GSMbatterij.nl

by Tatiana
GSMBatterij

Goedemorgen beauties! Voor het artikel van vandaag heb ik de hulp ingeroepen van mijn man. Ik had namelijk toegezegd om een product te testen voor GSMBatterij.nl.

Nu heb ik zelf een gloednieuwe LG G4 waarvan de batterij nog niet zoveel uren heeft gedraaid. Maar iedereen kent het wel, een telefoon met een batterij die een eigen willetje heeft. En die het (hoe kan het ook anders) op de vreemdste en meest onmogelijke momenten laat afweten. Dat zijn van die momenten dat je spontaan tegen je telefoon begint te praten, zonder dat er iemand anders aan de lijn is.  “Ga aan, ik heb je nodig! Uitgerekend nu ik moet bellen, laat je het afweten!” En de enige die je echt hoort zijn de mensen om je heen die je gekscherend aankijken.

iphone aan de lader

Kun je een wat oudere telefoon nieuw leven inblazen door er een nieuwe batterij in te plaatsen?

Voor die test was de iPhone 5 van mijn man, een geschikte kandidaat. Met de juiste X-factor(en), namelijk heel erg lui en een batterij die meer overuren op zijn naam heeft staan dan menigeen workaholic.

Zoals bij veel telefoontoestellen het geval is, is het bij de iPhone niet zo eenvoudig om de batterij te vervangen. Ik dacht dat doe ik wel even. Hoe prachtig en kwalitatief Apple zijn producten afwerkt, merk je op zo’n moment wanneer je het toestel uit elkaar moet hebben. De iPhone moest zo’n beetje volledig ontleed worden, en vraagt dus om een technische hand.

Zoals jullie op de foto hieronder zien zijn de tools (die je netjes van GSMBatterij.nl meegeleverd krijgt) nou niet echt de alledaagse vrouwen essentials. Dit zijn pure mannen essentials en wij vrouwen hebben daar gewoonweg over het algemeen geen kaas van gegeten. En sommige klusjes laten we liever over aan het mannelijke geslacht. Zoals wij goed overweg kunnen met een mascara om onze wimpers in de krul te zetten en volume te geven, zijn mannen (het grootste gros) handig met een schroevendraaier.

GSM Batterij tools

Over GSMbatterij.nl

GSMbatterij.nl is dé online shop als je op zoek bent naar een batterij voor je mobiele telefoon. Is je batterij langzaamaan traag geworden? Moet je telefoon weer aan de oplader halverwege de dag? Of is je accu beschadigd omdat je jouw telefoon hebt laten vallen of te warm hebt laten worden?

GSMbatterij.nl levert originele batterijen voor de merken Apple, BlackBerry, HTC, Huawei, LG Mobile, Nokia, Samsung en Sony. Daarnaast levert GSMbatterij.nl ook snel. Als je vóór 18:00 uur bestelt dan krijgt je het pakketje de volgende werkdag al geleverd. Bij GSMbatterij.nl betaal je ook nooit teveel voor je batterij. Dus ook de prijzen zijn scherp.

iphone aan de lader 1

Het resultaat! Merk je het verschil?

Na het inbouwen van de nieuwe batterij in de iPhone brak het spannende moment aan. Gaat de telefoon überhaupt weer aan en werkt de batterij, en merk je ook echt het verschil? Ik vroeg het mijn man, en dit was daarop zijn antwoord … …

Niet verwacht dat ik zo enthousiast zou zijn, ik was hier heel sceptisch over. Maar het resultaat is geweldig. Ik hoef niet meer continu mijn telefoon aan de lader te leggen. Met de nieuwe batterij kan ik de telefoon gewoon weer de hele dag gebruiken zonder tussendoor aan de lader te gooien. Zonder de angst dat mijn telefoon mij voor de zoveelste keer in de steek laat, kan ik nu rustig de deur uit, met mijn telefoon op zak.

iPhone bellen

Afsluiting naam Modern

Heb jij de batterij van je telefoon wel eens moeten vervangen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

Lonneke 22 januari 2016 - 08:18

Ik haal regelmatig mijn iphone uit elkaar hahah stomme ding heeft zijn beste tijd gehad 😉 Maar wel fijn dat deze batterij goed werkt, ik moet hem wel even onthouden als ik een nieuwe telefoon heb.

Reply
Tiny 22 januari 2016 - 09:40

Nee ik heb nog nooit een batterij verwisseld .
en ik kan daar ook niet over mee praten
ik ben een verwende moeder
mijn zoon of schoondochter hebben dat in beheer
zowel mijn pc dan wel mijn Telefoon
zelf ben ik daar a technisch in
maar mocht het gebeuren dat ik een ander batterij nodig ben
dan komt het goed ,groetjes

Reply
Lavinia 22 januari 2016 - 21:31

Ik haal mijn batterij er vaak genoeg uit…. maar is ook een eitje met de Samsung hé. Leuk artikel en mooie foto’s.

Reply