Grisport Bari Mid

Wie mij kent weet dat ik veel wandel. Thuis en op vakantie. En als Shoe-addict mag daarom in mijn kast een goede wandelschoen niet ontbreken. Ken jij het schoenenmerk Grisport? Van naam kende ik het merk wel, maar ik had er nog nooit op gelopen. Tijd om dat te gaan ontdekken. Ik ging op pad met mijn broodtrommel, flesje water, en maakte een lange wandeling in een vlak landschap op mijn nieuwe Grisport Bari wandelschoenen.

Tatiana's Blog | Grisport Bari Wandelschoenen

 

Wandelen

Over Grisport. Identificeer jij jezelf in een wereld van Walking, Hiking, Trekking, Boots, Travel en Active? Dan hoort een paar schoenen van Grisport in jouw collectie, want Grisport begrijpt de passie en de wereld van wandelaars. Of dat nou een tocht door de stad, de bossen of de bergen is, Grisport biedt een high performance product en sluit naadloos aan bij de lifestyle van wandelaars.

Grisport Bari Mid

Hiking collectie. Ik kreeg de ‘Bari Mid’ opgestuurd om te proberen. Een schoen met een leest speciaal ontworpen voor de damesvoet.  Deze schoen heeft een slank design en is een stevige allround wandelschoen met een Vibram zool. Een Vibram zool staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. En eigenlijk bij elke schoen die ik kies ga ik voor een Vibram zool. Het biedt comfort, kwaliteit en een perfecte controle op de ondergrond.  Het waterdichte Waterproof membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt.

Grisport Bari Mid

De eerste wandeling. Ik heb al heel wat voetstappen liggen in de wereld. Maar de eerste stappen in mijn Bari Mid schoenen moesten nog gezet worden. Hoewel ik het heerlijk vind om te wandelen in de bossen, een glooiend landschap of zelfs in de bergen, zocht ik het dit keer wat dichter bij huis. Normaal gesproken knoop ik mijn wandelschoenen en gooi ze over mijn schouder en neem ze mee tijdens een tocht door de Großglockner. Ik hou wel van een uitdaging. Maar zoals ik al zei, dit keer zocht ik de uitdaging iets dichter bij huis. Een beetje onder het mom van ‘Heel Holland wandelt … in Holland!’ ging ik ook op pad. 

Winsum

Wandelen in Winsum. Mijn eerste wandeling bracht mij in Winsum, een dorp dichtbij waar ik woon. Een levendig en charmant dorpje, bracht mij naar een brug waar ik als passant een heerlijke blik over het kronkelende Winsumerdiep kon werpen. Kano varende toeristen, fraaie kerkjes, gezellige straatjes en een paar fijne kroegen en je hebt een plek waar je de tijd wel even stil kunt zetten. Maar niet voor mij, want ik moet eerst wandelen. Ik wandel elke dag, dit is voor mij echt een ding om mijn dag goed te kunnen starten. En op vakantie voeg ik hier nog heel wat kilometers aan toe. Een goede wandelschoen is voor mij dus helemaal niet zo gek. Want ik beken, ik wandel ook heel vaak een kilometertje of 10 gewoon op mijn sneakers. Dan ontdek je wel hoe fijn het is om lekker door te kunnen lopen zonder pijn en ongemak. En dan is het investeren in een goede wandelschoen het echt wel waard. Want het verschil met wandelen op sneakers of een goede wandelschoen dat merk je echt wel. Ik kan prima wandelen op mijn sneakers hoor, echt geen probleem. De avondvierdaagse heb ik ook gewoon op sneakers gedaan. Maar of het op de lange termijn goed is voor je lichaam (botten en gewrichten) dat vraag ik mij af. Ik heb een mooie wandeling gemaakt op de Bari Mid schoen en merk wel dat het lopen een stuk soepeler gaat, waardoor ik er gemakkelijk nog een aantal kilometers aan toe kan voegen. Wandelen is voor mij niet alleen een workout, het is voor mij het begin van de dag, een moment dat ik even mijn hoofd leeg kan maken terwijl ik geniet van de natuur. Ik hou van stevig doorstappen en met de Bari Mid schoen was dat prima te doen. In een stevig tempo kon ik op zowel verharde wegen als wat ruiger terrein mijn mannetje staan. De schoenen zitten lekker, sluiten goed om mijn voet en geven een stevige grip. 

Grisport Bari Mid

 

Tatiana's Blog | Grisport Bari Wandelschoenen

Wat voor schoen draag jij tijdens het wandelen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Grisport Bari Wandelschoenen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *