Hand cream, shower gel en body cream van Zielinski & Rozen

Zielinski & Rozen

Herinneren jullie het artikel van een tijdje geleden nog? Het artikel waarin ik jullie vertelde over het merk Zielinski & Rozen, een ambachtelijk parfumhuis. In het artikel van vandaag laat ik jullie meer zien van een aantal producten die ik mocht proberen. Inhoudelijk vertel ik jullie meer over de hand cream, de shower gel en body cream. 

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

 

Zielinski & Rozen

Elke met de hand gesigneerde fles verschilt van de naburige naamgenoot. Dat is het mooie van dit merk. In de wereld kun je geen tweede soortgelijke fles en zelfs geen geur vinden. Als je een pakket van Zielinski & Rozen ontvangt, dan krijg je het in een doos die helemaal past bij de etiketten die je op  de producten vind. Dat maakt het al helemaal leuk om uit te pakken. En de inhoud ervan is net zo verrassend. 

Zielinski & Rozen

 

 

⊱  Hand  Cream – Black Vanilla

Vooral nu in deze koude periode hebben mijn handen het zwaar te verduren. Ik kan dus echt niet zonder een handcrème. In de winterperiode heb ik echt last van droge handen, en dat is eenvoudig op te lossen met een handcrème. En nu na een tijdje gebruik is dit toch wel mijn favoriet geworden. De handcrème ruikt heerlijk, de geur van black vanilla blijft lekker lang hangen maar is niet overdreven aanwezig. Het is een vrij dikke crème maar trekt makkelijk in de huid, daaraan merk je dat het snel wordt geabsorbeerd, terwijl de huid gehydrateerd blijft. Dat vind ik zelf erg fijn want dan blijven je handen niet zo lang vet aanvoelen. Maar meestal smeer ik mijn handen in voor het slapen gaan, omdat mijn handen dan echt in rust zijn. Overdag ben ik continu in beweging en kunnen mijn handen eigenlijk nooit volop genieten van de crème. Nu merk ik dat mijn handen in de ochtend lekker zacht en soepel aanvoelen. Of deze crème krachtig genoeg is voor mij, dat moet ik nog ontdekken. Want ik heb echt een goede krachtige crème nodig die het vochtgehalte van mijn huid verstevigd om beschadigde huid te herstellen.

Ingredienten: AQUA,ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE SE, CETYL ALCOHOL, STEARIC ACID, GLYCERIN, PARFUM, PETROLATUM, PROPYLENE GLYCOL, PARAFFIN, PRUNUS AMYGDALUS ACID, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, TOCOPHERYL ACETATE

Zielinski & Rozen Hand Cream

 

Shower Gel

Aan het pakket dat ik gekregen heb was ook een douche gel toegevoegd. De douchegel heeft een mix van diverse ingrediënten waardoor je een warme, diepe geur ervaart. Het is een mix van Tobacco, Vetiver en Amber. Vetiver (grassoort) is herstellend, ontstekkingsremmend/pijnverdovend, huidregenerend, aardend en insectenwerend.

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een natte huid, schuim het in met je handen of met een body scrubber en was het daarna af.

Ingredienten: AQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, GLYCERIN, PARFUM, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE,COCAMIDE MEA, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, SODIUM GLYCOLATE, SODIUM BENZOATE, PEG-150 DISTEARATE, POLYQUATERNIUM-7, PHENYLPROPANOL,CITRIC ACID, BENZOIC ACID,POTASSIUM SORBATE, DEHYDROACETIC ACID, SULFURIC ACID,  SODIUM ACETATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE

Zielinski & Rozen DOUCHE GEL

 

Body  Cream 

Als laatste aan het lijstje producten heb ik de body cream ontvangen. Deze heeft ook al zo’n lekkere geur, Oakmoss en Amber. Als je je afvraagt wat Oakmoss is, dan vind je het vast grappig om te zien. Ik wandel graag in de bossen en de natuur en vaak kom ik daar ‘mos’ tegen wat ook in Kerststukjes of bloemstukken gebruikt wordt. Nu weet ik dus ook dat het in beautyproducten gebruikt wordt, want Oakmoss is dus gewoon het eikenmos of gewoon geweimos. Omdat de plukjes mos ook veel weg hebben van een gewei. Dit eikenmos heeft een aardeachtige geur, en van alle boommossen is deze het meest verfijnd en gewild door de parfumindustrie.  

De body cream heeft een lichte textuur en hydrateert en voedt de huid intens, is geschikt voor alle huidtypes. De douchegel kun je zowel op de droge of natte huid aanbrengen en inmasseren tot het compleet is geabsorbeerd door de huid.

Tatiana's Blog | Hand cream, shower gel en body cream van Zielinski & Rozen

Ingredienten: AQUA, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM, ISOPROPYL MYRISTATE, CETYL ALCOHOL, PARFUM, PHENOXYETHANOL, TRIETHANOLAMINE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE, SODIUM BENZOATE, GLYCERYL DISTEARATE, PERSEA GRATISSIMA OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, PALM ACID, GLYCERIN, TETRASODIUM EDTA, SODIUM STEARATE, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL LONONE, CITRONELLOL, CITRAL

 

Verkrijgbaarheid & Prijs

Als je net als ik enthousiast bent geworden van de producten uit dit artikel dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de website van Zielinski & Rozen. Naast de producten uit dit artikel hebben ze nog veel meer producten in de volgende categorieën: Parfum, Huis, Bad, Handen, Haar. 

  • Hand cream Black Vanilla (50 ml) – € 18,75
  • Douchegel Tabak, Vetiver, Amber (300 ml) – € 24,00
  • Bodycrème Eikenmos & Amber (200 ml) – € 38,00

 

Do …  zoek jij iets nieuws en niet zo standaard?

Don’t … gebruik jij liever het oude vertrouwde en ga je liever voor low budget.

 

Tatiana

Ik vind het fijn om nieuwe producten te ontdekken. Ben jij bekend met Zielinski & Rozen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Hand cream, shower gel en body cream van Zielinski & Rozen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Hand cream, shower gel en body cream van Zielinski & Rozen

    Supermooie verpakking ook! Perfect voor de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *