Tatiana's Blog | Go Classic! De nieuwste Caption Collectie

Soms krijg je pakketjes binnen en weet je wat erin zit. Maar soms is het ook een totale verrassing. Zo’n pakketje kreeg ik binnen van Caption. Op dat moment las ik net het bericht over de Go Classic! De nieuwste Caption Collectie.

 

 

Caption is een unieke lak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak super snel droog en blijft hij 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De lak is  intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. De lak is eenvoudig te verwijderen met polish remover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur!

 

━━━━ CAPTION ━━━━

GO CLASSIC! DE NIEUWSTE CAPTION COLLECTIE 

Caption Classic CollectionHet is niet voor het eerst dat ik de lakjes van Caption in handen heb. Ik schreef hier eerder al eens een blogpost over, die je hier terug kan lezen. Nu komt Caption met een nieuwe collectie, en kreeg ik een aantal kleuren om te testen. Dat ga ik binnenkort doen, maar ik wilde jullie alvast de nieuwe collectie laten zien. Go Classic! De nieuwste Caption Collectie bevat acht warme verrassende tinten die perfect passen bij het naderende winterweer. Met de kleuren uit de Classics Collectie zijn jouw nagels door de Lacq³-technologie binnen no-time winterproof.

Dankzij de Lacq³-technologie van Caption is de lak zeer intens gepigmenteerd en touch dry binnen enkele seconden. Hierdoor kun je zelfs vlak voordat je naar bed gaat je nagels lakken, zónder dat je wakker wordt met een vervelende afdruk in je manicure! En dat is ook echt zo, want ik heb het zelf al mogen ervaren. Niet alleen ik, maar nog vele andere bloggers waren net zo enthousiast als ik over dit concept.

DE 8 KLEUREN

Caption Classic CollectionMaak kennis met de 8 nieuwe Go Classic kleuren. Hier zijn ze alle 8 op een rij:

 • All Skill No Luck
 • Late Bloomer
 • Hey Hey Hey
 • Wakey Wakey
 • Deluscious
 • Back Seat Driver
 • Tickled Not Pickled
 • No Batteries Included

Met één van de acht klassieke kleuren ben je altijd verzekerd van een ‘Classy Manicure’. Heb je de nieuwe website van Caption al gespot? Op www.caption.nl kun je vanaf nu in ‘Try Before You Buy’ jouw favoriete kleuren ‘uittesten’. Ook blijf je hier op de hoogte van de laatste nail-art trends.

PRIJZEN EN VERKRIJGBAARHEID

De CLASSICS zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten vermeld op de website en online via hier

• CAPTION Kleuren & Topeffects € 16,95

• CAPTION Base- & Topcoat € 15,95

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | Go Classic! De nieuwste Caption Collectie

Heb jij de nieuwe collectie al gespot? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Go Classic! De nieuwste Caption Collectie

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

 1. Tatiana's Blog | Go Classic! De nieuwste Caption Collectie

  Dit zijn allemaal kleuren waar ik wel van hou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *