hannah_header_Vanispot

Na een zeer succesvolle introductie van de Equalizer is het Nederlandse cosmeticamerk hannah de uitdaging aangegaan om hyperpigmentatie nog resultaatgerichter te kunnen verbeteren. Vanispot, bestaande uit hannah Spot on en Spot off, helpt lokale pigmentatie sterk te verminderen en sluit volledig aan op de Equalizer. Het pakt pigmentvlekken plaatselijk en bij de kern aan dankzij de combinatie van actieve ingrediënten en hoog gedoseerde zuren die speciaal geformuleerd zijn om in twee fases te gebruiken. Want waarom je hele gezicht “verzuren” als het ook plaatselijk kan? Lees mee!

 

Tatiana's Blog | Nieuw! hannah Vanispot

Waarom je hele gezicht verzuren als het ook plaatselijk kan?

Eén voor allen en allen voor één!

Dankzij de unieke combinatie van zes verschillende zuren wordt de hyperpigmentatie in de eerste fase met hannah Spot on voorbereid. Het stimuleert de celvernieuwing, zodat het overmatige pigment naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald. Azelaïne-, amandel-, glycol-, feruline-, kojine- en tranexaminezuur zorgen voor een effectieve start in de verbetering van de pigmentvlek(ken). Met hannah Spot off wordt in de tweede fase de hyperpigmentatie met een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen zoals niacinamide, vitamine C en zoethoutwortelextract en amandel- en tranexaminezuur effectief bestreden. Hierbij ligt de focus op het afstoten van het overmatige pigment en wordt de huid verhelderd. Om het resultaat te versterken wordt dit innovatieve product duo gecombineerd met de Equalizer als huidverbeterende crème. Met deze drie musketiers is een vlekkeloze huid binnen handbereik, waardoor het dagelijks camoufleren tot het verleden behoort. Aandacht besteden aan pigmentvlekken, en het voorkomen hiervan, toont een stralende huid die in the spotlight gezet mag worden!

hannah_header_Vanispot

 

Lees ook het artikel:

Hannah Lip Touch: Lovely Innovating Plumper

 

Meer informatie

Vanispot (2x 8ml/€85,-) is, evenals de andere hannah producten, op advies verkrijgbaar bij de erkende huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company te Voorthuizen. Kijk voor meer informatie op hannah.nl of neem stuur een mail naar info@hannah.nl.

 

hannah_header_Vanispot

Tatiana's Blog | Nieuw! hannah Vanispot

 

Ik zorg graag goed voor mijn huid. Doe jij dat ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Nieuw! hannah Vanispot

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Nieuw! hannah Vanispot

    Pigment vlekjes in je gezicht,dat is niet leuk
    Tenslotte willen we er mooi uit zien
    En dan is het fijn dat jij het op je blog plaats en uitlegt
    Ik had eerst een klein pigment vlekje,maar in de loop van de jaren is hij al heel groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *