door een zachte crème zeep met conditioner waardoor deze makkelijk en veilig over de huid glijdt én het gebruik van scheerzeep of –schuim overbodig maakt. De Intuition is de ideale oplossing voor wie houdt van een comfortabele, gladde en vooral eenvoudige scheerbeurt.

Wilkinson Sword Intuition Variety Edition 5

De conditioner van de Intuition variant bevat sheaboter, afkomstig uit de noten van de Afrikaanse Kariteboom. In de cosmetica-industrie is sheaboter al langer populair, het reguleert namelijk het vochtgehalte van de huid, wat ook voor het scheren ideaal is. De variant die ik mocht ontvangen is vormgegeven in fraai roze, wat van de nieuwe Intuition een echte trendsetter in je badkamer maakt. Dit jaar zijn pasteltinten namelijk favoriet. Bij mij zijn pasteltinten eigenlijk altijd favoriet.

Wilkinson Sword Intuition Variety Edition

De Intuition Variety Edition met sheaboter is verkrijgbaar vanaf € 10,39 (voor het nieuwe Intuition scheersysteem met sheaboter). Ik vind het vooral een makkelijke, maar ook snelle manier van scheren. Het is pijnloos, zacht en heerlijk voor de benen. Het resultaat zijn goed verzorgde en mooie gladde benen.

Wilkinson Sword Intuition Variety Edition 3 Wilkinson Sword Intuition Variety Edition 4Afsluiting naam Modern

Hoe maken jullie je benen mooi voor de zomer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

chucky1012 10 mei 2016 - 06:45

Dat ziet er goed uit!
Ik heb nooit mijn benen geschoren en ben zo bang dat de haren veel sneller en dikker terugkomen.
Maar dit scheerappaat moet ik eens gaan kopen……
Ben er zo benieuwd naar….

Xoxo

Reply
Babs 10 mei 2016 - 08:09

Ik scheer altijd mijn benen, het is een dagelijks gebeuren en ik doe dat heel snel onder de douche. Wil je geloven dat ik het snelst klaar ben met douchen? Haha, de mannen hier douchen veel langer. Zelfs als ik mijn haar was… zij snappen er niks van hoe ik dat doe 🙂

Reply
Mariëlle 10 mei 2016 - 10:54

Klinkt erg goed 🙂 Ik gebruik op het moment gewoon een wegwerpmesje, simpel en goedkoop!

Reply
Mariska 10 mei 2016 - 11:03

Erg mooie foto’s! Zulke systemen werken vaker veel fijner dan gewoon een wegwerpmesje. Lijkt me erg fijn!

Reply
Manon 10 mei 2016 - 15:50

Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! maar dat terzijde haha. Ik gebruik altijd mijn venus mesje , ik heb dit ook van een ander merk geprobeerd, maar voor mij was het net niet

Reply
Tax Consultant Islamabad 20 juni 2020 - 14:16

Awesome article! I want people to know just how good this information is in your article. It’s interesting

Reply