GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Tatiana's Blog | GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Een tijdje geleden kreeg ik deze high tech gadget van GSMpunt toegestuurd om te reviewen. Dit keer kreeg ik van GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker. In dit artikel vertel ik jullie meer over de Bluetooth Speaker.

GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

GSMpunt.nl is sinds 2005 actief op de markt van telefoons, tablets en accessoires. Het begon als een studentenbedrijf op een zolderkamer, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste accessoire leveranciers van Nederland voor mobiele telefoons en tablets. Al ruim 10 jaar doen zij hun best om klanten te voorzien van de nieuwste accessoires en de leukste gadgets.

Naast de merken Apple en Nude, waarvan ik nu een product heb mogen reviewen, heeft GSMpunt nog meer merken op het gebied van telefoons, tablets en accessoires. Zie hier of er ook producten voor jouw merk bij zitten.

 GSMpunt over

Bluetooth speakers stellen u in staat om draadloos op elke locatie te luisteren naar uw favoriete muziek. Werken in de tuin, een dagje naar het strand, of een feestje achter het huis? Met deze bluetooth speakers kunt u in een mum van tijd de achtergrond muziek regelen zonder dat u een wirwar aan draden moet aanleggen.

GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker Zwart

De Bluetooth Speaker die ik van GSMpunt gekregen heb is een telefoon accessoire waarmee je jouw telefoon omtovert tot een beatbox. Een relatief klein apparaat met strak geluid, in zakformaat.

Nude heeft een nieuwe serie kwaliteit bluetooth speakers uitgebracht. De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker is daar 1 van. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Specificaties  van een Uniek en stijlvol design

Niet alle vrouwen (en mannen misschien ook) vinden het leuk, maar hier komen eerst even wat technische gegevens over het apparaat. We willen tenslotte wel weten wat we in huis halen.

De Bluetooth speaker is uitgerust met Bluetooth 4.0 en heeft een bereik van 10 tot 15 meter. Op de Bluetooth speaker van Nude zit ook een 3,5 mm AUX ingang voor als je muziek wilt afspelen van een apparaat waar geen bluetooth opzit. De batterij van de Nude Audio Move S Bluetooth speaker is een Lithium Ion batterij. De batterij zorgt er voor dat je tot wel 8 uur lang muziek kunt afspelen. De Bluetooth speaker geeft een super geluid met een sterke bass (85 Decibel bij 100 Hz).

Nu weten we dus dat de Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker ook te gebruiken is met een apparaat dat geen bluetooth heeft.

GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Afwerking

De Nude Audio Move Super M Bluetooh speaker is met rubber afgewerkt. Dit zorgt er voor dat de bluetooth speaker tegen een stootje kan. Tevens is er een draagkoord mee geleverd. Hieraan kunt je bijvoorbeeld de speaker ophangen in bijvoorbeeld bij gebruik op de fiets of thuis, of laten we zelfs zeggen onder de douche. Wat?????? Ja!

GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Waterproof speaker!

De Nude Audio Move Super M speaker is IPX5 gecertificeerd. Dit betekent dat de speaker onder de douchte gebruikt kan worden. Zet de speaker neer tijdens het douchen en geniet van je eigen muziek. De speaker is door het IPX5 certificaat spatwater dicht en niet volledig waterproof, het is dus niet de bedoeling om de speaker onder te dompelen in bad!

GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Soort en Prijs

De Nude Audio Move Super M speaker, in de variant die ik jullie laat zien is hier verkrijgbaar voor € 99,95. Voor dezelfde prijs ook hier verkrijgbaar in mintgroen. Zoek je een iets kleiner formaat, dan kom je terecht bij de Nude Audio Move S Bluetooth Speaker, deze is ook in zwart en mint verkrijgbaar en voor de dames ook nog in coral. De prijs van deze speaker is € 39,95.

De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker in het kort

  • Bluetooth 4.0
  • Draagkoord meegeleverd
  • Mini USB kabel mee geleverd
  • Draadloos streamen tot wel 10/15 meter
  • 8 uur onafgebroken muziek streamen
  • Spatwater proof (IPX5 gecertificeerd)

Mijn bevindingen

Ik luister graag naar muziek. Dat kan rustige muziek zijn, of muziek met een lekkere bass. Welke muziek je ook draait, deze speaker kan het allemaal. Door de speakers aan beide kanten heb je ook geen verlies van geluid als je de speaker omdraait, of neerlegt.

Het geluid wat er uit komt is echt super. En het werkt ook uitstekend onder de douche. Ik heb het geprobeerd, en het werkt echt. Daarna gewoon even de tijd geven om op te drogen en verder spelen maar. Niet alleen ik ben dol op dit soort gadgets, maar mijn man ook. Hij heeft deze gadget ook gelijk geclaimd voor zichzelf. De nagellakjes en dergelijke mag ik houden, maar dit is voor hem. En dat zegt wat, want wil hij een dergelijk apparaat in gebruik nemen, dan moet er echt wel goed geluid in zitten.

GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Hieronder zien jullie een video waarin ik een klein fragment afspeel met het geluid wat uit de Nude Audio Bluetooth Speaker komt. Bij het geluid wat je hier hoort spelen natuurlijk heel veel factoren mee, waardoor het geluid niet overkomt, zoals het in het echt ook overkomt. Denk bijvoorbeeld aan het opname geluid, en het afspeel geluid uit jouw telefoon of computer tijdens het afspelen van dit filmpje. Het is puur om je even een idee te geven wat voor geluid eruit komt.

Afsluiting naam Modern

Hoe speel jij muziek af?  


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | GSMpunt Nude Audio Bluetooth Speaker

    Leuke review! Op gadgetkampioen.nl testen wij binnenkort ook een bluetooth speaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *