Happysoaps winter collectie (2)-min

Zijn jullie ook zo dol op de feestdagen, en alles er omheen? Viva Donna zoekt de leukste kerstcadeaus uit voor in de webshop en wat natuurlijk niet mag ontbreken in deze tijd zijn de plastic vrije, natuurlijke kerstcadeaus. 

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Plastic Vrije kerstcadeaus van Happysoaps

 

Happysoaps winter collectie (4)-min

Happysoaps staat bekend om zijn 100% plastic vrije en natuurlijke cosmetica bars. Voor deze producten gebruiken ze namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending. De producten zijn lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, vegan en geen rotzooi. En Happysoaps wordt met liefde met de hand gemaakt in Nederland

Ook tijdens de mooiste tijd van het jaar wil je plastic vrije en natuurlijke cadeau opties hebben. Met de vrolijke producten van Happysoaps kan dat. De alom bekende Happysoaps producten in heerlijke, warme, winterse geuren en natuurlijk de Happysoaps adventskalender.

 

Happysoaps adventskalenders

 

Happysoaps adventskalender-min


De Happysoaps adventskalender is verkrijgbaar in 2 maten;

♦ Medium met 6 items (prijs € 39,50)

♦ Large met 12 items ( Prijs € 79,50)

Welke presentjes er in de kalender zitten is nog een verrassing. Er zitten ook hele nieuwe producten in die nog niet in het basis assortiment zitten.

 

Happysoaps wintercollectie

 

Happysoaps winter collectie (3)-min

Naast de Adventskalenders heeft Happysoaps ook een aantal limited edition wintercollectie gelanceerd. Deze shampoo bars en Bodywash bars zijn alleen deze winter verkrijgbaar en ruiken heerlijk naar warme, winterse geuren zoals kaneel, gember, vanillie en vijg.

 

Over Viva Donna

 

Tatiana's Blog | Happysoaps Adventskalenders 2021 Tatiana's Blog | Happysoaps Adventskalenders 2021 Tatiana's Blog | Happysoaps Adventskalenders 2021

Viva Donna heeft een cosmetica assortiment van verzorgingsproducten waarvan de producten goed zijn voor mens en milieu. Het assortiment loopt uiteen van natuurlijk makeup, huidverbeterende, probleemoplossende cosmetica, tot luxe nutricosmetica voor huid en haar. Bekijk het volledige assortiment op www.vivadonna.nl.

 

Tatiana

Zou jij deze adventskalender willen hebben?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Happysoaps Adventskalenders 2021

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Happysoaps Adventskalenders 2021

  Ken Happy Soaps niet zelf. Wel het eea voorbij zien komen. Ziet er wel leuk uit allemaal.

 2. Tatiana's Blog | Happysoaps Adventskalenders 2021

  Of ik zo blij ben met de feestdagen laat ik achterwege
  Maar met plastic vrije producten ,daar word ik vrolijk en blij van
  En nu nog wat verdraagzaamheid ,goede producten om te eten ,(Gezonde)
  Je zult wel denken wat heeft dat met mijn blog te maken
  Wel ,daar word ik vrolijk van
  Waar jij nu over schrijft is toch fantastisch ,een heel goed begin
  En wel voor onze kinderen die in deze maatschappij verder moeten 🍀🌹

 3. Tatiana's Blog | Happysoaps Adventskalenders 2021

  Ooh, deze kende ik nog niet! Ik zal hem binnenkort toevoegen aan mijn overzicht met adventskalender, bedankt voor de tip!

 4. Tatiana's Blog | Happysoaps Adventskalenders 2021

  Ik ken happy soaps niet, maar wil het graag proberen. Ik heb altijd al last van mijn huid, een droge huid en ik wil graag vitamine innemen, nu vond ik laatst deze online https://www.flinndal.nl/beauty/huid-haar-en-nagels Maar heb je hier toevallig ervaring mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *