Girls Night Mood

Als huisvrouw, moeder en full-time blogger leef ik vaak een druk en hectisch bestaan. Mijn sociale leven met mijn vriendin(nen) komt daar wel eens (te vaak) onder te lijden. Eens in de zoveel tijd moet ik van mezelf tijd maken om een avondje met mijn vriendin(nen) door te brengen.

In dit artikel laat ik je zien hoe ik de Perfect Hostess ben op mijn Girls Night In, en geef ik je enkele tips hoe jij een super gezellige meidenavond kunt organiseren.

Girls Night Mood IN

Een speciale gelegenheid is er niet nodig om een gezellige avond met vriendinnen te hebben. Het is gewoon leuk om de vriendinnen, die je misschien al een tijdje niet hebt gezien, tijdens zo’n avondje weer te ontmoeten en gezellig bij te kletsen met een hapje en een drankje.

Er zijn geen regels voor een Girls Night In, samenzijn en gezelligheid is waar het deze avond om draait. Om ook echt tijd voor elkaar te hebben vind ik het belangrijk om het groepje klein te houden. En zorg dat je het rijk voor jou en je vriendinnen alleen hebt. Even geen man, geen kinderen, of ouders. Alleen jij met je vriendinnen.

UITNODIGING VERSTUREN

Kir Royal Hapje en drankje UITNODIGING

De voorpret van een Girls Night In begint bij mij al bij het versturen van de uitnodiging. Of deze uitnodiging nou bij mijn vriendinnen op de deurmat komt te liggen of in de mailbox komt, een uitnodiging wordt toch altijd zeer gewaardeerd.

Als je elkaar wekelijks ziet snap ik dat je deze stap overslaat. Omdat ik mijn vriendin(nen) niet wekelijks zie haal ik graag alles uit de kast.

THEMA AVOND

Westwing_Magazin_Mineralie Nagellak

Voor een Girls Night In kun je een thema kiezen, een thema avond doet het vaak goed onder de meiden. Een thema kan van alles zijn, van gewoon lekker rustig loungen met hapjes en drankjes, een movie-marathon, tot een beauty avond. Ik als blogger kies natuurlijk zonder blikken of blozen voor het laatste.

Een beauty avond staat mij op het lijf geschreven. De kasten staan vol met make-up, gebruikt en ongebruikt, die mijn vriendinnen lekker kunnen uitproberen. Je kunt jezelf opmaken of je eigen nagels lakken, of dit juist door 1 van je vriendinnen laten doen.

Zelf zou ik niet zo snel voor een movie-marathon kiezen, omdat ik lekker wil kletsen met mijn vriendinnen. En bij een film kijken vind ik stilte toch wel enigszins een must.

Hapjes & Drankjes

Westwing_Magazin_Mineralien_FINAL_5 chocolate

Een goede voorbereiding is het halve werk, bedenk van te voren goed wat voor hapjes en drankjes je wilt maken voor je vriendinnen. Hou daarbij ook goed in de gaten hoe lang je bezig bent met de bereiding van deze hapjes en drankjes.

Mijn vriendinnen maken het mij altijd heel makkelijk, want wij zijn allemaal Sushi fans in hart en nieren. Sushi kan je makkelijk voor die tijd bereiden en hoeft op de avond zelf ook niet opgewarmd te worden. Het enige wat je op de avond zelf nog moet doen is het mooi opdienen van de sushi. 

BEAUTY GIRLS NIGHT IN

Westwing_Mood_Day_of_Safavieh_FINAL_1_a Lipstick

Een Beauty Girls Night In kan je simpel houden, of zo uitgebreid als je zelf wilt. Ik tover mijn huis die avond om tot een waar Beauty Paleis. Overal staan hapjes en drankjes, overal staan of liggen make-upjes. Een hoekje met lippenstift, een hoekje met oogschaduw, een hoekje met nagellak. En dit alles maak ik af met leuke decoratie, het liefst in dezelfde kleur tinten. Zo krijg je overal in huis gezellige hoekjes. Dat is een keer wat anders dan een tafel helemaal uitgestald met make-up.

Bij zo’n beauty avond krijgen jij en je vriendinnen de kans om al jouw make-up uit te proberen en uit te testen. Daar hoort schoonmaken natuurlijk ook bij. Zorg er voor dat er in het lippenstift hoekje een spiegeltje staat met watjes en een cleaner. En bij het nagellak hoekje leg je op een mooi decoratie schaaltje een aantal watjes en remover neer.

Als je een beauty avond met je vriendinnen houdt, is het leuk om na die tijd af te sluiten met een maskertje. Op internet kun je ook hele leuke recepten vinden om bijvoorbeeld zelf een Honing/Yoghurt masker of een melk masker te maken. En wat is nou leuker om te eindigen met een DIY gezichtsmasker.

Alle tips nog even op een rij

 • kies een klein gezelschap
 • verstuur een uitnodiging
 • kies een thema
 • creëer sfeer in huis (geurkaarsen, bloemen, accessoires etc.)
 • zorg voor hapjes en drankjes
 • denk hierbij om de bereidingstijd en kijk wat je voor die tijd kan doen

Andere leuke tips en ideeën vind je hier terug in de “Perfect Hostess Guide” samengesteld door Westwing Home & Living. Ben je op zoek naar leuke woonideeën en woonaccessoires, neem dan snel een kijkje op de site van Westwing Home & Living.

Hier vind je de huidige sales! En hier vind je de aankomende sales! En het leuke, Westwing heeft ook een eigen app voor iPad en iPhone, hoe handig is dat.

Afsluiting naam Modern

Hoe ziet jouw ideale Girls Night In avondje eruit?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Dit artikel is in samenwerking met Westwing Home & Living.
Tatiana's Blog | Girls Night In

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Girls Night In

  Owww dat klinkt weer erg gezellig. Helemaal als ik zo naar buiten kijk, dit zijn de geschikte dagen voor een Girls Night In. Krijg er al helemaal zin in.

 2. Tatiana's Blog | Girls Night In

  Leuk zo’n avondje. Had bij uitnodigingen helemaal niet stilgestaan.

 3. Tatiana's Blog | Girls Night In

  Leuk zo een avondje ! Kan erg gezellig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *