GLAMORAMA Hold it there finishing spray

by Tatiana
GLAMORAMA Hold it there finishing spray

Vandaag laat ik jullie kennis maken met een heel fijn product voor het haar. De finishing spray van GLAMORAMA by the insiders. Het is een droge, lichtgewicht afwerkingsspray. Het houdt zachtjes mijn stijl, ondersteunt de natuurlijke beweging van mijn haar en het voegt een vleugje textuur toe. Het haar blijft flexibel en tastbaar, met een natuurlijke zachte glans. Ben je al nieuwsgierig, lees gauw verder!

SASS

Glamorama

Hold  it there  finishing spray

GLAMORAMA Hold it there finishing spray

GLAMORAMA Hold it there finishing spray

GLAMORAMA Hold it there finishing spray

Voordat ik dit product leerde kennen, gebruikte ik altijd de Garnier Fructis Style Spray. Dit was één van de weinig goeie hairsprays voor mijn donkere haar. Juist omdat mijn haar zo donker is, heb ik een spray nodig die geen resten achterlaat na het borstelen. Dat geeft zo’n akelig gezicht alsof ik roos heb. Glamorama Hold it there finishing spray is een geweldig product dat mijn haar ondersteunt zonder het plakkerig te maken. Het is een geweldig product, en oprecht een nieuwe favoriet van mij. ’s Avonds als ik mijn haar uitkam is het product er ook zo uit, zonder dat ik mijn haar hoef te wassen.

Mijn haar is al weer aardig lang aan het worden, en daardoor ook erg zwaar. Dat houdt wel in dat ik aandacht aan mijn haar moet besteden om het elke dag mooi en verzorgd te dragen. En bij een bad hair day draag ik het gewoon lekker in een staart. Om mijn haar goed te verzorgen en te stijlen heb ik haarpoducten ontdekt die niet meer weg te denken zijn. De Hold it there finishing spray is een holy grail geworden in mijn dagelijkse haar routine, waar ik echt niet zonder kan. Na het wassen van mijn haar vul ik dit aan met het gebruik van een volumepoeder bij de aanzet van mijn haar. Voor nog even wat meer volume!

Oooo en ik vergeet jullie bijna om te vertellen hoe heerlijk het ruikt. Terwijl ik mijn haar spray, ruik ik een subtiele nevel van zoet en fruitig, maar toch elegant. De harttonen zijn jasmijn, perzik, pruim en aardbei. En het bevat ook een UV-filter zodat je haar ook beschermt word.

 

GLAMORAMA Hold it there finishing spray GLAMORAMA Hold it there finishing spray GLAMORAMA Hold it there finishing spray

 


Is dit product ook wat voor jou? Bestel het hier voor € 24,95


Wat voor spray gebruik jij voor je haar?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Natascha - Beautyopinie 10 juli 2019 - 09:19

Ik heb er dus nog nooit over nagedacht dat als je zulk donker haar hebt, je snel last hebt van restjes die je ziet. Lijkt me een heel fijne spray! Zelf gebruik ik dagelijks een wax spray, ook erg fijn voor veel volume!

Reply